Pedig két méter magas, így azért eléggé könnyen felismerhető.

A Blikk cikke szerint már három hete nem találja a rendőrség a 26 éves Ónodi Tibort, aki még augusztus 11-én vitt el egy általa vezetett pénzszállító autóból 50 millió forintot.

A férfi különös ismertetőjele, hogy két méter magas.

A lap úgy értesült ,a férfi jó ideje dolgozott egy XVIII. kerületi pénzszállító cégnél, vagyis jó rálátása volt, hogy mikor mennyi pénzt szállítanak.

Három hete nem találják az 50 millióval meglépő pénzszállítóst

Fotó: police.hu

Ónodi augusztus 10-én a telephelyről Gyálra autózott, ahol a Kacsóh Pongrác és a Gárdonyi Géza utca kereszteződéstől nem messze, egy erdős részen hagyta a pénzszállítót, amiből kivette az ötvenmillió forintot rejtő pénzszállító kazettát. Az autót megtalálta a rendőrség, Ónodit viszont nem, így ellene körözést adtak ki.

Igazság szerint én is csak ennyit tudok erről az ügyről, de azt biztosan kijelenthetem, hogy abban az esetben, ha a szállítás és a tárolás is szabályosan történik, nem fordulhatott volna elő ilyen bűncselekmény. Pontosan azért, mert ez egy mozgó jármű, így több veszélynek van kitéve, de ezért sokkal jobban is védik

- mondta el a lapnak dr. Fialka György, a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara elnöke.

Egy magánnyomozó szerint Ónodi rendkívül nagy kockázatot vállalt, és mivel fényképpel körözik, bujkálnia kell. Ahhoz, hogy élelemhez és egyebekhez juthasson, sokkal többe kerül neki, mert az alvilágbeliek is nagyot kockáztatnak, ha vele mutatkoznak. Ha a férfi nem tervezett el mindent jó előre és nem vett repülőjegyet, amit a kocsi megtalálása előtt felhasznált, akkor hamarosan lebukhat, mert kicsi az ország az ilyen bujkáláshoz – vélekedett a névtelen magánnyomozó a Blikknek.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
@lópicigáspár: ...vagy Romániába " hazament " :-)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kripton
@dr. prédikátor: Csak írnak, nem olvasnak.
wagabund
két méteres a csávó...hát így nehéz felszívódni...ha elfogták, akkor már úgyis mindegy...kérdés, hogy a pénzetet biztonságba tudta-e helyezni?
r2d2
A pénz zsákban van, melyet festékpatron véd...
Lepényleső
Ugyan,lehet hogy kicsi az ország,de itt nem elkapja a rendőrség a bűnözőket,hanem különleges fegyveres védelmet biztosít nekik a nap 24 órájában? Lehet azért,mert ők több százezer
milliárd Ft boldog tulajdonosai,az általuk hozott törvények alapján?
görbetükör
@dr. prédikátor: ja, mint azokat, akik a gránátokat ellopták. A rendőrség azóta is haladéktalanul várja, hogy visszavigyék. :(
egyvandor
Jó rálátása ellenére ötven millióért helyezte magát törvényen kívül. Nem jártas a politikában, nincs tisztában mekkorát kell lopni és kiknek el juttatnia a biztosítási összeget.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.