Állítólag annyi a gabona az országban, hogy 20 millió embernek is jutna, a tranzitzónában lévő 50 menekültnek viszont nem ad enni az állam.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Szédíteni kell az embereket, hogy elhiggyék a termés miatt drágul minden,és nem a feneketlen költségvetésnek kell az adó, a haveroknak meg a profit!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@kereső: A Marákesi tárgyalásra gondolsz? Pont Orbán vétója miatt nem volt az Uniónak teljes körű felhatalmazása érdemi tárgyalásokra.
kereső
@Nessy: igen,de látod,hogy ez a csökött értelmű medvebocs keverget.Mintha össze lehetne mosni a kettőt.
kereső
@Shikari: értik ezt a magyarok-egyébként is "Magyarország" legnagyobb védőszentje a lelkem,miért ne adjam meg neki a tiszteletet.
Nessy
@kereső: Ebben az a szép, hogy pont Orbán mondta , miszerint helyben kell megállítani a népvándorlást. Minden érintett afrikai vezető és az Unió is Marokkóba asztalhoz ülne tárgyalni, erre Orbán ki páva táncikál.
kereső
@Nessy: hát ez az! Tényleg érdekelt Orbán abban,hogy megállitsa Európa a migrációt? Nem,mert akkor nem tudja sakkban tartani a népét,és zsarolhatja az Úniót az új pártszövetséggel,amelynek szintén a migráció ellenesség az összekötője.
verőce21
"...elfogadhatatlan a menedékkérelem, ha a kérelmező biztonságos tranzitországon haladt át"
A hatósági döntéseket múlt héten kézbesítették. Ettől az időponttól nem jár ellátás a felnőtteknek. A tranzitzóna elhagyható Szerbia felé - amely egy biztonságos ország -, ha éhesek.
"mivel az ott tartózkodó személyek ki lesznek toloncolva, és az amúgy sem börtön, hiszen szabadon elhagyható Szerbia felé."

Van még valaki..., aki ezeket a betolakodókat menekülteknek nevezi? - ezek a vadak kizárólag a munka elől menekülnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.