Kövér László Balatonszárszón fejtette ki gondolatait.

Abszurditás követelni, hogy csak azért, mert egyik vagy másik országban rosszabbul élnek, mint mi Európában, automatikusan fogadjunk be minden magasabb életszínvonalra vágyó bevándorlót – mondta az Országgyűlés elnöke csütörtökön Balatonszárszón, a Református Közéleti és Kulturális Alapítványának rendezvényén.

Kövér László a reformátusok szárszói konferenciáján újságíróknak hangsúlyozta: Magyarország minden valóban rászorulót, üldözöttet befogad és befogadott az elmúlt években is, de az automatikus befogadást a magyar kormány és a magyar emberek is elutasítják, ez a magatartás nem ellentétes a keresztényi etikával.

Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter kijelentette: minden államhatalomnak a saját állampolgáraiért, nemzetpolgáraiért van elsődlegesen felelőssége, másokon úgy kell segíteni, hogy ezzel ne veszélyeztesse saját társadalmát.

(MTI)

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
@Shikari: Es az ilyen tetves patkanyok vezetik az orszagot mar 8 eve.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
@Shikari: Ahogy mondod, viszont utana illiberailis lesz, de mivel az nagyon rosszul hangzik az Unioban atvalt kereszteny demokratara.
Partod ugy csereli a hovatartozast, mint mas a szaros pelenkat, amit kibasz a kocsi ablakan, hirdetve kulturankat a vilagnak.
Yoda69
@Shikari: Es az ilyen tetves patkanyok vezetik az orszagot mar 8 eve.
Commenter
@Yoda69: 12 éve ha az I ov kormányt is beszámítjuk.
Pálinkás Pál
@m73: Ebben igazad van...csak utána elkülönültek a rasszok...ki fejlődött,ki kevésbé...talán nem véletlen ha felfedeznek valami rejtett törzset Afrikában,Belső Ázsiában..akkor visszaköszön ránk a kőkorszak!!!
Pálinkás Pál
@Horizont: abban egyetértünk hogy kövér egy szar alak...de abban bizony igazat adok nekik,hogy nem akarnak több füstöst...van nekünk épp elég,azokban sincs semmi köszönet!!!
Clavigo
@Shikari: Téged is befogadtunk,,Bumburnyák...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.