A közmédia általában alig ír Orbán Ráhelről, a miniszterelnök lányáról, most viszont véleménycikket közölt róla meg az ellenzékről a Híradó.hu.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Mintegy 20 méterre egy kuka is éktelenkedett, a testehezálló, 2rule-os eleganciát sugárzó otthonkában bőszen környzetszennyező hős magyar anyát , Rühelkét , ez egyáltalán nem hatotta meg. Megcselekedte, amit a pillanat drámaisága megkövetelt: otthagyta a horvát parkolóban a használt büdös-szaros pelenkát, és a lencsevégre kerülés súlya alatt inába szállt bátorságú férjeurával gondolom azóta már szerény otthonukban nézegetik a nyaralásról készült képeket. A szaros pelenka és a szakadt mundér becsületét minden körülmények között védő pártmunkásoknak szeretném azért felhívni a figyelmét: lehet, hogy sokan vannak a napos oldalon, akik a gyerekük szaros pelenkáját hazaszeretetből és keresztény hagyományőrzésből szanaszét hajigálják, vagy akik direkt élvezik, ha nemzeti hatáskörben meglopják és sötétbe borítják őket, de világ szégyene, hogy már a horvát sajtó is tele van a magyar miniszterelnök lányának fotóival. Aki eldobálja a szaros pelenkát ahelyett, hogy elsétálna vele a kukáig, vagy a húszmilliós családi luxusautója fedélzetén hazavinné és ott lökné ki a francba. Erre mondják, hogy valaki kijöhet a nyomorból, de a nyomor nem jön ki belőle... Cigánynak cigány marad a fattya is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
@Eladott Ország: ""Ráhel-mottó: Európa azé, aki teleszarja.""
Ez olyan jó, hogy holnaptól én találtam ki.
Eladott Ország
@namihami: Hozzátehetnénk: a kutyáknál pedig mindennapos a testvérek közti nemi élet, az állatok körbevizelik "vadászterületüket" a ház körül, a görények meg büdösek. Úgyhogy, ha a szomszéd a kertünk végébe vizel, vagy mellettünk dolgozó kollégánk kéthetente fürdik, gondoljunk csak arra, hogy csupán a természet szavának engedelmeskednek. Csak Jellasics horvát bán határőr csapatai meg ne tudják.
desiro57
@Shikari: Voltam anyádnál elégedett volt.
Eladott Ország
@m73: Debilitás, hazugság, a társadalom lenézése, hihetetlen szellemi és erkölcsi nyomor, parttalan pofátlanság, arrogancia, jellemzi a fideszes bűnöző prostituált bandát.
desiro57
@Shikari: már a temetőben is jársz, TE ÁLLAT?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.