A Századvég Alapítvány vezető kutatója szerint Matteo Salvini olasz miniszterelnök-helyettes, belügyminiszter és Orbán Viktor magyar miniszterelnök többek között a földközi-tengeri határok lezárásáról tárgyal Milánóban.

A földközi-tengeri határok lezárásáról tárgyalnak az olasz-magyar találkozón

Pócza István az M1 aktuális csatorna keddi műsorában azt mondta, migrációs kérdésben Olaszország a közép-európai gondolkodáshoz kapcsolódik, így a magyar és az olasz álláspont nagyon hasonló.

Elmondta: Matteo Salvini már többször beszélt arról, hogy irányadónak tartja a magyar politikát, nemcsak a migrációs kérdésekben, hanem a gazdasága miatt is követendő példának tartja az országot.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Keletiszel
Shikari: hat qrvara nem erőltettek meg magad! A Világkormányt felállítása Sorossal meg egy bekezdést sem érdemel? Hat mi ez a lazaság? Vigyázz, mert levonok a troll-béredből!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Keletiszel
Shikari: hat qrvara nem erőltettek meg magad! A Világkormányt felállítása Sorossal meg egy bekezdést sem érdemel? Hat mi ez a lazaság? Vigyázz, mert levonok a troll-béredből!
tudode
Az UTAZÓ "NAGYKÖVET" felvette - képletesen - a felemás csizmáját, mint árvizi-, és végvári pk. és megpályázza a TENGERNAGYKÉNT a migráncsok leküzdését, amolyan felcsúti cseverészeti balffácán szinten, ha egyáltalán az adósságon kívül képeSS úszni!
advocat
Azért Shikari azt is figyelembe vehetné, hogy maga a nagyvezér mondta, hogy ne azt figyeljék mit mond, hanem hogy mit csinál. Ezek szerint ő tudja, hogy mit csinál? Mert azért a migráció létében érdekelt. Ha nincs migráncs mi lesz a belpolitikával is. Mert külföld azért ne annyira vevő. Általában, de hülyék sok helyen vannak. És legfeljebb Viktor is ellentengernagy lesz. Ezek után?
kereső
Valaki,hadtudós,tengerész vagy akárki----segitsen,hogyan lehet a tengeri határokat lezárni hermetikusan?Mert az kellene nem?
Vagy mégis inkább Libiában,Marokkóban ,...etc (Észak-Afrikában)kéne kezdeni valamit?
csak úgy....
Csak baxogassátok a @Shikarit ,talán ö az utolsó igaz magyar,ugye tibim !? Te kész vóná az életedet áldozni a hazáért és a magyarságért ...
eszegfu
@kereső: Mit ide tudósok gyülekezete? Szerintem Mészáros Lőrinc megoldaná, hogy lehet "hermetikusan lezárni a tengeri határokat"?!:)))
csak úgy....
@Shikari: ezt vártam töled tibi ! te egy hös lehettél az elözö életedben!
csak úgy....
@eszegfu: Szerintem is itt az idö,hogy azt a földközi pocsoját nyilvánítsák Mészáros birtoknak,akkor lenne végre rend mint Felcsuton.;)
kereső
@Shikari: na ja, Izrael. Lezárta,megoldotta a "saját!!" határvédelmét ily módon.Aztán a Földközi-tenger hány ország határát mossa?
karma1
@kereső: Szoval a Foldkozi tenger is katyus lenne, mint a felcsuti foutca?
Igy mar ertheto...:o))))
csak úgy....
@kereső: Ennek a "Napóleonnak" ne tégy föl nehéz kérdéseket,mert egy csomó lovat löttek ki alóla Waterloonál.
kereső
@karma1: akkor oda delegáljuk a Strabagot- mostanában felénk ügyködnek,kátyú elháritásilag.A TEK meg őrizné őket.
tudode
Aha!
.
Megvan a magyarázata annak, hogy az egyik, az EU tagállamának 0,2% lakosságán URALKODÓ mini-elnök mi okból ERESZKEDIK le más EU-s ország akármilyen tisztséget betöltő miniszteréhez HÁLÁBÚL, és NEM KOPOGTAT be fityiszes "tisztességeSSen" az olasz miniszterelnökhöz
.
---- KIÁLLT A MAGYAR KORMÁNYFŐ MELLETT AZ OLASZ BELÜGYMINISZTER
magyaridok.hu/kulfold/megvedte-orban-viktort-az-olasz-belugyminiszter-3233704/
.
Hát azé, egy kis melléktermék KEVERGETÉSÉRT, kavargatásért
.
.------ Az új olasz kormány már össze is törte Orbán szvét
zoom.hu/hir/2018/06/05/az-uj-olasz-kormany-mar-ossze-is-torte-orban-szivet/
.
""""Olaszország azt akarja, hogy az Európai Unióba érkező menedékkérőket automatikus és kötelező módon osszák szét a tagállamok között – erősítette meg június 5-én, kedden a szenátusban elmondott beszédében Giuseppe Conte olasz miniszterelnök az MTI tudósítása szerint. A jobboldali Liga és az euroszkeptikus Öt Csillag Mozgalom koalíciós kormányának vezetője arra az álláspontra helyezkedett, hogy a migráció eddigi kezelése csődnek tekinthető; Európa jóváhagyta számos ország “önző bezárkózását”, ami miatt a költségek és a nehézségek Olaszországra helyeződtek át."""
.
Kis HAMISKA MISKA képtelen a bőrébe férni, akkora a LÖTYÖGŐJE, hogy nem átall saját országán kívül más EU-s országban is PARTIZÁNKODNI!
.

.

.
Qqberci
Magyarország már lezárta a Földközi-tengeri határait...
bencemacska
@kereső: ma, 11:32
Meddig tart OV-nak egy törvényt hozni, vagy az alaptákolmányba beleírni, hogy ezután fuldokló nem menthető ki a vízből, és már meg is van oldva ???-:(((((
kereső
@bencemacska: lehet,hogy az első napon be is nyújtja valamelyik ,akinek a kezébe nyomják-aztán másnap már el is van fogadva.De,hogy ehhez minek ez a parlamenti cirkusz?Minek ezt játszani?
csak úgy....
@Qqberci: ...,hogy ezt is Töled köll megtudnom! ;) Kössz ! :)
csak úgy....
@Pegero: nem tom,hogy kend honnan gyütt,nálunk,mink fele a hülye beszédre mondták és mondják a mai napig,hogy rizsa! meg teccik elégedve lenni vélem vagy eselleg van még kérdése az receptel kapcsolatosan?
csak úgy....
@durbincs: a menetrendszerinti fanthomas?,lassan setétedik ?, mész cumizni? macival vigyázol?
a kotond fejü ember?a faxnak szólok hozzád?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.