Inotai András közgazdászprofesszor szerint túlmentünk azon a határon, ahonnan vissza lehetne térni a “helyes útra”. A Fidesz-KDNP kormány drámai gyorsasággal hülyíti el a magyarokat, miközben a 21. században nyitott, szolidáris, a világot megértő társadalomra lenne szükség – nyilatkozta Inotai András közgazdászprofesszor a 168 óra ma megjelent számában. Hozzátette: nem ismer olyan magyar kormányt, beleértve az ötvenes évek első felében működőket sem, amelyekben ilyen mértékben dominált volna a bunkóság. Inotai elmondta: szerinte már nem csak szellemi, de bizonyos értelemben fizikai népirtás is folyik Magyarországon. Egyre több embert üldöz külföldre a rendszer, miközben a feszültségeket egyelőre elrejti, hogy látszólag pörög a magyar gazdaság, de mivel a növekedés főleg külső forrásokra támaszkodik, nem pedig a javuló versenyképességre, ezért ez bármikor megroppanhat – hangsúlyozta. Olyan emberek vannak döntési pozícióban akiknek fogalmuk sincs arról, hogy néz ki a világ. Van egy...

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: emerencia
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

68 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A parlament egy cirkusz. A kormány sötét bunkók és gyakorló elmebetegek gyűjtőhelye. A lopás, de már a rablás is kormányprogram. A korrupció természetes állapot. A civil szféra haldoklik, a társadalom normális része igyekszik kivonulni a politikából. Aki nem fut elég gyorsan, azt megtalálják ezek a sötét, gyűlölködő barmok. Most még csak kommentben, de bármikor eljöhet az az idő, amikor fizikailag, a valóságban is elszabadulnak ezek az indulatok. A történelemben nem egy példa van erre. Minden aljas bűnözőnek, aki hatalomra került, megvolt ez a bázisa. Ugyanaz, ami nálunk is a felszínre bugyogott. Most még rendelkezésre áll az a szelep, amelyik le tudja vezetni a feszültséget. El lehet menni egy másik országba, ahol normális életet tud biztosítani az ember a családjának. De mindenki nem mehet el, mindenki nem tud, de nem is akar elmenni. Pedig az is megoldás lenne. Írországban megtörtént, meg is fizette az ország az árát, de tanult is belőle. Igazán akkor fog ez az erkölcsi rombolás, ez a feneketlenül ostoba, gyűlölködő fekália a felszínre törni, amikor valamiért széthullik ez a velejéig romlott, aljas rendszer.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyarbakancs
@Shikari: Magyarázd meg nekem mi az ,hogy nemzeti-oldal?
Mit takar?
Mi az eszme világa?
Ki tartozik bele?
magyarbakancs
@Shikari: Kérdezem mert Orbán ideológiája vagy valami más takar a nemzeti.
Nem szeretnék ünneprontó lenni de a nemzet állam mint történelmi kritérium mindig háborúhoz vezetett lásd 1-2, világháború.
Lásd Szerb ,Horvát,bosnyák,Koszovó,Macedon.
Mind nemzetállam és egy más torkát harapnák el ha tehetnék.
Lásd nemzet állami törekvés Irak,Irán ,Kurdisztá,
Szíria.
Mi van ott háború.
Kell neked ez? Európában nemzetállam nem kell mert megint háborúhoz vezet.
kokopelli
@magyarbakancs: az irredentizmus és a nacionalizmus a hazaszeretet egy vadhajtása,
amiben EGY un. nemzeti oldal minden mást elutasít! (lásd az olaszok első ilyen probál-
kozását azt északi területeken,(ami nem volt az övék) osztrák-bajor-déltiroli területek an-
nekciójánál!Sajnos nem nemzetállamiak adják fel magukat,hanem az ellenféltől követelik
azt!
magyarbakancs
@Shikari: Nemzetállam mindig mindenhol a világon a másik leigázására törekszik.
Európa két világégésbe sodorta a nemzeti nacionalizmus. Magyar vagyok, de nem vagyok annak híve ,hogy tömegével jöjjön ide bárki is.
De nem vagyok híve a minden napi gyűlölet beszédnek,más államok lenézésével,amit ez a kormány nap-mint nap tesz. Ügy állítani be minden kit ,hogy potenciális terrorista,minden rokkant nyugdíjas potenciális csaló.
Mert ez a SZAR MOCSOK FIDESZ ezt teszi minden nap.
magyarbakancs
@Shikari: "Mi a gyűlöletbeszéd? Eddig még senki nem fogalmazta meg szabatosan, de hivatkoznak rá rengetegen!"
Az a gyűlölet beszéd amikkor egy népet,népcsoportot .
Potenciális bűnözőnek.
Lásd Cigány.
Potenciális terraristának lásd emigráns arabok.
Potenciális maffiózónak lásd Olaszok.
Potenciális pénzügyi tolvajnak Lásd Zsidónak tartunk valakiket.
Ez a gyűlölet beszéd.
magyarbakancs
@Shikari: Én szeretem a cigány pecsenyét te nem?
Egyik héten a Balassagyarmati vonatra ki volt írva ami ment Aszódra Auschwitzi koncentrációs tábor közlekedik.Kalauz azt mondta a cigányoknak csak oda tud neki jegyet adni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.