A siófoki vízirendőrök mentettek ki egy úszót a vízből.

A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság ügyeletére 2018. augusztus 28-án 20 óra 15 perc körül egy férfi bejelentést tett arról, hogy a Zamárdi előtti vízterületen a víz felől egy férfi hangját hallja a távolból, aki segítségért kiabál.

Zamárdiból mentettek ki egy férfit a Balatonból

A vízirendőrök haladéktalanul keresni kezdték, majd a partól mintegy 700 méterre megtalálták a 23 éves úszót, akit a szolgálati kisgéphajóba emeltek és épségben a partra vittek. A budapesti lakos elmondta, hogy úszás közben a sötétben eltévedt és elfáradt, ezért önerőből biztosan nem tudott volna a partra jutni.

(Police.hu)

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond
...most akkor zamárdiból vagy a balatonból ?
namihami
@Csizmás Kond: Látod, most egyet értünk.
Néhány (állítólagos tollforgatónak) tényleg nem ártana közelebbi ismeretséget kötni édesanyanyelvünk bizonyos határozóival. Gondolom előtte vagy utána valamilyen közterületRŐL is ki kellett menteni. És az már tényleg ZamárdiBÓL volt.
kakambuki
@Csizmás Kond: Jujj! Hát nem elloptad a poenomat!!
Azért tényleg el kéne dönteni hogy honnan mentettek. Mondjuk Zamárdinál (vagy Zamárdiban) a Balatonból. Na de nekünk kell ezt mondani egy cikk írójának???
Mirtilla
Ezt honnanból tetszett irni ? Melyik országban/ból ? Ja, hogy ott a magyar lenni fakultativ, idegen nyelv ? Ahhoz képest nagyon jól tetszik tudni mágyáruul.
namihami
@Csizmás Kond: Vagy a Károlin. CEU akkor még nem volt. Csak egyházi iskolák. És a Police.hu Orbán/Pintér felügyelet alatt áll. Oda ilyen ""CEU"-s túl nívós. Oda fidesz York kellenek.
namihami
@namihami: bocs: fidesz York helyesen fidesznyikek
Csizmás Kond
@namihami: ...mikor nem volt ?...az eset tíz napja történt...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.