Az Andrássy úti luxusbolt személyzete valószínűleg nem ismerte fel Arnold Schwarzeneggert, ezért nem engedték be. Az ok az volt, hogy a boltban látogatása pillanatában túl sokan tartózkodtak, és a luxusüzlet szigorú szabályai miatt meg kellett volna várnia, amíg néhányan távoznak onnan… Feltételezhető, hogy a biztonságiak nem ismerték fel a hollywoo­di világsztárt, így a butik valószínűleg eddigi legfazdagabb vásárlójától esett el. Arnold Schwarzenegger nem rendezett jelenetet, csak elkullogott, és még a legendás mondat sem hagyta el a száját: “Visszatérek”.

Forrás: nlcafe.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Lett volna a helyébe egy magyar cölöp akkora patáliát csapott volna, hogy a rendőröknek is lett volna dolga)))))))))))
Úriemberhez méltóan nem csapott balhét !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Isteni jo pelda arra, hogy hogyan kell magunkat minden teren kiirni a civilizalt tarsadalmak kozul.
Amilyen a gazda, pont akkora bunko az alattvaloja...
(Azert a bent vasarolo sznobok se ernek egy rakas szart sem: nem az fordult meg a fejukben, hogy azert szoljanak a boltvezetonek, hogy nehogy rossz hirt adjon rolunk Schwarzi, hanem azert, mert egy buzi szelfit nem tudnak vele kesziteni...)
Schwarzi nagyon jol tudja, hogy a filmben erdemes volt kimondania, hogy "I'll be back", de ebbe a proszto uzletbe meg veletlenul sem...

Gratulalok a boltosoknak... Remelem, holnaptol mar kozmunkan sepruznek valahol Kobanya-Kulson...
Yoda69
@karma1: Sajnos a negativ reklam is jo reklam. Lehet hogy igy meg tobb vevoje lesz a boltnak.
karma1
@Yoda69: Ebben igazad van, hiszen ha megkerdezel egy kulfoldit, hogy kit ismer Magyarorszagrol,. akkor Puskas Ocsi es Gabor Zsazsa jon elo, mint klassz , megemlitenivalo magyar...Namarmost szegeny Zsazsa a legtehetsegtelenebb szinesznok koze tartozott, es az o mondasa volt, hogy "mindegy, hogy mit beszelnek rolad, csak beszeljenek"
Nekem, mint magyarnak viszont nem tetszik, hogy valaki azt kerdezhesse meg itt tolem, hogy "a magyarok tenyleg nem ismerik fel Schwarzit?" Mert ez nagyon ugy nez ki,... hogy nem...
Yoda69
@karma1: pont ez az. Azt fogjak mondani ha Swarzi is be akart menni akkor biztos jo bolt lehet, aruljon barmi szart :)
karma1
@Yoda69: En meg azt mondom, hogy remelem, hogy a Gucci jol valagbarugja oket, mert ilyet sehol mashol a vilagon nem engedhet meg maganak egyetlen neves ceg sem. Emlekezz ra, hogy vannak kozepes szinesznok, akik vegigraboljak a legnevesebb uzleteket, es az ilyenek , mint a Gucci, Chanel, Nina Ricci es a tobbiek legkozelebb is kiszolgaljak oket, mert egyszeruen artana a hirnevuknek, ha egyetlen vevot is elvesztenenek.
Bar ez Orbanisztanban biztos pont idiota modon mukodik, mint ahogy szokott, de a lenyeg abban rejlik, hogy egy Gucci uzletbe Schwarzi nem mehetett be. Az okok teljesen elhanyagolhatoak, kulonben sincs ilyen, hogy egy uzletben "annyian" legyenek, hogy azzal a vevok - meg ugy kb. 200 biztonsagi kamera - el ne tudjna banni...
Piti indokok, piti emberek - ide sullyesztette le az orszagot a gyuloletre alapozott, megfelemlitesen es hierarchian alapulo tarsadalmi berendezkedes...
Yoda69
@karma1: Errol van szo. Ez itt orbanisztan. Itt semmi sem ugy mukodik mint egy normalis orszagban.
Itt szo nelkul el lehet lopni 3 millio ember majd 20 eves megtakiratasat, ugy hogy azok meg tapsolnak is hozza.
karma1
@Yoda69: Borzaszto szomoru ez... Annakidejen aczel elvtars ingencsak nyesegette a kulturat, de peldaul amikor egy rendor odalepett Kodaly Zoltanhoz es azt mondta neki, hogy itt van 5 forint, menjen el a fodraszhoz es vagassa le a hajat, mert jampiknak nincs helye Magyarorszagon - hat masnap ez a rendor mar nem volt allomanyban.
Ennyire atszabni az ertekeket, es a penzt es a hatalmat helyezni eloterbe - ezt meg fogja sinyleni az egesz magyarsag. Mindenki annyit is er, amennyije van - mint tudjuk...
karma1
@Yoda69: Ja es meg egyfontos szabaly:

"MINDIG a VEVONEK VAN IGAZA! "

Es itt egy potencialis vevot alaztak meg - a kieso bevetelrol nem is beszelve.
Yoda69
@karma1: Pedig nagyon ugy fest hogy egy jo darabig most ez lesz. orbant demokratikus uton mar NEM lehet levaltani. Ha nincs meg a 3 millio szavazojuk, akkor odarajzolnak meg egy nullat. Paszton is siman elcsaltak a valasztast csak hogy megbuktassak az eddigi polgarmestert, aki nagy nepszerusegnek orvendett.
Itt mar csak egy totalis gazdasagi osszeomlas, vagy egy forradalom tudja levaltani a rendszert. Illetve meg is halhat orban igy vagy ugy, de ebben azert nem nagyon bizok, mert az ilyen gecik hosszu eletuek.
karma1
@Yoda69: Valojaban ebben a keplekeny allapotban MINDEN megtortenhet, es mindennek az ellenkezoje is...
papa.49
Lett volna a helyébe egy magyar cölöp akkora patáliát csapott volna, hogy a rendőröknek is lett volna dolga)))))))))))
Úriemberhez méltóan nem csapott balhét !!!
karma1
@papa.49: Azert ezutan meglesz a velemenye neki a magyarokrol, Magyarorszagrol. Ne arra koltsenek milliardokat, hogy barackfa alatt osszeero labakrol beszelnek, enekelnek egy borzaszto rossz dalban, hanem hogy KULTURAT tanuljanak, es probaljanak meg ne balkani, hanem europai modon viselkedni.
papa.49
@karma1: Neki már enélkül is meg van a véleménye szerintem ..
A kultúrát már lassan sikerül kiirtani a társadalomból, erre komoly erőfeszítéseket tesznek a kontárok !!!
Szerintem ez is olyan mint minden most itthon, hasonulni igyekeznek egyesek a regnálók értéktelen, embertelen mivoltához, miközben azt hiszik így lesznek ők is menők, csak a bunkóságukat bizonyítják fekete, fehéren !!!
karma1
Alapveto szovegertes - es orban viktor emlegetese? HOL? Ki tette ot szemely szerint felelosse?
Lehet megprobalni ERTENI is a szoveget, nem libsizni azonnal...
Eriksson
A hírek szerint Swarci nem csinált gondot a dologból, nem értem, hogy mások miért? Mi ez a nagyfokú szervilitás egy olyan emberrel szemben, aki semmilyen módon nem befolyásolja életüket?
nepszava.hu/3005236_nem-engedtek-be-schwarzeneggert-egy-budapesti-uzletbe
Eladott Ország
Schwarzenegger miért nem vitte magával a fánkozóból a Palácsikot vagy Vajna papát a kaszinóból, biztos protekciója lett volna.
karma1
@Eladott Ország: Hahaha, azt a Zoro meg Hurut tutira megismertek volna a Gucci elmebeteg dolgozoi...:o))))
Eladott Ország
Az Andrássy úti Gucci butik csak reklámot akar csinálni magának. Schwarzenegger betérni sem akart oda és nagyívben le...
karma1
Meg mindig azt kerdezem, hogy ki emlegette orban viktort? orbanisztan egy virtualis allam, ami egy beteg elme torzszulotte, de errol nemcsak orban tehet, tehat nem is emlitettem ot.
Errol az EGESZ kormanyzat tehet, kezdve az antall-fele kormanytol, az erotlen es feledheto medgyesitol kezdve a szimpla vegrehajto Bajnaiig... Horn es Gyurcsany markans politikai tenyezok voltak es Gyurcsany a mai napig az is, kulonben orban nem harcolna ellene meg lazalmaiban is.
Azert, hogy idejutott az orszag, es egy Gucci alkalmazott elobb ismerje meg Alekoszt meg Fekete Pakot mint Schwarzit, azert az OSSZES politikus felelos - na persze egyetlen egy sem vallalja! mikola szetverte az egeszsegugyet - mondjuk cser agika utan -, eltolcsi a penzugyeket, hofmann rozsacska a komplett oktatast, a mult atszabasa ki van adva kancsimarcsinak, aki ennek erdekeben mindent megtesz, feketegyorgy, kerenyi imre, meg nehany egydalos zenesz eppen a kulturat veri szet, csanyi a bankrendszert, nyerges a legnagyobb agrarbaro, meszaros enyves-szaros kezehez tapad minden, amirol azt se tudja hogy mi fan terem, a mediat vajnanak es bayrnek sikerult agyonvernie, kasler aldasos tevekenysege majd a szeptemberi 40 korhaz bezarasaban fog kulminalni.
Dehat ez kell a magyarnak, es meg ennel is lejjebb... Kultura az ablakban - szerencsere ez engem mar nem erint, "csak" a csaladomat es a legjobb barataimat, akik otthon elnek.
karma1
@Eriksson: Bocsika, de ha medvenyo bugyiban nyesegeti a sovenyet, vagy zimany linda uj bikinit vesz, akkor attol mindenki hanyatt esik , az egy oriasi hir...
Miert lenne az kisebb, ha egy vilaghiru ember, szinesz, volt californiai kormanyzo be akar menni egy olyan uzletbe, ami pont azert van a varos legkozepen, hogy ilyen emberek, hiressegek terjenek be az uzletukbe.
Mashol, egy normalis orszagban egy kellemes hir, kis szines lett volna belole...
Nekunk meg maradt a bunko viselkedes...
Veleda
Astana vista béjbi. Swarci nagy ívben leszja a pesti butikot. Lehet, hogy olyan öltözékben volt, hogy nem nézték pénzes pasinak. Mondjuk járt így más is, vásárolni akart 2 perccel a zárás után, de nem nyitottak ki neki. Ez a magyar mentalitás.
Commenter
@Eladott Ország: miért nem vitte magával habonyt? Ő a márka hazai arca...
karma1
@Commenter: O Louis Vutton...:o))) De ebben az esetben talan kivetelt tett volna, es bement volna egy Gucci boltba is,... Aldozat nelkul nincs propaganda...:o)))))
CsipkeRózsa
Valóban jól élünk, ha egy igazán márkás üzletben akkora forgalom van, hogy az embereknek sorban kell állniuk, hogy bejussanak.
Commenter
@karma1:"Errol az EGESZ kormanyzat tehet, kezdve az antall-fele kormanytol, az erotlen es feledheto medgyesitol kezdve a szimpla vegrehajto Bajnaiig... Horn es Gyurcsany markans politikai tenyezok voltak es Gyurcsany a mai napig az is, kulonben orban nem harcolna ellene meg lazalmaiban is." Nálad a pont! Így van. Sokszor leírtam már itt, de vallom hogy az ország ("első szabadon választott" min elnöke, (ahogy egyes körök előszeretettel emlegetik a további "érdemeket" felmutatni nem tudó antallt) volt itt ennek a jobbosnak álcázott orbáni agymenésnek az elindítója a szülőatyja a határon túli és horthys nosztalgiázásával, ocsmány semmit meg nem oldó múltba révedő hétszilvafás-nemesi politikájával, hogy az esztelen privatizációról és a "szakértői" kormányáról már ne is beszéljek. A mostani orbán ennek az embernek a kreációja, és most már Gyurcsány Ferenc is kevés ahhoz, hogy megállítsa, sőt minden demokratikus eszköz is kevés lenne.Az antall kormánynak már a taxisblokád idején meg kellett volna buknia, ha nem előbb. A történelem nagy pofonja volt ennek az impotens bagázsnak hogy pont Horn Gyula váltotta a hatalomban antallt,(nem boross aki csak beült a hatalomba) és tette ezt elsöprő győzelemmel, a nem tisztázott körülmények között történt "balesete" Hornnak csak feltette az 'i'-re a pontot. Az mdf ekkor szűnt meg igazából. Amit orbán nyúlványpártjaként és amit azután műveltek az már csak zombik haláltánca volt.Úgy is jártak. A gazdatest nem kegyelmezett: lecsapta a fejüket. Megy majd ő is utánuk remélem!
Commenter
@karma1: a louisvuitton az roggyanttonyó. Ő vaterázta a luxustáskát mert az nem tetszett ciliasszonynak.
ittott
migráncs. mindenki tudja. ezért nem lehet elnök Amerikában. csak kormányzó lehetett. igaz, a leggazdagabb államban. de migráncs.
karma1
@Commenter: Hahaha,... Lehet,...:o))) (13.30-ra)
Eladott Ország
@CsipkeRózsa: Ez csak vaklárma, hogy be akart menni, pláne bringázás közben.
karma1
@ittott: oriasi makja van trumplinak, hogy o mar masodik generacios nemet bevandorlo, es hat mindig is vonzodott a migransokhoz - lasd a ket kozep-europai bevandorlo felesege...:o))))
Commenter
@karma1: így van. Ivana és Melania egyik cseh, másik szlovén.Trump(f) országa meg még náluk is bevándorlóbb :)
Commenter
@CsipkeRózsa:a felső 10.000 igen. Egy aprócska táska egy ilyen boltban alsó hangon is 300.000 Ft-nál kezdődik. Ha a plebs ilyesmire vágyik, maradnak az olcsó replikák..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.