Adott tehát az Ütköző című műsor, amelyről a címe alapján mindenféle ostobaságot is gondolhat az ember… De a meghívott szakértők hallatán egyértelművé válik a dolog: nem nézetek, vélemények ütköztetéséről, hanem sötét, aljas propagandáról, uszításról van szó.„… a bevándorlásszervezés Magyarországon bűncselekmény” – közölte Lomnici. Hogy kik és mikor szervezték a bevándorlást(???), arról hallgat.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
vakon rábökve a műsorra csak ocsmánynál ocsmányabb hazugságokat találsz! =))
Sámannus
Akkor csak tónika lehet a bűnrészes a négy napos "vizsgálattal".
tudode
Ahány ház, annyi szokás abban a TV-ben bárhol ALKOTMÁNYBÍRÓKÉNT, jogászként, nem utcaseprőként szerepelni, abban a TV-ben is, ahol az Édesapját, akinek köszönettel tartozna TANÍTTATÁSÁÉRT
.
2011.12.06.
------ Kiretusálták Lomnicit a Híradóban

index.hu/kultur/media/2011/12/06/bunozokent_kezeltek_lomnicit_a_hiradoban/
.
Különben ifj Lomnici figyelmébe SZÉGYENT HOZVA a jogász társadalomra:
.
Idézet:
.
----- Alma a fájától
.
jog-asz.blog.hu/2017/05/01/alma_a_fajatol_843
"""avagy a Lomniciak tündöklése és bukása""".
:
"""""Szakmai berkekben különbséget szoktak tenni jogászok és jogot végzettek között. A jogvégzettség ténykérdés: az illető elvégezte a jogi egyetemet. Ez azonban nem elég ahhoz, hogy valakit pusztán emiatt jogásznak is tekintsünk. Ez utóbbi ugyanis hivatás. Olyan hivatás, amelyhez jogérzék, szakmai rátermettség és nem utolsó sorban tisztesség szükségeltetik. A jogász tényekkel és bizonyítékokkal dolgozik. Nem is szólva egy „alkotmányjogászról”. Neki még a jogelveket is figyelembe kellene vennie. Tisztességes jogelveket. Alapjogokat, emberi jogokat, hadd ne soroljam. A pusztán csak jogot végzett fütyül mindezekre.."""
.
Mindezek ellenére is!

.

.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.