Magyarország jobban teljesít! A mai nap folyamán meglátogattam barátnőmet és kisfiát a Heim Pál gyermekkórház Bel és tüdőgyógyászati osztályán. Ágyi poloska invázió van az osztályon. Az anyuka és 3 hetes kisbabája tele csípéssel! Két hete ebbe az állapotban kell bent tartózkodniuk, és a kórház mégsem tesz semmit. Holnap megteszem a szükséges lépéseket az ÁNTSZ felé! …

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Szólni kell a koser káernak hogy vigyen oda egy csomó tizparancsolatot , hátha eltakarodnak a poloskák!De vihetne egy pár száz liter szentelt vizet is hátha az is segítene!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
..."Holnap megteszem a szükséges lépéseket az ÁNTSZ felé!"...

miért holnap? Ma nem lehet? ott a rendőrség is, a betegjogi képviselő is...még ma, ne holnap..
Commenter
Sajnos nem csak a Heim Pál kórházban van ágyi poloska. Sok kórház küzd ezzel a problémával, az irtása rendkívül költséges és drága, nehéz megoldani amikor wc papírra, hypóra sincs pénz, és a kórházi koszt olyan amilyen. És miniszteri szinten is egy ágyi poloska felel az egészségügyért...
dr. prédikátor
Szólni kell a koser káernak hogy vigyen oda egy csomó tizparancsolatot , hátha eltakarodnak a poloskák!De vihetne egy pár száz liter szentelt vizet is hátha az is segítene!!!
Jozefina
Tetszik, nem tetszik! Ilyen a magyar egészségügy káslerral együtt!!!?? Tenni lehet ellene??? Igen!! Az utca mindenki előtt szabad!!!??
Commenter
@Jozefina:Ágyi poloskát a stadionokba, a minisztériumokba, orbán házába/házaiba is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.