A 168 Óra is beszámolt arról, hogy Keresztes László Lóránt a Népszavának adott interjúban a kérdésre, miszerint néhány LMP-s úgy látja, Keresztesnek a Jobbik-LMP frigy az egyetlen politikai elképzelése, azt mondta: arra külön sem az LMP, sem a Jobbik nem képes, hogy hiteles, erős alternatívát és pozitív jövőképet tudjon mutatni. Keresztes szerint ugyanakkor a régi baloldali pártok alkalmatlanok, többszörösen bizonyították, hogy képtelenek valóban az emberek érdekében kormányozni. „Létezésük a Fidesz érdeke, mert nehezítik egy hiteles ellenzéki alternatíva felépítését – így a NER részeinek tekintem őket. Mondom ezt annak ellenére, hogy sok baloldali barátom van, és tudom, hogy rengeteg tisztességes, jó szándékú ember politizál ezekben a pártokban is. És igen: fontosnak tartom, hogy az aktuális kihívásokra is választ kínáló, a NER ellen fellépő, nem pedig abba belesimulni igyekvő XXI. századi pártok megpróbálják megtalálni az együttműködés lehetőségeit. Most ezt látom az...

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Nagyon helyes. A jobbik es az elempe egyuttesen tolja a fideSS szekeret. Igy legalabb nyilvanvalova tettek mindenki szamara.
Jelenleg csak ketvalos ellenzek maradt akik kepesek bejutni a parlamentbe: az MSZP es a DK. Oket kell tamogatni ha le akarjuk valaha is valtani ezt a maffia kormanyt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@karma1: dehogynem! Az összes többi ellenzéki párt." többet visz,mint hoz!" ,meg megosztó,holott a magyar politikában a legújabbkoriban egyetlen igazán megosztó politikus van/aki ráadásul uszitó is és az orbán.De kenjük rá ezt is a kisnyúlra. Javaslom meghallgatni orbán viktor 2007.október 23.-i beszédét.Aztán lehet rajta gondolkodni,hogy orbán az akkori viszonyokról beszélt-e,vagy már akkor azt vetitette előre,hogy ő mit akar csinálni?Már akkor készen állt szerintem a nagy mű a fejében.
Commenter
@kereső: Nagy mű? Ócska rombolás, vegytiszta kreténség. Rá fog omlani, rá kell hogy omoljon. Remélem maga alá temeti.
Commenter
@kereső: "Csak ki ne derüljön,hogy nekik is csak az a bajuk a NER-rel,hogy nem ők bitorolják a székeket."Már kiderült, hogy de,igen. Beálltak az lmp mögé a független jelölt nem támogatásával, úgy, hogy meg se kérdezte őket senki akarják e támogatni, maguk mondták jó előre hogy nem.
kereső
@Commenter: igenis nagy mű! Egy demokratikus berendezkedésű,jogállamot lebontani,egy félfeudális társadalom gazdasági alapjait megteremteni,és a társadalmat ennek a képnek megfelelően átformálni,igenis az. Nem csak rombolt-épit is!,csak az egy szörnyszülött lesz.Olyan mint ő maga.
Commenter
@kereső: "az egy szörnyszülött lesz.Olyan mint ő maga." ők hozták meg az ún. Taigetosz törvényt is. Aki a nyugdíjas fórumon (a nyugdíjasok nem mellesleg a szavazóbázisuk gerincét képezik) azt meri kijelenteni, hogy idézem: " aki idős, beteg vagy olyan ember aki képtelen ellátni önmagát az nem is érdemli meg az életet." Nos az ilyen megérdemli, hogy valóban lelökjék a Taigetoszról. Onnan lehet hatalmasat esni a nagy művével együtt a hatalmas semmibe, mert ennek már a történelem szemétdombja is túl jó hely...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.