Sokan észre sem veszik, egy ezres havonta, van akinek fel sem tűnik. Nézze át számláját, ha a Telenor ügyfele, de lehet, hogy "kartellbe" tömörültek és mindegyik szolgáltató értesítőjét érdemes átbogarászni!

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ez is csak egy mocskos lehúzás a telenor részéről a többi mellett !!!
A nejemnek van telenoros telója, negyedévenként akkor is tölteni kell rá ha nem fogyott le a lebeszélhető idő, ez megint egy aljas, szemét lehúzás !!!
szaboria1
@papa.49: Kb 3 éve kábel szolgáltató is elkezdett 500.-ft összeget pluszba felszámolni de ő nem papíradónak tüntette fel hanem a számla postaköltségének. Én akkor álltam át elektronikus számlára.
csipetke
@papa.49: 11:17 Ez csak a számlás telókra vonatkozik,a feltöltősökére nem.Mikor számlás telefont vesz náluk az ember,figyelmeztetnek,hogyha csekken fizeted a számlát,egy ezressel többe fáj,mintha az E-számlát választod,azaz,utalod a pénzt.Én azért szeretem a telenort,mert 2 évenként kapsz ingyen új telót,nem is akármilyent.
papa.49
@csipetke: Ez az előfizetés a lányunké, ő adta az anyjának a kártyát hogy tudjanak olcsón, kurva sokat beszélni, másnak nincs is a családban ilyen csak nekik kettejüknek, de a nejem tölti fel a kártyát ...
csipetke
@papa.49: Ha kártyát kell tölteni,az nem előfizetéses,arra nem vonatkozik a "papíradó".Vagy a pin-kártyára gondoltál?Nekem az előfizus csomagom olyan,hogy kurvasokat tudjak beszélni a gyerekekkel.
papa.49
@csipetke: Nem tudom de az biztos a lányunk nevén fut a kártya, és max. negyedévenként jön a SMS. hogy töltsél rá, ill. ha lefogy a pénz róla...Anya a Spárban szokta feltölteni ...
Ez szerintem valami ,,társkártyás,, csomag lehet, volt ilyen régen a Westel 900. nál ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.