Körlevélben ismertette Fekete-Győr András pártelnök a tagokkal a Momentum őszi stratégiáját. A levél a hvg.hu szerkesztőségébe is eljutott. Ősszel, az iskolakezdésre visszatérnek.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@Commenter: @Shikari: azt hiszem tibi hogy veled a patás fog elszámolni ahogy a fesztiválon trollkodó migrással is, aki bedrogozott valami lányt, nem mellesleg egy nagyvad lányát és ájultra döngette. Azt hitte ezt a mocskot is megúszhatja következmények nélkül a szemét ál-liberális. Jó együttrohadást Nektek!
Commenter
@Commenter: James Frey The calling TOBORZÁS
Commenter
@Shikari: A becsüetes neve Thomas Neuwirth.
Commenter
Figyelj tegnap majdnem leütöttek és majdnem megöltél egy kismacskát. Ondé Nast(y) Condé Nast helyett Pffffffffffffffffffffffffffffffffujj vazze. De mivel nem én csináltam ésre se vették ROOOOOOOOOOOOOOFL hát igen kellemetlenül geci a húgom már 15 éve tibi lelke ezzel reéljük pokolra szállt a csutigecié mellé.Kérem az állatorvosi diplomát is az orvosit nem megjártam a magyar eü ben a poklot 1 kivétellel. És nem doctor horroris causa hanem honoris causa. Iti lipsiste a doaga?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.