Megfordult Szijjártó feje a törzsén, ezért rosszul látja a világot? Megszakítani a diplomáciai kapcsolatot Hollandiával, Európa egyik legszabadabb, leggazdagabb és az élet minőségét tekintve egyik legjobb országával komplett baromság, teljes őrültség.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Bokrosnak minden mondata szentigaz.Az a gond szíjjártóval,hogy ő is egy kis izééé,aki diktálni akar mindenkinek,de majd egyszercsak rájön,hogy ezt legfeljebb a titkárnőjének lehet.Számtalanszor bebizonyította a hozzánemértését.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@division: Őszintén szólva,kétkedő vagyok-mert még azt se !értetted meg,amit irtam.
division
@kereső: Nézd, eleve két cégünk kint működik Amerikában már a rendszerváltás óta, így aztán Bokrosnak nem sok köze van ahhoz hogy én hogyan élek.
kereső
@division: cseszhetted volna az amcsi partnerséget, ha az első demokratikusan megválasztott magyar kormány kormányzásának eredményeképpen a magyar gazdaság becsődöl.Igazán közel álltunk akkor ehhez.Kellett egy Békesi,egy Bokros és Horn- akik ezt megakadályozták.Erre utaltam.Te ebből semmit észre se vettél? Amit shikari kollegád ir, az meg csak arról árulkodik,hogy teljesen dilettáns-és szlogen szinten ért a gazdasághoz.Ja még úgy se!,csak a kis kockást olvassa.
Aki Én
@Shikari a hazaáruló vérkomcsi: Te ehhez is buta vagy, ne szólj bele.
Ha lesz egy szabad hetem, összeszedem neked, hogy a nemzeti vajdád miket vett el és hány új adót talált ki. Buta vagy mint a föld, csak benned szar sem terem.
division
@kereső: Értsd meg, nem a Fideszt akarom újabban mindenáron védeni, elég sok olyan dolog történt mostanában ami már nekem is sok, de mivel a piacok nem Magyarországon vannak elsősorban, ezért a magyar gazdaság, a fizetőképes kereslet nem hatott úgy ránk mint aki itthon akarta volna értékesíteni a termékeiket. Nem látsz bele mélyebben ezekbe a dolgokba, így nem is lehet róla fogalmad, de ez nem baj, a beszélgetés kulturált formában zajlik, és ez a lényeg. Az hogy ma ennyire ráérek meg a suli kezdés miatt van, ilyenkor több a teendőm mint egy héten a munkával:-))
kereső
@division: Mindezt megértem, de akkor ne mantrázd a hülye szöveget- mert pont Bokros, csak azért mert annyira "divatos".Mi sajnos megéltük a dilettáns kormányzás,és az ész nélküli privatizáció következményeit.Mégis azt mondom,hogy Békesi,Bokros,Horn 1995-96-ban,a csődből hozták vissza az országot. És annál neoliberálisabb gazdaságpolitika nem is kell,mint amit a jelenlegi kormány folytat, és gyakran szakértelem nélkül.Bokros hozzájuk képest egy konzervativ liberális,szakértelemmel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.