Valódi megoldást ígért a valódi, más politikai erők által nem kezelt problémákra a bejegyzés alatt álló Mi Hazánk Mozgalom elnöke a szervezet hétfői budapesti rendezvényén, több száz fős hallgatóság előtt.

Toroczkai szerint valódi problémákra valódi megoldást kínál a Mi Hazánk Mozgalom

Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke beszédet mond a bejegyzés alatt álló szervezet rendezvényén a Városligetben 2018. augusztus 20-án. MTI Fotó: Illyés Tibor

Toroczkai László közlése szerint éppúgy kezelik majd a pénzintézetek által sanyargatottak helyzetét, mint a kivándorlás problémáját, az uniós források lehívására létrejött nagybirtokok helyett pedig a tényleges tevékenységet kifejtő magyar gazdákat pártolják.

A gyerekgyilkosok, "megrögzött gonosztevők" esetében ismét bevezetnék a halálbüntetést, nyilvánosságra hoznák az ügynöklistákat, megvonnák a kommunista luxusnyugdíjakat, véget vetnének a voksvásárlásnak és elvennék a szavazati jogot az írni-olvasni nem tudóktól, leállítanák a szerintük felesleges pénzkidobást jelentő cigányügyi programokat.

Céljaik között említette, hogy minden politikai párt legyen köteles a választás előtt világos, egyértelmű programmal fellépni, miniszterelnök-jelöltje pedig nyilvános vitára kiállni.

Ha az Európai Unió nem jól működik, megváltoztatjuk – jelentette ki, hozzátéve, "ha kell, bármilyen tabunak neki fogunk menni", amihez partnereik is vannak európai politikai színtéren.

A mozgalom megalakulása kapcsán Toroczkai kijelentette, "ha lenne egy jó ellenzék, nekünk semmi dolgunk nem lenne", de szerinte ez nem mondható el a magukat 21. századinak nevező pártokról. Kifogásolta: eddig még senki nem mondta el, mi ennek a csoportnak az értékrendje.

Szerinte "ez az ellenzék tolvaj oligarchák, bankházak és külföldi magyarellenes szolgálatok zsebéből lóg ki", és nem magyar Magyarországot, hanem Európai Egyesült Államokat akar.

Mi ehhez az ellenzékhez nem akarunk tartozni – jelentette ki Toroczkai László, aki szerint támogatóik száma több ezerre rúg, a politikai közösséget pedig "nem a vak hatalomvágy, nem az elvtelenség, nem az öncélú pártérdek, hanem csak és kizárólag a haza érdeke mozgatja".

Megemlítette, azért támogattak korábban egyes kormányzati intézkedéseket, mert azokat jónak tartották, nem utolsósorban azért, mert azok némelyikét tőlük vette át a kormányoldal.

Dúró Dóra elnökhelyettes beszédében azt ígérte: tabuk és megfelelési kényszer nélkül politizálnak, olyan problémákat is felvetve, amelyekről más pártok nem szólnak.

(MTI)

68 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
Szerinte "ez az ellenzék tolvaj oligarchák, bankházak és külföldi magyarellenes szolgálatok zsebéből lóg ki"

Valaki megkérdezhetné tőle, hogy ő milyen pénzből játszadozik mozgalmasat meg pártocskát?
Pl. milyen pénzből autókázik havonta 20-22 napot pártügyben, ki fizeti a bérelt Oktaviáját, ki fizeti azt az embert aki a munkájának (amiért a fizetését kapja) 70 százalékát elvégzi helyette (havi 400 eFt)?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lampa laz
A fentieket olvasva inkább ti vagytok, lesztek a probléma..
F_Viktor
Szerinte "ez az ellenzék tolvaj oligarchák, bankházak és külföldi magyarellenes szolgálatok zsebéből lóg ki"

Valaki megkérdezhetné tőle, hogy ő milyen pénzből játszadozik mozgalmasat meg pártocskát?
Pl. milyen pénzből autókázik havonta 20-22 napot pártügyben, ki fizeti a bérelt Oktaviáját, ki fizeti azt az embert aki a munkájának (amiért a fizetését kapja) 70 százalékát elvégzi helyette (havi 400 eFt)?
papa.49
A Szabadság téri dúlásoddal okozott kárt már kifizetted tetű ???
Eladott Ország
Zászlót bontott a mégjobbik. A legjobbik. A Mi Hazánk mozgalom bejelentette, hogy párttá alakul. Dúró Dóra kedves, gödröcskés arcú mosolyával, Toroczkai László és Novák Előd jóképű fiatalemberekkel. Már nem a Fidesz szárnyai alatt megerősödött Jobbikban kapálgatják az ordas eszméket, hanem elérkezett az ideje, hogy átálljanak egy másik parcellába. Dúró Dóra természetesen nem adja vissza a mandátumát, hanem függetlenként építgeti az új pártot a Parlament falain belül. A Jobbik kommunista párt lett hirtelen a volt jobbikosok szemében.
Az ifjú nemzetmentők az öreg nácik tapsvihara közben elmondták, hogy fehér szigetet akarnak létrehozni Európa közepén. Akkor is, ha megmarad az Unió és akkor is, ha felbomlik. Itt rend lesz, fegyelem, hazaszeretet és fajvédelem. Szaporodnak és sokasodnak. Nemzeti rockra vigadnak sírva. A cigányság lélekszáma megduplázódott, miközben a fiatalok elhagyják az országot, hüppögik a zászlóbontók. Előkerült hát megint a cigány-kártya és volt lelkes közönség, az ilyesmire mindig van. Dübörög a hazaszeretet, a hon védelme, a nemzeti identitás mindent felülíró csodálatossága. A fehérbőrű, magyar, keresztény, sokgyermekes hazaszeretet gyökeret eresztett és hamarosan szárba szökken.
maci0427
Most akkor van kettő Jobbik, csak az egyiknek más a neve ! Ez marha jó ! Legyen még száz, nehogy dolgozni kelljen !
Gauntlet
A Jobbikot már szétverted ! A Fidesz adja alád a lovat !
Rockxy
A szöveg jól hangzik, de mit szólnak ehhez azok, akiknél most a pénz van?
Commenter
@F_Viktor: őt orbán szponzorálja, tehát az adófizetők, az EU...
Rockxy
Toró a FB-n:

"Kezdődik...Már vártam a támadásokat (lesz még több is)...ez is mutatja, hogy jó úton járunk:
Összehangolt, szervezett, számtalan IP-címről érkező túlterheléses támadás érte a Mi Hazánk Mozgalom www.mihazank.hu honlapját néhány órával az augusztus 20-ai, fővárosi zászlóbontó gyűlést megelőzően, ezért az oldal elérhetetlenné vált.
A Mi Hazánk Mozgalom honlapjának helyreállításáig és az erősebb informatikai védelem felállításáig elsősorban a www.facebook.com/mihazank közösségi oldalon lehet tájékozódni a bejegyzés alatt lévő pártról, illetve a mai fővárosi zászlóbontó gyűlés részleteiről. Legyünk minél többen, adjunk ezzel választ azoknak a politikai erőknek, akiknek az érdekeit sértjük."

Hát, ez nem szélmalomharc.
Macskaszem
@fideszes gyökér: abszolút rászolgálsz a nevedre.
F_Viktor
@Commenter: Írod:
"őt orbán szponzorálja, tehát az adófizetők, az EU..."

Többek között...
@papa.49: is célzott rá, hogy már 2006-ban is orbánt szolgálta, jelenleg is "sztár" a fityeszes orgánumokban, pl. pár napja a pesti stricik is úgy "bántak" vele, mint a fityeszes politikusokkal.
DE! Falujában nagy a mozgás az orosz médiák részéről, ő sokat jár Szerbiába, jelenleg is egy önkormányzati volt szolgálati lakást Szerb újságban hirdet eladásra.
Macskaszem
@fideszes gyökér: Provokálni küldtek ide, gyökér?
tudode
Ha ezek az IFJÚ TITÁNOK nincsenek tisztában azzal, bármilyen HITVALLÁSUK VAN akár jobbról, balról, középről, hátulról, alulról, hogy VAGYUNK, mint a befőtt a NEMZETIESKEDÉSSEL, és egyéb nyalánkságokkal, hiszen
.
www.google.hu/search?q=alapt%C3%B6rv%C3%A9ny+k%C3%B6zjogilag+%C3%A9rv%C3%A9nytelen&oq=alap&aqs=chrome.3.69i57j0j69i60j69i59j35i39j69i65.4928j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Ennek a HADICSELNEK az a bukéja, hogy
.
www.google.hu/search?q=magyarorsz%C3%A1g+nev%C5%B1+%C3%A1llam+jogilag+nem+l%C3%A9tezik&oq=Magyarorsz%C3%A1g+nev%C5%B1&aqs=chrome.1.69i57j35i39j0l4.14495j1j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
-------------------------------
.
Ebben a csuti HIDEGHÁBORÚJA csak hab az ORSZÁG TORTÁJÁN!
.

.
Rockxy
@fideszes gyökér: Hát, nem annyira.

" A Bázeli központi Bank felé jelentési kötelezettsége van az MNB elnökének havi szinten.
-Ez a Bank a Rochild dinasztia kezében van.
Továbbá az Osztrák hegemónia, ami szintén zenész Cionista tulajokkal rendelkezik.
-Csak azt tehetjük, amit azok megengednek,és parancsba adnak.
Ez a :nemzetközi Cion!"
solidedge
Kihívta már valaki a fideszes gyökérre az ügyeletet? Az én nagymamám akkor beszélt így félre amikor agyvérzése volt. Aggódok a gyökérért.
kereső
@solidedge: túlzásba azért ne vidd. Csak egy alsó tagozatos irogat.
Macskaszem
@fideszes gyökér: A mini szterelnök egyfolytában a javunkat akarja, és pofátlanul el is veszi. De jön még a kutyára teherautó.
Eladott Ország
@fideszes gyökér: Hogy hányszor lehet ellopni az EU korrupció elleni harcra szánt milliárdjait?
Egyébként meg megmondta a nagyeszű Lánczi főideológus, hogy amit korrupciónak neveznek, az a fidesz legfőbb politikája. Egyébként az ilyen pofátlan, cinikus, szarházi lehet rektor. A három-majom képzés világszínvonalú hatékonysággal működik nálunk. pctrs.network.hu/clubpicture/1/4/6/4/_/harom_majom_1464606_6895.jpg
uploads.disquscdn.com/images/b844587eac06b807da09562c40b813fbd38cbc45852985cbb89dbd169eeff9b9.jpg
m.blog.hu/sz/szeka/image/hirek_ma.jpg
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/01/ti2.png
magyarbakancs
@Shikari:" Arcoskodás van elég, magyar érdekeket szolgál"Homályosítsál fel kérlek mire gondoltál?
Főleg a MAGYAR ÉRDEK című mondatod érdekelne.
Mert a tököm tele van evvel a szlogen dumával.
Ezt háljuk mióta ide kóricáltunk Etel- közből MAGYAR ÉRDEK de m az?
magyarbakancs
Magának Uram a börtönben lenne a helye és nem a politikában.
Fidesz kérésre ki szétverte 2006-ban a TV székházat és ezert nem felelt kétségeim vannak az felől ,hogy ön milyen kihívója lesz a Fidesznek.?
papa.49
Még kicsit savanyodjatok, mielőtt felforr a káposztaleved lázító !!!
magyarbakancs
@Shikari: "multikkal kizsákmányoltatni a magyarokat stb. Neked ez nem világos?"
A Debreceni BMW Opel,Audi,Susuki,Tesco,Lidil,Spar mind multi és mind hozzá járul a magyar emberek meg élhetőséhez.
Létszi mondjál nekem egy multinacionális Magyar céget és ne pufogtasd itt a mocskos komcsi dumát jó.
" Nem kell ide idegen, nem kell ómigránst pátyolgatni,"
Kérdezd meg Rogánt miért adtak el 5 ezer letelepedési kötvényt pénzért.
Kérdezd meg Orbánt,hogy tavaly miért engetünkbe 1370 menekültet.
Aztán pufogtathatod a komcsi dumát.
kereső
@magyarbakancs: Már hosszú ideje az,ami a fidesz=orbán érdeke. De mindig is az volt- ezt a dumát tőlük lehet hallani elsősorban,-ja meg egy kicsit még a mi hazánk/jobbik-tól.Ami meg a shikari által emlegetett "multikkal kizsákmányoltatni"-t illeti. Az orbán kormány többszörösét adja támogatásban a multiknak,mint a szocik. És ez a kormány szüntette meg a társasági adó sávos adóztatását,ahol is a magasabb nyereség magasabb adókulcscsal adózott. Most egyen van! Ugyanannyit fizet az "agyontámogatott" magyar kkv,amelyik épp.csak megél-mint a milliárdos nyereséget termelő?multi: Nem vagyok egyáltalán multi ellenes,csak úúúútálom az álszent hazugságot, amit előadnak.
magyarbakancs
@kereső: minden mondatoddal egyet értek.
Hülye duma a politika.
Pálinkás Pál
@Eladott Ország: És mi bajod lenne azzal a "fehér szigettel"??? Ha nem tetszik,most is lejköltözhetsz valami borsodi zsákfaluba,ami nem fehér sziget...aztán pár hét múlva értekezünk!!
kereső
@Shikari: olyan hülye vagy,hogy hajlitod a teret.Két idézet neked, két klasszikustól: "lószart mama", és a másik csak megelőlegezés "nyasgem"!
papa.49
@magyarbakancs: @kereső: Ha egyszer innen a multik elhúznak, na akkor lesz cudar világ, mert így, úgy mindenben ott vannak, ha elmennek az ország az ÓKORBA KERÜL VISSZA !!!
magyarbakancs
@Shikari: :" Nem tudod, hogy mi a magyar lakosság érdeke? Magyarország a magyaroké! Nem kell ide idegen, nem kell ómigránst pátyolgatni, multikkal kizsákmányoltatni a magyarokat stb. Neked ez nem világos?"
Akkor ezt a baromságot minek írtad le ha cáfolod a mondataiddal.
Propaganda ember vagy fizetnek érte.
Ajáljálbe engem is én is tudok ennyi sületlenséget írni.
magyarbakancs
@Shikari: Te szlogent mondasz ami vel nem lehet vitatkozni.
Mantrázod a propagandát.
Közben meg a tények mások.
Szét is trolkodlak amik ezt a propagandát nyomod majd akkor nem kőmentelem az írásodat ha az a te véleményed lesz.
Van néha de 99% -ban propagandát nyomsz.
Értelmesebb vagy te ennél ezért állítom pénzért írogatsz ugyan asz a szöveg hordozásod mint a többi Fidesz meg mondó bér tollnoknak.
magyarbakancs
@Shikari: A Te mondat szerkesztésed ,retorikád ugyan olyan mint a köztévé ,Tv2,ECH tv ben elhangzott megélhetési bér tolnokoké.
egy betűben nem tér el ezektől.
Ezért állítom ,hogy te is fizetett bértollnok vagy.
Papagáj kommandó tagja.
Neked nincs saját véleményed.ha szembesítelek az írásoddal mindjárt a propaganda duma tör fel belöled.
a kétharmad meg úgy jön össze ,hogy töredék szavazatokat is a fidesz kapja.
Ez olyan mint a csok ,hogy menyen vették igény be, hány családon segítettek.
azt meg elfelejtik ,hogy 89% a cigányság veszi fel, ki lenyomja az árakat vidéken.
egy 4 szobás házat 2,2 millióért adnak oda nekik.
csak úgy....
@Shikari: azt hittem,hogy a baromságaidat nem bírod tovább fokozni,...tévedtem! te zseni vagy.
F_Viktor
@Shikari: Írod:
"Ezek mellett kell a magyar gazdaságot felhozni, ami nem kis feladat."

Akkor ezt a nem kis feladatot nagyon gyorsan és jól oldották meg pl. Szlovákiában, Romániában, de a nekifutáson látszik, hogy a horvátok is hamarosan átugorják orbánékat!
Avagy csak ezekben az országokban a kormányok nem saját célra használják az EU-s felzárkóztatási forrásokat?

Írod:
"Gyurcsányék mindent eladtak és a Fidesz most szerzi vissza a stratégiai vállalatokat, mint víz, villany, gáz! Na ez a magyar érdek..."

Nagy lóf@szt! Ez nem magyar érdek, hanem orbán oligarchái érdekei!
Ezért fizetsz a jövő hónapban (is) 25-30 százalékkal többet a gázért, az elektromos áramért és a vízért, mint a környező országok lakóssága!
F_Viktor
@Shikari: Persze, helyre tették, ehhez kellett a 35 új adónem, ezért kellett elvonni a pénzt az oktatásból, egészségügyből, a szociális szférából!
Nagyon hülye vagy tibi, olyan vagy, mint egy Sons of Anarchy és egy BDSM meleg pornó figura lerobbant szerelemgyereke!
csak úgy....
@F_Viktor: Te annyira le leszel libbsizve,mint a huzat ;) az a tibink csodafegyvere ...
F_Viktor
@csak úgy...: Nagy ívben teszek erre a hazug, magát nemzethynek tartó féregre!
A magyar történelemben mindig is ők voltak a nemzet felemelkedésének kerékkötői, mindig tettek a hazára, csak saját rövidtávú érdekeit tartották szem előtt, utánuk a vízözön következett, a magyar emberek itták meg szarságuk levét. orbán és parasztjai elődeik nyomdokait követi most is.
A kínálkozó értékekkel soha nem tudtak úgy gazdálkodni, hogy az a haza javát szolgálja, mindig is elárulták a hazát!
csak úgy....
@F_Viktor: Minden szavad igaz és ez elszomorít,pedig - "Megbűnhődte már e nép
A múltat s jövendőt! "
csak úgy....
@Shikari: tibcsim! te bízol még az üres stadionokban? jó döntés vót a fönitöl,hogy a hobbijábra kötti az ország pénzit? orbánnál liberálisabban gazdálkodó kormány még nem létezett,attu,hogy te hülye vagy és nem bírod fölfogni,...attu sincs másképp.
F_Viktor
@Shikari: Írod:
"Orbánék tették helyre Magyarország gazdaságát..."

Addig nincs önálló magyar gazdaság, amíg a német autóipartól függ az ország!
Egy olyan ipari szegmenstől, amely a legérzékenyebb a piaci változásokra, bármilyen válságra.
Mondom nézz körül a környező országokban ahol az EU-s felzárkózási pénzeket az országuk javát szolgálják, ahol nem lopják el, ahol megfelelően használják fel!
csak úgy....
@Shikari: te kretén! ne a múltra hivatkozz...,majd pár év múlva,más néven,más körülmények között az orbánt és társait köpködöd körbe...
F_Viktor
@Shikari: A kecskeméti Mercedes gyárat kifelejtetted!
Az államosítás szoci/komcsi ismérv, miközben kapitalista jelleggel, putyin mintára oligarchalizálja az országot orbán.
F_Viktor
@Shikari: Írod:
"Orbán növelte a jövedelmeket, emelte az életszínvonalat."
1) A Zemberek 70 százalékának rovására!
2) Az ilyen szarból épített várakban senki nincs biztonságban, az első eső elmossa, lásd az erdogáni Törökországot.
csak úgy....
@Shikari: te meg az orbán haverod,csekély vígasz vagytok a jövö nemzedékének! üres fejek,üres stadionok,üres ország...
csak úgy....
@Shikari: tibim! tudod,hogy miért volt jobb és szebb 30 éve? a hozzád hasonló,lipótmezöröl szalajsztottak,nem tudtak még fórumozni unalmukban...
F_Viktor
@Shikari: Oroszország, Törökország áll? Csak a diktatúra áll, más már nem!
csak úgy....
@Shikari: ha belöled indulok ki és fölszorozlak a nemzethy átlagra...,mindíg vótak gondukodásra képtelen ökrök,mint te,... de ennyi?
F_Viktor
@Shikari: tibim, ma már nem létezik tiszta választás, de szerencsére ez nem marad így sokáig. :-)
Te és a többi hazugságokat termelők is mennek a levesbe!
F_Viktor
@Shikari: tibi, azt a 2022-öt még meg kellene élni hatalomba, hogy a fityesz indulhasson a választásokon!
F_Viktor
@Shikari: Az a 70 százalék fogja őket leváltani!
csak úgy....
@F_Viktor: el sem hiszi a borjú,hogy 2022 ig,nincs már sok mindenen kérödzni...
F_Viktor
@Shikari: Én pedig biztos vagyok benne, hogy nem választásokon fog elbukni a törpe disznó!
F_Viktor
@csak úgy...: Így igaz, most kell karba tett kézzel nézelődni...
F_Viktor
@Shikari: Ugyanezt mondták 1989-ben Ceausescu hívei is, aztán Karácsony végére már a diktátor álnév alatt foglalt el sírhelyet egy bukaresti temetőben.
csak úgy....
@F_Viktor: Arra kérdezz rá kreténkénél,ha nem jönnek össze a mi urunk és parancsolónk fociba és az üres stadionokba fektetett reményei és ha paks II is egy hasonló üzlet lesz,akkor mit szállítanak majd a Budapest-Belgrád szakaszon? nekem már nem válaszol...
F_Viktor
@csak úgy...: Azzal még a gyagyás fityesznyikek is tisztában vannak, hogy a stadionokból csak a rossz ómen marad a nem távoli utókornak.
Azt is tudják, hogy Paks II reaktoraiból egyetlen elektron sem kerül az országos hálózatba. Most még az orosz hitel csecsiből csak a pénztáros löle szopikázik, de egy-két év, s mikor nem lesz középpontban a beruházás, akkor azt az 5-6 ezer milliárdot elpárologtatja a NER-kormány.
Esélytelen, hogy valaha is bővüljön az erőmű. Ahhoz a mostani költségvetésnek a duplája kellene, s még lopni sem lenne szabad belőle.
Tibi talán azt is tudja, hogy hol van az a kínai pénz amiből építeni kellene a Bp-Belgrád vasutat, én már sehol nem látom.
csak úgy....
@F_Viktor: Hasznos dolog ez a titkosítás,ezt én mondom! Ha elöre tudná mindenki,hogy mi vár rá és a kölkeire orbánék után...
F_Viktor
@csak úgy...: Én 2014-es választások után tudtam, hogy orbánt demokratikus úton már nem lehet leváltani, s akkor tudtam, hogy a horda utáni romok -20 évet jelent az országnak, ezért a "kölökre" gondolva, elvittem a családot a retekből. 3 hét múlva utolsó közeli családtag, a mama is követ bennünket.
Tehát nem csak a titkosításokon múlik, nem árt gondolkodni. Így páholyból nézhetem ahogyan orbán csányi vágóhídjára küldi a mosolyogva bégető 2,5 milliós nyáját.
csak úgy....
@F_Viktor: Nem dicsekvésnek szánva ,mi 89 ben,közvetlen Nagy Imre temetésén mondott beszéde után csomagoltunk családostól!
F_Viktor
@csak úgy...: Pedig akkor még én is bíztam benne, egészen a székház eladásig.
feco fero
Elmész te a pároddal együtt a náci büdös picsába !
Ha téged nem zavar hogy máris kisajátított átok ami hazánkat engem kurvára és gondolom ezt a másik 9 990 000-et is !
Vonjad te felelősségre a dédszüleid nagy szüleidet meg a szüleidet hogy ilyen idiótát nemzettek!
Elárultad a pártodat mikor szarba volt el meneküldtél a felelősség elől mi a faszt akarsz még a közéletbe nem beszélve arról hogy fel bomlasztottatok Vonaval a jobboldalt mint Gyurcsány a baloldalt !
Ami hazánkat meg ne használd semmilyen őnzo célra azonnal tüntesd el ezt a nevet még az életedből is !
csak úgy....
@F_Viktor: Nem tudom,hogy mi adta nekem a beszédében a végsö "löketet" , Talán,hogy Nagyapám mindíg mondta,hogy kutyábu nem lesz szalonna!?
Clavigo
@Shikari: Nem kéne ennyit jártatni a szádat,,,,kihűl a gyomrod,,bocskoros.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.