Csak blöff az országos vastagbélrák-szűrés, se orvosból, se eszközből nincs elég. Az állami rendszerben nincs elég doktor, asszisztens és kolonoszkóp, ezért bizonytalan, hogy milyen lendülettel startolhat a Kásler Miklós EMMI miniszter által a múlt héten bejelentett országos vastagbélszűrő-program. Szakemberek szerint továbbra is tisztázatlanok a részletek – írja a Népszava. Bene László, a Magyar Gasztroenterológiai Társaság …

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Nem szeretném a világért sem elvitatni Kásler professzor orvosi hivatáshoz méltó életpályáját, bár azért magyarázatra szorulna, hogy a büdös francban sikerült neki tavaly sok-sok névtelen orvos, azaz a nagy átlag bérének 20-25-szörösét zsebre raknia havonta. Jó, értem én, hogy az Országos Onkológiai Intézet főigazgatói székében ült, de azért az a 4,75 millió forintos hivatalosan bevallott havi bruttó jövedelem mégiscsak arcpirító, ha azzal vetjük össze, hogy még a legjobban kereső egészségügyi szakdolgozók bruttó jövedelme is csak 400 ezer forint körül volt, miközben – béremelés ide vagy oda – a legtöbben így sem kerestek 200 ezernél többet.
24.hu/belfold/2018/08/03/mibol-szedett-ossze-kasler-korhazigazgatokent-57-millios-jovedelmet/
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
@Eladott Ország: asszem jobb, ha nem tudjuk, hogy Orbán miért őt találta meg egy ördögi terv zavaros végrehajtására?.
igen, jobb ha nem tudjuk..mindenesetre eddig sikeres...
kereső
@Hellcat: már itt is felütötte fejét a "matolcsyzmus?"
Hellcat
@kereső: Ezek mást nem tudnak csak hazudni meg rágalmazni...
Lepényleső
Aki ezt,vagy bármi egyebet elhisz amit mondanak,az más szakterület segítségére szorul rá?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.