Az Index írta meg, hogy Dúró Dóra határozati javaslatot nyújtott be arról, hogy terhességmegszakítás előtt kötelező legyen meghallgatni a magzat szívhangját. 

Dúró Dóra szerint megszünhet a magyar állam a népességfogyás miatt

MTI Fotó: Illyés Tibor

A Jobbikból kilépett politikus rögtön egy Kövér László-idézettel kezdte javaslatának általános indoklását:

Amennyiben a következő tíz-húsz évben az ország nem tudja kezelni a népességfogyást, akkor az ezeréves magyar állam megszűnése fenyeget.

Az Atv már belengette, hogy októberben a kormány pontosíthatja az abortusztörvényt, Dúró pedig elismerte, hogy a sajtóinformációk miatt nyújtotta be újra a javaslatot. 

(Index.hu)

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Kúró Dóra ismét nagyot ugrik. Kedves Miss El Kúró, kussolj már.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Ameddig a Fidesz és jól fizetett szalagmunkásai hátradőlve dörzsölgetik a tenyerüket, hogy vajon Toroczkai Lászlónak sikerül végre szétvernie a Jobbikot, eddig csak az egyszem Dúró Dóra jelezte, hogy hajlandó kilépni a Vona Gábor múltjával fémjelezhető frakcióból és csatlakozni a lázadókhoz pedig mint tudjuk a Bősz-algoritmus óta, egy ötfős frakció százmilliós összeget hozhat, felszólalási jogot és bizottsági helyeket biztosít. Dúró Dóra természetesen nem adja vissza a mandátumát, hanem függetlenként építgeti az új pártot a Parlament falain belül. A Jobbik kommunista párt lett hirtelen a volt jobbikosok szemében. Dübörög a hazaszeretet, a hon védelme, a nemzeti identitás mindent felülíró csodálatossága. A fehérbőrű, magyar, keresztény, sokgyermekes hazaszeretet gyökeret eresztett és hamarosan szárba szökken. Addig is, Dúró Dóra megkapja a fizetését a köz pénzéből, a pártnak is bizonyára csurran-cseppen valami módon, a propagandisták tolják majd a szekeret – tessék csak már most szétnézni a kormánymédiában -, miközben hangosan óbégatnak, hogy ők éppen megállítani akarják és a végén, amikor dönteni kell, hogy hova húzza az ember az ikszet, kiderül, hogy bizony Orbán Viktor az a legnagyobb humanista, aki képes megakadályozni az elvakultan szélsőséges eszmék teljes térhódítását.
desiro57
zaporoggyá bezzeg csak ne magyarországon, hülye megélhetési 3,14csa...
Eladott Ország
A Toroczkai-Dúró-féle radikális alakulat látványosan beállt az állampárt szekerét tolni (gondolom, ők is úgy vannak vele, mint Ungár Péter, hogy nem szégyen az), mi a cél az ilyen átlátszó hazugságokkal? Valószínűleg úgy jártak az elvtársak, mint a gorilla, amelyik felemelt egy akkora követ, hogy nem tudta letenni. A hazugság triciklije is ilyen. Ha az ember nyeregben van, már képtelen leszállni róla.
terlasz
Miért szűnne meg? Talán a romáink nem elég termékenyek? Ők is a magyar állam részei.
Eriksson
@karma1: 01:25
A magzat szívhangját azét kellene meghallgattatni minden nővel, mert akkor kétszer meggondolja az illető kismama, hogy megöli-e leendő gyermekét, vagy megtartja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.