Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes szerint senki nem akar genderológust foglalkoztatni, ezért felesleges a képzés. A hvg.hu szúrta ki, hogy a CEU rektorhelyettese nyáron is oktat, ha kell. Fodor Éva Facebook-oldalán adatokkal cáfolta, hogy ne lenne igény a képzésre és gazdaságilag sem éri meg a szak fenntartása. Az egyetem tavalyi felmérése szerint (398 diák adata alapján) a tanszék volt hallgatóinak 42 százaléka oktatási-kutatási területen dolgozik, több mint 22 százalék pedig olyan nagyvállalatoknál, mint az Air France, KLM, Citibank, IBM, KPMG, Media Plot, The Coca-Cola Company, Genesis Healthcare, Argyll Business Centers, stb. Korábban Semjénhez hasonlóan, bár megengedőbben érvelt az Emmi, amikor úgy fogalmazott: joggal lehet feltételezni, hogy a szakot nem a munkaerőpiac igényeire reagálva hozták létre, és nem azért, hogy gyorsan és közvetlenül hasznosítható tudást kapjanak a hallgatók. Ehhez képest kiderült, hogy még az az érv sem állja meg a helyét, amit Hollik István

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Semjén-Hollik amibe belevaúúú, abból jó soha nem lesz !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@division: Jaha,...:o)) A puskajanak a csove folyton kilogna,...:o)))))
nezelodo
@justhpeter: Igaz, rendesen továbbképezte magát. 1976-ban egy szakmai továbbképzésen kellett meghallgatni, pedig nem vallástudományban utazott a hallgatóság, hanem szőlő és bor témában, de ennek ellenére nem látszott az államtitkár et. illiberálisnak (tahónak). Nagyot nőne a "semmilyen csapat" megítélése, ha csak fele annyi intelligenciát mutatna, mint az egykori villamoskalauz.
Jozefina
Nem nehéz bárgyú, hamis érveket a józan ész diktálta indokokkal lesöpörni!!
nezelodo
Becsípődtek a társadalmi nemek a fiúknak! Attól még, hogy tagadják, léteznek nők, és férfiak, (az előbbiek rendesen alul fizetve), homoszexuálisok, leszbikusok, biszexuálisok stb a társadalom minden szegletében, és a kormányzásban is. Ha úgy tesznek, mint a strucc, attól még a probléma valós. Egyszer majd megtanulják, végül is az SMS küldést is sikeresen megtanulta a főideológus, még ha bonyolult is volt a tanfolyam. Egyszer, ha az érdeke úgy kívánja ezt a békát is lenyeli, vagy letolják a nyeldeklőjén.
justhpeter
Ez a "genderizmus" az orbán-csürhe számára csak egy újabb gumicsont. Mint szokásos, ez a gumicsont is csak a műveletlenségükről árulkodik. Talán más főideológust kellene magukhoz csalogatni, mert erősen fenyeget a szellemi kiüresedés a jobboldalon.
Nessy
@justhpeter: Miután lelkesen keverik a szezont a fazonnal, és szajkózzák, amit fentről hallanak, ne is reménykedj, hogy értelmes vitát lehet folytatni a témában a hívekkel. Ha a liberalizmus fogalmát sem ismerik, ne várj csodát!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.