Danny Ramadant fehér férfiak verték meg a Sziget Fesztiválon, azt hitték róla, hogy roma. A történetet a kanadai nagykövet, Isabelle Poupart osztotta meg a Twitteren #NotMySziget (Nem az én Szigetem) hashtaggel. Azt írja, sokkolva tapasztalta, hogy a fesztiválon múlt pénteken egy fehér fiatal férfiakból álló csoport megverte a Vancouverben élő, de damaszkuszi születésű írót és melegjogi aktivitástát, Danny Ramadant,a Szigeten, mert azt gondolták róla, hogy roma.

Forrás: nlcafe.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Miert, ha valakirol csak feltetelezik, hogy roma, akkor mar meg kell verni?
Na ne mondja nekem senki sem, hogy ez az eset orban gyuloletkampanya nelkul is siman megtortenhetett volna! Ehhez az esethez - egy kulturalis esemenyen, fesztivalon - kellett az a melyseges gyulolet, ami az emberekben ma mar napi szinten benne van.
Ez lenne az en MAGYAR szulohazam? Tenyleg?
Schwarzit nem ismerik fel, egy nemzetkozi szemelyiseget csak a kinezete miatt megvernek - erdekes tendencia.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
Feltételezem, ha felmegy a színpadra ez a kanadai és énekelni kezd angolul vagy franciául, akkor semmiképpen sem téveszthető össze egy magyar cigánnyal.
Szerintem más dolog lehetett, amivel kivívhatta magának a verést.
Pálinkás Pál
@lusta: Megcsípett a cecelégy??? Ezek közül a bőgősön kívül melyik tevékenykedett itthon???
Azonkívül a szórakozás /pege / nem egyenlő a valóban emberiséget előremozdító dolgokkal...úgyhogy továbbra is várom a felsorolást!!!
lusta
@Pálinkás Pál: Drága sztrovacsek, tudom Önnek egy Carlos Santana semmit nem jlenet, mint Cinka Panni, vagy Dankó Pista sem, de dr Orsós Zsuzsannáról hallott már?
karma1
@Eriksson: hat csak az, hogy valoszinu a kormanyzat csendben rakuldte a veroembereket, mert ok - az orbanyistak - allatira homofobok, xenofobok, viszont kubatovnak erre eppen megvannak a megfelelo emberei, akiknek mindig viszket a tenyeruk.
Balhe a Szigeten? Bele van kalkulalva, persze nem mindegy, hogy kit es hogyan, miert vernek el...
Pálinkás Pál
@lusta: No...micsoda eredmény...a lakosság kb 10 %-át teszik ki...ami közel 1 millió...abból egy akadhat...de linkeld ide azt is melyik népcsoportban van a legtöbb analfabéta...milyen származásuakkal van tele a kóter,börtön...
Eriksson
@karma1: Elképzelni sem tudom, honnan jutottál ilyen következtetésre. Nekem erről az egészről az a véleményem, hogy ilyen, kemény pénzen ideszerződtetett külföldi fellépőket inkább védeni szokták, és nem hiszem, hogy az általad felsorolt nemtudomkik pont az ilyet szemelnék ki ok nélküli verekedésük célpontjává. Ez egy agyrém.
Továbbra is fenntartom: Itt valami esemény megelőzte a verést.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.