A soproni rendőrök rövid időn belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 35 éves helyi férfit.

Templomban rongált egy soproni férfi

Bejelentés érkezett a rendőrségre arról, hogy 2018. augusztus 19-én 15 óra 35 perckor egy ismeretlen férfi az egyik soproni templomot megrongálta. A kiérkező rendőröknek a bejelentő elmondta, hogy az ismeretlen elkövető a templom oltárát, a világítóberendezését, a padokat és a falburkolatát törte össze. Az intézkedők adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, amely során rövid időn belül elfogták N. Szabolcs 35 éves helyi lakost, aki a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható. Igazoltatása során a férfi zavartan viselkedett, ezért a rendőrök átvizsgálták a ruházatát, amelyből összesen bruttó 24,6 gramm kábítószergyanús anyag került elő. A helyi férfit a rendőrök elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és vele szemben drogtesztet alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott.

A nyomozók N. Szabolcsot a Soproni Rendőrkapitányságon rongálás bűntette és kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták. A férfi elismerte a bűncselekmények elkövetését.

(Police.hu)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Migráns volt??? Igaz, ha netán az lett volna már kitört volna a palotaforradalom és a békamenet már régen ott lenne!!! Szóval igen megbecsült hazánkfia követhette el, bár nem értem a neve elhallgatását!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.