A belbiztonsági főtanácsadó úgy látja, megint többen próbálkoznak a szerb és román határszakaszon.

Az Európába tartó illegális migráció valamennyi útvonala aktív, és amíg nem változik az európai uniós politika és nem zárják le a lehetőséget, addig ezt nagyon sokan meghívólevélnek tekintik – hangoztatta az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója.

Bakondi szerint minden európai migrációs útvonal aktív

Bakondi György középen.

Fotó: kormany.hu/Botár Gergely

Bakondi György arról beszélt: az EU-ban "elérte a politikai szintet a migrációs válság", a közvélemény-kutatások szerint mind nagyobb az igény a folyamat leállítása és a biztonság helyreállítása iránt, ami "sürgető igény" amiatt is, mert több tagállam áll választások előtt.

Mint mondta, a montenegrói, horvát és szlovén erőfeszítéseknek a határőrizet szigorítására az az egyik következménye, hogy ismét többen próbálnak átjutni a magyar-szerb és a magyar-román határon. Megemlítette, hogy a Balkán-félszigeten úton lévő illegális bevándorlók száma a becslések szerint 80 ezer körülire tehető.

A Kossuth rádió 180 perc című műsorában Bakondi György úgy vélekedett: az, hogy Angela Merkel német kancellár támogatást ígért a Balkán egyes államainak a helyzet kezeléséhez, azt mutatja, hogy Berlinben is felismerték azt, amit a magyar kormány évek óta hangoztat: hogy a félsziget stabilitása rendkívül nagy érték Európa biztonsága szempontjából.

(MTI)

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cikicakk55
A közelébe sem fognak engedni a médiának,nem,hogy újra meg újra elmond. Magasról tesznek rá,hogy a magyar emberek mivel néznek szembe nap mint nap.Ameddig csak lehet csócsálni a migrációt és félelembe,rettegésbe lehet vele tartani a Magyar embereket,addig ezt fogják nyomatni. Nem baj,hogy ide egy sem akar bejönni.Arról is csendben vannak,hogy Orbán már 2015-ben aláírta a kvótát és be is hoztak 2000 migránst,csak azok megpattantak,amint megkapták a menekült státuszról a papírt.irány volt nekik nyugat. Arról sem beszélnek,hogy azok a bűnözők akiknek pénzért adták el a Magyar állampolgárságot, azok most Európában valamerre tekeregnek és ezt pont a Magyar állam könnyítette meg nekik. A Magyar média csak azt közli,ami a Fideszre nézve előnyös,tehát semmi igazat nem mondanak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
desiro57
@Yoda69: Én inkább ezt: Hej te bunkócska te drága, hej te elven fa...
desiro57
bolondi eftárs megint hülyeséget beszél, de nehéz a dóga a katonának...
Nessy
Miután a túlóra elvétele miatt létszám hiány keletkezik a határ védelmi egységeknél, a kerítés mellett , a migránsok elleni védelemben aktívan részt vehetnének a naponta erről szónokolók, a komplett képviselőház, élükön Bakondi és Orbán elvtársakkal!
Legalább halványan felfognák miről is beszélnek!
wpym
@tudode: Hogy '56-ban mi volt, annak most nincs jelentősége sem az EU, sem az ország számára. Ennyi erővel lehetne emlegetni a zsidók kivonulását is Egyiptomból. Ki nem szarja le, hogy mi volt anno!

Az ázsiai és afrikai beszélő állatnak nem Európába, tehát nem nyugatra és északra kell jönni, hanem a többi égtáj felé.
wpym
Megint leírom:

Semmi közöm a fideszhez és rabló mentalitásukhoz.
tudode
@wpym: .
56'.ot "csak" amiatt említettem meg, mert MINDENT ÁT KELL ÉLNI ahhoz, mit jelent az, amikor BÁRMI OKBÓL "menekülni" kell!
.
Az ORSZÁG SARA, hogy EZEKET a szakbarbárokra BÍZZÁK egyesek, kettesek MÉG MINDIG kedves mindannyiunk sorsát, hiszen ezek úgy viselkednek, mintha
.
www.youtube.com/watch?v=llEmY6yushQ&t=42s
.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.