Mától a Magyar Művészeti Akadémia (MMA) Titkársága a Vörösmarty tér 1. szám alatti irodaház, azaz a Kristálypalota helyett az Andrássy út 101. szám alatt folytatja tevékenységét – adta hírül honlapján az MMA.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Gondoljunk csak Fekete Györgyre, akinek Magyar Művészeti Akadémia nevű orbáni szülöttel fonódott össze a neve. Leélt nyolcvan évet, minden volt, csak tulipános láda és elismert nem. Nem ügy, mivel a Fidesznél (is) ügyesen helyezkedett, lehetősége nyílt rá, hogy kiállítást rendezzen. Saját magának. A saját műveiből. Szülinapra. Fekete György már a szocializmusban is arról álmodott, hogy egyszer érdemi hatással lesz a magyar kulturális életre, és nyolcvanéves korában a Magyar Művészeti Akadémia elnökeként megkapta Orbán Viktortól a lehetőséget. A Kádár-rendszerben olyan belsőépítésznek tartották, aki kitűnően helyezkedik, az MDF-ben keresztény-nemzeti váteszként mutatkozott be, a KDNP-ben pedig ő volt a liberálisnak tartott Orbán Viktor egyik legfőbb kritikusa. Orbánnal akkor békélt meg, amikor a felesége a Fidesz-elnök szóvivője lett. Az MMA kapott egy 2 milliárd forint értékű villát (a közösből), plusz mellé 4 milliárd forint adófizetői pénzt, hogy kicsinosíthassák, mielőtt beköltöznek. Talán a Politikatörténeti Intézet által használt ingatlanra is erősen fáj már a foga valamelyik kormányközeli elvtársnak. Hiszen alapelv: amit nem tudnak elvinni, abba beköltöznek. Érdekes itt is megtöbbszöröződött az alkotmányos költség, mivel az eredetileg tervezett 1 milliárd forint helyett 4 milliárdba került.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@Eladott Ország: fekete a megboldogult kerényi mellett az egyik legvisszataszítóbb alak aki a fideszben kamatoztatja "művészetét."
Qqberci
@Commenter: No azért Szamóca se kutya!...
Commenter
@Qqberci: ha már szamóca, akkor itt a gender ügy kapcsán ne/se felejtsük el a Legényanya c. filmjét...
ő se kutya és a többi fideszes színész se: balázs p, cseke p, rátóti z, oberfrank p...kicsit hosszú a lista nem sorolom tovább...
Eladott Ország
@Commenter: Ideteszem a hvg általam legjobb nyilatkozatát: apádnak a faszát te vén őskommunista faszszopó-geci, (Fekete György) a lőtéri kutya se fog rátok emlékezni bazdmeg.
Commenter
@Eladott Ország: engem a cím döbbentett le ennek az embernek a szájából ti. hogy nem tűri a mocskot. szerintem nagyon is jól tűri.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.