Az LMP társelnöke lemondott minden pozíciójáról, már nem társelnök és nem frakcióvezető. Tette mindezt azért, mert így vállal szolidaritást azokkal, akiket a koordináció miatt megbüntetett az LMP etikai bizottsága.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Remélem Márki Zay tesz arról, hogy ez a nő elszeleljen végleg melegebb éghajlatra. Csak remélni tudom MZP nem áll szóba vele/velük hiszen simán alááshatja az ő még csak nagyon gyerekcipőben járó ellenzéki mozgalmát. Az egykori ökopártot már tönkretette, a romboláshoz ő és schiffer is remekül ért.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
@Commenter: reméljük lesz annyi esze! =))
Jozefina
Márki-Zay-nak remélhetőleg nem lesz ideje bernikére!!! Ha igen, akkor neki annyi!!!
Commenter
@RonaGyuri: én már tényleg nem tudom mit gondoljak arról a kevés ellenzéki politikusról aki még tényleg az. Márki-Zay és Hadházy is ex-fideszesek, csak remélni tudom valóban azok, és a fidesz számukra már a múlt és csakis az.Mára már MZP és Hadházy orbán leghangosabb ellenzéke. Vona visszavonult, Gyurcsány csak FB bejegyzések szintjén van jelen, Karácsony Gergely pedig nagyon hallgatag polgármester lett...
Peller Anikó
@Commenter: Sajnaállatos, de itt volt a lehetőseég az összefogásra, pont a Márkyzé fényes győzelme nyomán.

De ez a padkány ellenzékünk mind egyedül akart győzni, természetesen meg is lett az eredménye, már nem is kellett akkorát csalni (a többi mellé), hogy meglegyen a 7/3.

Bernike jobb ha kussol, Bodka, Vona is elkúrta (már ha nem ez volt a céljuk), egy civakodó szar ellenzék, tűnjetek el a francba és az összes gyurcsányozó barom szúrkálja meg a tökeit. Vagy az uborkáit.

Aki nem képes az összefogásra az tűnjön el amíg teheti. Mert az összefogdosás délibáb lebeg a látóhatár felett, megett, ea, fene.
papa.49
Nem láttok a ,,kártya mögé,, EZ PÁRT FELADAT,, éppen úgy mint a fodorosgabika feladatai !!!
Ki kell csinálni a Márki Zaj.t ezért ,,kacsingat a banya !!!
karma1
Jaj, ne kepzeljuk mar el, hogy a farkas hirtelen vegetarianus lesz! Marki-Zay remelem annal sokkal okosabb, hogy bedoljon ennek a "szel"-kakasnak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.