Mi Hazánk Mozgalom szószólója, Novák Előd elemi érdeke, hogy olyat mondjon, ami lehetőleg a legtöbb helyen kiveri a biztosítékot. Az egykori Erzsébet hídi kisdobos visszalopkodja a Fidesz Jobbiktól rekvirált mondásait.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Ennek az egésznek, amely MOST SÚJTJA az országot, majd amikor LECSENGENEK a történészek dolga lesz hivatalból kikutatni, MEGÁLLAPÍTANI, hogy jutott el ez a pöttyi ország oda, hogy
.
-- ki tudja meddig KÖZJOGILAG ÉRVÉNYTELEN KALÓZOK vezethessék azt az orzságot, amelyre nem volt példa a HONFOGLALÁS ÓTA sem talán, hogy
.
-- fenti HADICSEL következtében Magyarország JOGILAG NEM LÉTEZIK. és
.
-- mindaz az irka, firka, hettyempitty, amely az elmúlt évek alatt megíródott, elhangzott KUKA lesz, majd ha eljön annak az ideje, de az AKKOR MÉG ÉLŐK keményen megfizetnek mindannyian akiknek SIKERÜL röhögés nélkül túlélni ezt a HIDEGHÁBORÚT, amelyben a KILÁTÁSTALANSÁG, BIZONYTALANSÁG uralkodik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.