A Magyar Honvédség kétezer-ötszáz katonája áll készültségben a saját szolgálati helyén, hogy mozgósítható legyen a határ védelmére, ha krízishelyzet alakulna ki a déli kerítésnél. Erre azonban egyelőre nincs sok esély, a felderítéssel, a járőrözéssel és a mélységi ellenőrzéssel megoldható a biztonsági határzár védelme, illetve az illegális bevándorlók kiszűrése -

Forrás: atv.hu
Feltöltő: nevemnick
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
besz... ezek a gátlástalan trógerok egyre nagyobb nyomást gyakorolnak az emberekre. Vajon mit akarnak még lenyomni a torkunkon! =)) Mi az amiről ismét el akarják terelni a figyelmet?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lampa laz
... ez lesz a szarospelenka elterelő hadművelet..
karma1
@nevemnick: @nevemnick: @Clavigo: @lampa laz: Na meg ket het, es indul az egyhonapos permanens "jelenlet" a Parlamentnel. Szeptember 8-tol oktober 5-ig.
Tobbet Tuareg oldalan el lehet erni...
Clavigo
@lampa laz: @karma1: Még egy tipp...Talán besegítenek a kilakoltatásokba,,,ha a belbiztonsági vitézeink már nem bírják az iramot.. ?? :) :))))
lampa laz
@karma1: @Clavigo: Képzeljétek el mi lesz itt mikor szeptembertől elstartol az uniós parlamenti választási kampány... éjjel, nappal migráncsozást fognak majd okádni. Rettegésbe tartják azt az állítólagos 3millió idiótát akik bevesznek tőlük minden hazugságot. Gondolom abba sem hagyják, mert azután meg jönnek az önkormányzati választások. A normális embereknek elég lesz túlélni majd 2019-et.
karma1
@Clavigo: Ha vegighallgatod a videot a 12.24-es hsz-emben (najo, ra kell menned a blogjara) akkor hallhatsz egy otletet arra, hogy szerinte miert is nem fog peldaul a rendorseg ratamadni a BEKES tuntetokre.
Es kb. ugyanigy a katonasagot sem lehet majd mozgositani ilyen tipusu feladatokra...
Ezek a kiskatonak, ahogy a rendorok sem a felso tizezerbol jonnek , soknak a csaladja a letminimummal kuszkodik, lehet, hogy eppen az o csaladjat is valaki kilakoltatja eppen... Ez nem fog mukodni, legalabbis hosszutavon nem;...
papa.49
Fosnak a fiúk rendesen, csak nem Dunában talált gránáttól ???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.