Örkény röhögve forog a sírjában.

Mint ismert, nemrég polgármesterválasztást tartottak Felcsúton, ahol a Kétfarkú Kutya Párt jelöltje is indult. 

Egyik akciója az volt a pártnak, hogy betömködték az utcákat elcsúfító kátyúkat, munkájukat több rendőr több autóval követte figyelemmel. (A választást végül a Fidesz által támogatott Mészáros nyerte az MKKP színeiben induló Mészárossal szemben – egyébként mindketten a lemondott Mészáros Lőrinc helyére pályáztak.)

Felszólították a Kétfarkút, hogy állítsák vissza a felcsúti kátyúkat

Fotó: Facebook/MKKP

Most azonban megdöbbentő fejleményről számolt be az MKKP a Facebook-oldalán: az önkormányzat felszólította őket, hogy  8 napon belül állítsák vissza eredeti állapotukba az általuk betömött kátyúkat – magyarán ássák ki belőle a tömőanyagot. Ha ez nem történik meg, akkor a pártra terhelik a kátyúk helyreállítási költségeit. 

Magyar Kétfarkú Kutya Párt

Na ezt nézzétek. Tudják fokozni. Felcsút kéri, hogy szedjük ki az aszfaltot a kátyúból, amit betömtünk. Állítsuk vissza a kátyú eredeti állapotát, különben ránk terhelik a KÁTYÚK HELYREÁLLÍTÁSÁNAK...

A Kétfarkúék sem voltak restek, "postafordultával" megküldték a választ a felcsúti önkormányzatnak, hogy akkor lesznek szívesek a részletes műszaki tervrajzait a kátyúknak elküldeni nekik, amelyek tartalmazzák a mélység, lejtés, szélesség és egyéb precíz adatokat.

Magyar Kétfarkú Kutya Párt

Folytatódnak az egyeztetések a kátyúról

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Nem mindennapi barmokkal van tele ez az idióta fidesz, de h még írásba is adják, az már csúcs!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
@Shikari: Tehat szerinted az allamnak nincs kotelezettse az utak karbantartasaval kapcsolatban. Ha belehajt valaki egy katyuba, nemcsak az autoja mehet tonkre, de komoly baleset is szarmazhat belole.
Viszont szerinted az egyennek van kotelezettsege hogy jol nezzen ki a haza, hogy rendben legyen a varoskep. Az persze nem baj ha a haz elott egy romhalmaz az ut.
Eleg erdekes gondolkodasod van. Nekem nagyon kommunista szagu.
Eladott Ország
@Shikari: A Magyar Közút, mint fenntartó a jogszabályi előírások mellett a burkolatok hibáinak kijavítására hivatott. Egy-egy útszakaszon nagyfelületű javításokra, teljes felújításra ill. rekonstrukcióra akkor kerül sor, amikor kátyúzással már nem lehet biztosítani egy adott útszakaszon a biztonságos közlekedést és a szükséges források is társaságunk rendelkezésére állnak. Az útellenőr a vonatkozó jogszabályoknak, valamint a 6/1998. (III. 11.) KHVM – az országos közutak kezelésének szabályozásáról szóló – rendelet (továbbiakban: OKKSZ) utasításainak megfelelően, meghatározott körzetbejárási terv alapján haladnak végig a kijelölt útszakaszokon.
Eladott Ország
A kátyúkat hogy lehet visszaállítani ha megvolt. A műszaki ügyintéző hülyébb mint a mangalicaszerelő Mészáros Lölö.
Eladott Ország
@Shikari: A feladatukat nem végzik el, mert a kisebb települések útjai lassan már járhatatlanok.
Katasztrofális a magyar úthálózat állapota.
autopro.hu/elemzesek/Katasztrofalis-a-magyar-uthalozat-allapota/7168/
Eladott Ország
@fideszes gyökér: uploads.disquscdn.com/images/3627de363154e22a20ce2f96e669cfea3a14080593f0e8a54baf273e57a9dfa3.gif?w=600&h=461
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2018/06/%C3%A1r.png
A száguldva fejlődés és zászlóshajó, valamint hajtómotor jellegünk abból látszik jól, hogy ameddig egy átlag uniós polgár a fizetéséből 100 darab bizgentyűt tud venni, a szlovák kolléga 76 bizgentyűt, a lengyel 74, a cseh 78 ugyanolyan bizgentyűt, a kéményen csimpaszkodó magyar honpolgár 63 darabot. Ha a bizgentyűt lefordítjuk gyümölcsre, zöldségre, egészséges élelmiszerekre, betegségmegelőzésre, gyógyszerre, kezelésre, kikapcsolódásra, akkor máris tudjuk, miért nálunk a legalacsonyabb a születéskor várható élettartam. Még egy adalék ehhez: kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2018/06/gdp.png
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2018/06/k%C3%BClf%C3%B6ldi.png
Vesztésre állunk. De nem baj, fő az önbizalom és persze a szakadatlan harcolás.
Mára elég is lesz ennyi grafikonból, bármennyire szépek és színesek is. Összefoglalom, jó? Jó. Szarul állunk. A V4 országok közül nálunk halnak meg a legtöbben, de legalább a legkorábban is, az életszínvonal is a sereghajtásra jó, ellenben lényegében a külföldi befektetőktől függ az ország. Tanulság is van, miért pont az ne lenne? Vagy a kormánypropagandát kell elfogadni, vagy a tényeket. A kettő még a végtelenben sem találkozik egymással.
Sámannus
@Shikari: Jogszabály meg két harmad meg a túró. Hivatkozzá még a balesetveszélyre, a lopásra, a trehányságra, a rablásra, a közbiztonságra is fatökűkém!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.