Igen, ez Miskolcon történt, 2018-ban. 

20 percig nem indult el vasárnap a 18:10-kor menetrend szerint közlekedő Auchan-Avasi kilátó járata Miskolcon, mert a sofőr le akart szállítani a buszról egy egész családot, amiért egy 5 éves lány visszazárható PET-palackból ivott egy korty ásványvizet.

Agyhalál: le akart szállítatni egy családot a sofőr a buszról, mert egy kislány vizet ivott

Fotó: Pixabay

Az Index írta meg, hogy a sofőr leállította az épp indulni készülő busz motorját, és a rendőröket hívta. A busz csak a rendőrök kiérkezésekor indult el, miután a család leszállt. A videón is hallatszik, ahogy egy utas megjegyzi, hogy külön ki is van írva, hogy lehet vizet inni a buszon. A videó készítőjének elmondása alapján a buszon ülő utasok közül sokan védték a családot, és nem értették, hogy miért akarta őket leszállítani a sofőr. A lány szülei eleinte normális hangnemben beszéltek a sofőrrel, és csak később emelték fel a hangjukat és kezdtek el káromkodni. 

A tanulságos kisfilmet itt lehet megnézni. 

(via Index)

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
Tavaly Debrecenben volt balhé hasonló ügyben.
Ha ki van írva, hogy vizet lehet fogyasztani a buszon, a rendőrök miért nem a sofőrt büntették meg? Kánikula van, mindenki szomjasabb mint normális esetben...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
@Shikari: Nem ismerős...ti szoktátok csak mindig a nektek kedvező részleteket közölni!!!Vagy talán nem a csuti korcs tiltotta meg a KSH-nak hogy felmérést csináljon a szegénységről,nyomorról??? a duce videóit nem győzitek szerkeszteni hogy előnyösen tűnjön fel,persze ez sosem sikerül.. a mai világben legfeljebb az egybites suttyó fideszfanok eszik meg .
Pálinkás Pál
@Shikari: Amit látsz szertre az országban ha nyitott szemmel jársz!!! Mellesleg ha nincs,akkor miért tiltjátok a vizsgálódást???
advocat
Valaki elolvasta a hírt? Ettek is!!! Vagy csak a címig jutnak? És utána lehet okádni a baromságokat.
advocat
Shikari! Javaslom Kazincbarcika, Ózd, Miskolc és a szabolcsi rész felkeresését. A kis falukban is egy kicsit szétnézni. Tudod van olyan hely ahol valaha bányászok éltek. Ma nincs bánya! Nincs üzem. Nincs üveggyár, stb. Ott miből élnek. Ne okoskodj! Okulj!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.