A Fidesz szerint Soros György szövetségesei újra támadják Magyarországot és bosszút akarnak állni a magyar embereken – mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója kedden a közmédiának.

Hidvéghi Balázs arra reagált, hogy nemzetközi civil szervezetek az uniós alapszerződés hetes cikke szerinti eljárás Magyarországgal szembeni megindítására szólították fel kedden nyílt levélben az Európai Parlament (EP) képviselőit, kiemelve, hogy a magyar kormány semmibe veszi az európai alapértékeket és a jogállamiság követelményeit.

A Fidesz kommunikációs igazgatója úgy értékelt:

"ezek mind Soros emberei", mind Soros György szövetségesei, tőle kapják a pénzüket, és egytől egyig bevándorláspártiak.

Hidvéghi Balázs azt mondta:

ezek a szervezetek azért akarnak bosszút állni a magyar embereken, mert Magyarország megállította a bevándorlást a határainál és ezzel megmutatta, hogy a bevándorlás megállítható, nem igaz, hogy elkerülhetetlen.

Ők azért támadják Magyarországot, mert migránsokkal akarják elárasztani Európát, erről szól "ez a mostani támadás is" – tette hozzá.

A nyílt levelet a többi közt a Human Rights Watch, az Amnesty International, a Riporterek Határok Nélkül (RSF), az Emberi Jogi Szervezetek Nemzetközi Szövetsége (FIDH), a Civil Society Europe, a Nyílt Társadalom Alapítványokhoz tartozó European Policy Institute, a Jogászok Nemzetközi Bizottsága (ICJ), valamint a Climate Action Network Europe írta alá.

A levélben úgy fogalmaztak: a jelenlegi magyar kormány letért az emberi jogok, a jogállamiság és az alapvető szabadságjogok tiszteletére alapuló, közös európai útról, amelyre vissza kellene terelni az országot, máskülönben csak tovább fog romlani a helyzet, ráadásul a modell terjedni fog Európában.

Forrás: MTI

133 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Támad megint...Soros!!! csak 4000 tanár hiányzik...az orvosok tömegesen állnak fel a körülmények miatt...DE SOROS!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Hellcat
Támad megint...Soros!!! csak 4000 tanár hiányzik...az orvosok tömegesen állnak fel a körülmények miatt...DE SOROS!!!
Clavigo
Hányok már ettől az agyatlan ,kretén, kommunikációnak nevezett mosléktól.
Nessy
Rosszabb, mint egy demens papagáj! Csak egy szó maradt meg az agyában: Sorossss Sorossss!
RonaGyuri
NYERTEM! Nem volt nehéz, mikor kijött a hír rögtön tudtam, hogy ez lesz a "válasz"-uk!!! =))
Gauntlet
@Clavigo: meg tudlak érteni ! ekkora népbutítás nem volt még a history-ban !
nevemnick
Agyalágyult, undorító barmok.
Mindegyiket ki kellene lőni a zűrbe.
Szeparepa2
Persze persze természetesen...vigyázat támadnak jönnek gyíkember hadtestekkel megerősítve, chemtrail támadásokkal... a legnagyobb szégyen ebben az hogy a magyar nép az emberiség teljes történelmének legnagyobb szégyenében van és marad, mert ez a gyalázat NEM LEMOSHATÓ MÁR SOHA...hogy nemhogy eltűri a nép, hogy egy hazaáruló elmebeteg tolvaj maffia bitorolja a hatalmat, de még tapsol is hozzá... Amint átléptem a határt én is dobom el az irataim, és menedékjogot kérek... és meg is fogják adni...!!!
Jozefina
Undorító egy pasas, de jó papagáj. Majd egyszer felébred talán és rájön, hogy bilibe lóg a keze!!!??
Eladott Ország
Nem tudom, mit kellene még ehhez hozzátenni, hogy egyrészt ne szoruljon bizonyításra: ez az ország nem hogy kezd Lipótmezőre hasonlítani, hanem lassan egy konszolidált Lipótmezőnek tekinthető, ameddig a szem ellát. A senki által meg nem választott, fentről kinevezett, bársonyfotelekbe ejtőernyőzött eszelős futóbolondok döntenek életről, halálról, jelenről, jövőről, holott minden megmozdulásuk azt igazolja, hogy (szellemi) egészségi állapotuk nem teszi alkalmassá őket feladataik rendeltetésszerű ellátására. Félreértés ne essék, nem a felmentési lehetőséget keresem számukra azért a rengeteg pusztításért, amit elkövettek, de egyszerűen hihetetlen, hogy olyan alakok, akik jobb helyeken egy cirkuszi társulattal járják az országot és szórakoztatják a közönséget, itt pénzt, paripát, fegyvert kapnak arra, hogy az összes jellem-, szellem- és személyiségtorzulásukat kiélhessék. Miniszterként, miniszterelnöki megbízottként, jegybankelnökként, kommunikációs igazgatóként, tökmindegy.
durbincs
@Eladott Ország: maga szegény hülye , mért nem áll ki az esőre?
papa.49
Ez is megérett már a ,,fazon temetésre,, nyakig beleverjük a földbe, aztán lerúgjuk a tökfejét !!!
dr. prédikátor
Már a hututuszik is támadásra készülnek! Ezek a mocskok mindíg a Magyarok a Magyar nép mögé bujnak!!!Pedig nem mivelünk hanem a mocskos fityfasz csürhével van a gond!!!
Nessy
Mit lehet tenni? Ez a szöveg, amitől a hívek vakon mennek utánuk, és még a tényeknek sem hisznek, csak a propagandának!
Ez van! Sikeres az agymosás.
Gondolja meg mindenki, hogy tesz e kendőt a fejére ha fúj a szél, ha lebarnult a nyáron, nem elég fehér bőrű, nincs ökölnyi kereszt a nyakába. Migránsss! Migránss!
csak úgy....
@Nessy: hülye hívek ellen nincs orvosság ,lásd shikari.
csak úgy....
Azt hiszem,hogy magyarországnak egy idöre béfellegzett,mondjuk a szünni nem akaró honvágyamat,frankón kikezelték a fiúk...
tulipan
Annyira viccesek, ezek az agyatlan, narancsos lakájok, hogy állandóan ugyanazt kelepelik és halálra röhögtetnek!!! Valami újabbat kitalálhatna már nekik, a narancsos Fődagadék!!!
tulipan
168ora.hu/itthon/az-orban-kormany-meghosszabbitja-a-migracio-miatti-valsaghelyzetet-augusztusban-magyarorszagot-13-illegalis-bevandorlo-rohanta-le-155434
Sámannus
Ezek mindig olyan okosakat mondanak, hogy ők sem hiszik el.
Rockxy
Na, ki nem tud eligazodni?
A zorbán a netányahú embere és a yahú nincs jóban a sorossal, mert másak a tervei.
tudode
Bocsika/ke!
-
Ezek pedig mind a "végvári parancsnok" NEKÜNK SOKBA KERÜLŐ szócsövei, emberei, akik röhögés nélkül képeSSeki zengeni, hogy a GAZDIJUK hálából hogy be van REZELVE egykori JÓTEVŐJÉTŐL egy 86 éves éves, tiszteletreméltó "úrtól"!!!
,
Na jó!
Azért már Soros György selejtjének bosszúja is adakozott egy gombostű fejnyit abból, amit LEGOMBOLT IFJÚ TITÁNKÉNT, sőt 2010-ben nem véletlenűl
.
www.origo.hu/itthon/20101030-orban-viktor-es-soros-gyorgy-kapcsolatanak-tortenete.html
..
Aki ebben az országban "kiérdemelt" FÉLELEMBEN él a nap 24 órájában NEM MÁS, mint Soros egyik kegyeltje!
Aki Én
Ezt a példátlanul mocskos, aljas, hazug, kártékony, villamosszék érett fidesz bandát...
Ezek tényleg nem értik, hogy micsoda visszafordíthatatlan károkat okoznak ennek a buta társadalomnak? Ilyen aljas féreg kormányunk még nem volt soha, pedig egyik sem fényeskedett.
Mert az a társadalom, amelyik ezt vigyorogva tűri, az bizony kibaszott buta.
Csoda, hogy szépen lassan elfogyunk? Hát ki akar ide gyereket szülni?
Érdekes módon a kivándorolt fiatalok szaporábbak külföldön.
Az már tényleg csak hab a tortán, hogy éppen a fő uszító, a fő hazaáruló díszcigány volt Sorosita a fiával és párttársaival együtt, azokat finanszírozta az öreg. Már ő is bája...
Hagyjuk ezt a keresztényi maszlagot, mert ha ezek büntetlenül megússzák ezt, akkor qrvaisten, hogy nincs isten.
durbincs
@tulipan: @csak úgy...: maguk szegény hülyék , mért nem állnak ki a napra ?
csak úgy....
@durbincs: grísa! mindíg ugyan az a szöveg? eriggy osz keress egy gyógypedagógust magadnak...
cikicakk55
@Commenter: ma 17:36
2:37-nél az a fazon valami rettenet. Szó szerint frászt kaptam.Olyan,mint aki most kelt ki a koporsóból.A Videó nagyon jól bemutatja,mennyi embert tud becsapni az irányított média. Ettől függetlenül én piszkosul utálom,mikor Orbán úgy beszél,hogy a " Magyar emberek" A magyar választók" Nem,csak a Magyar emberek egy töredék része és a választóknak is csak a megzsarolt,megfélemlített,agy mosott része akarja amit a csuti akar. Én elhatárolódom,engem ne képviseljen.Épp elég baj az nekem,hogy 34 évi békében élés után kezdtünk legurulni a lejtőn és most,mikor élhetném végre a nyugdíjasok életét,azon töprengek,hogy a gyógyszereinket ne váltsam ki,vagy ezen a héten ne reggelizzünk és ebédeljünk?
cikicakk55
@tulipan: Na én már nem tudok rajtuk röhögni.Még kínomban sem,hisz nekem már úgy is mindegy,de van két fiam és két unokám.Nekik ebben az országban,nem csak jelenük nincs,de jövőjük sem.
cikicakk55
@tulipan: ma 18:35
Azt a rohadt életben! 13 migráncs támadta meg az Országunkat. Szerencsétlen szám,nem jelent jót.Gyorsan hozzanak be még legalább egy embert,vagy nevezzenek ki egy Romát migráncsnak,mert a 13-as szerencsétlen szám. Képes lesz egy év alatt a duplájára dagadni.
Commenter
@cikicakk55: a vörös hajú lédi nem tetszik?! Minden szavaddal egyetértek. Süllyed az ország az ő szintjükre :( bennünket is kirgizi mélységekbe rántanak... :(
cikicakk55
@Commenter: Nem a vörös hajú Lédire értettem.Van ott egy kopasz férfi,hatalmas fekete karikákkal a szeme alatt.Több a füle mint a foga.Nos Ő az Edems Family-ből az a colos rettenetet juttatja eszembe,bár az legalább vicces volt.
durbincs
@tulipan: @csak úgy...: maguk szegény hülyék , mért nem állnak ki a napra ?
Commenter
@cikicakk55: mindegyik riasztó. Csodás és méltó szavazói reklámarcai a pártnak.
csak úgy....
@durbincs: téged gránáttal horgásztak ki a tóbol,hogy ütüdött vagy?
fideszes gyökér
IGENIS, HOGY ÚGY VAN, AHOGY A FIDESZ MONDJA!
MINDIG IS ÚGY VOLT!
TÖBB, MINT EZER ÉVE!

De akkor még a Hét Vezérek nem tudták beazonosítani ezt a vénembert, aki az ördöggel packázik, mert még túl fiatalosnak nézett ki!
m73
Az agyad támadják,te barom!Vagyis dehogy támadják,mert nincsen.Az ország szégyene,hogy ilyen ökrök vannak a magyar politikában,mint ez a barom hídvégi.
fideszes gyökér
@m73: hogyan támadhatják már az agyat? A nanotechnológiával! A Sorosista bérencek minden ember agyát megtámadják, kivéve persze Hidvéghi Balázst, Kövér Lászlót, Pintér Sándort, Polt Pétert, Mészáros Lőrinc és Tiborcz István Urakakat és természetesen egyben Orbán Viktort nem támadja meg ez a betegség!

MERT ORBÁN VIKTOR A MAGYAROK MINISZERELNÖKE ÉS RÁADÁSUL TELKESEN KIGYÓULT URA!
magyarbakancs
@durbincs: Anyádat mikkor dugod meg te balfasz?
magyarbakancs
@durbincs: Disznók között röfögni milyen hülye gyerek.?
? kretén vagy?
Bolond?
Buzi?
Köcsög?
Szopós \urva?
Válassz kérdőjeles Hülye gyerek???
kereső
@simmering73: a gyerekem imádta Rumcájszt!,és Mankát. Most ezért/ezekért nem igazán van oda.
magyarbakancs
"ezek mind Soros emberei", mind Soros György szövetségesei, tőle kapják a pénzüket, és egytől egyig bevándorláspártiak."
Magyarország meg az EU-tól kapja a pénzt amit ti el is loptok.
Ezek mind Orbán emberei .
magyarbakancs
@durbincs: Aberált
Abnormális
Abortuszmaradék
Abszolút hülye
Ádáz
Agresszív
Ágrólszakadt
Agyabugyált
Agyalágyult
Agyatlan
Agybatetovált
Ágybavizelős
Agyfasz
Agyhalott
Agyonkúrt
Agyonvert
Agyrákos
AIDS-es
Akaratos
Akcentustalan
Alaktalan
Alapvetően fasz
Alattomos
Aljas
Alkalmatlan
Alkoholista
Állat
Állatkínzó
Alpári
Alulmaradt
Alultáplált
Amnéziás
Analfabéta
Anarchista
Animalsex-mániás
Anorexiás
Antibarom
Anyagi kár
Anyámasszony katonája
Anyaszomorító
Anyatetű
Apafej
Ápolatlan
Aprófaszú
Aranyeres
Arcátlan
Arcbarakott
Arrogáns
Ártalmas
Arzénos
Áskálódó
Aszalék
Aszaltfaszú
Aszott
Átbaszott
Átejtett
Átkozott
Átverhető
Azt a kurva, de fasz
Bababöfi
Balek
Balfácán
Balfasz
Balfék
Balfészek
Balfiók
Balga
Baljós
Baljós árny
Balkáni
Balkezes
Bandzsa
Bányarém
Bárány
Bárgyú
Barom
Baromfi
Baromfifasz
Basz-o-matic
Baszhatatlan
Basznivaló
Batári
Bazmeg
Bazzeg
Bebaszott
Bebörtönzött
Becsavarodott
Befosi
Begolyózott
Begyöpösödött
Behemót
Békapicsa
Beképzelt
Bekómált
Bekrepált
Bél
Bélböfi
Beleiből kiforgatott
Beles
Bélféreg
Bélpoklos
Bélszél
Béltartalom
Béna
Bennszülött
Benyomott
Beszari
Beteg
Beteges
Beteges
Betett
Betonfejű
Biszexuális
Bitang
Bitóravaló
Böffentyű
Böfögős
Bogaras
Bőgő masina
Böhöm
Boldogtalan
Bölény
Bolhafészek
Bolhanyakörves
Bolhás
Bolond
Bolondos
Bonyolult
magyarbakancs
@Eladott Ország: Veszítsük keresztre ezt az idióta DURBINCSOT
Kutyuska
@Jozefina: Ez az alak pontosan tudja, hogy hazudik. Aljas, így született.
Commenter
@magyarbakancs:
Bolhafészek
Bolhanyakörves
Bolhás
ezeket a világ összes macskája nevében kikérem :)
tulipan
@magyarbakancs: Egyetértek és mellesleg buta tátogó sügér!
Nessy
@Commenter: @magyarbakancs: @tulipan: Könyörgöm mit vártok egy fej nélküli halfaroktól? Még bűzleni sem tud, mert ahhoz is kell a fej! Csak a végtermék kibocsájtást tudja abszolválni.
tulipan
Sajnos, nem akartátok IDŐBEN fel- és beismerni, pedig ez a narancsos rém, legalább annyira halálos, Európára nézve, mint volt elődje a Hitler...r
mandiner.hu/cikk/20180905_az_europai_projekt_halalos_veszelyekent_emlegeti_magyarorszagot_a_kulfoldi_sajto
durbincs
@tulipan: @csak úgy...: maguk szegény hülyék , mért nem állnak ki a napra ?
kokopelli
@tulipan: ..annyiban nem osztom a félelmedet,hogy a brittek sem rázták meg az EU-t,
hát még egy olyan "ipari nagyhatalom",mint Magyarország,amely GDP-je egy német
nagyvárosét sem éri el,csak az orbáni elmékben hatásos Európára! (Az olympiai herce-
hurcánál Hamburgot és Münchent megnéztem a nyári, illetve a téli olympiai herce-hur-
cánál,amit mondkét város lakóssága leszavazott!) ;-)
durbincs
@Commenter: @magyarbakancs: maguk szegény hülyék , mért nem állnak ki a napra ?
durbincs
@Nessy:na megint itt picsog azzal a töméntelen 50IQ-jával kedves ?...
de ha meg , hülye mért nem áll ki a napra ? @Nessy: ?
durbincs
@dr. prédikátor: @dr. prédikátor: buta kis levesgyökér ? a lótücskök engedték nyilatkozni ?
"@dr. prédikátor: maga mondta :döngetem persze az unokatesót is ?...
De ha az unokatesóval gondok lesznek ? seperc alatt kinyalom belőle a magzatot ?...
De hát hogy ezt gyakorlatiasan hogyan teszi ?..Neanderes .romány ?
azt azért rettenetesen sok bába, orvos, professzorka megfigyelné ám ? Morzsika is
Commenter
@durbincs: tegnap esőt mondott. ma napot. döncsse má' el mejjiket mer' én nem tudom tuggya ilyen 50-es iqeqval nehéz ám...itt rományban.
durbincs
@Commenter: na látja ,hát ezét álljon csak ki a napra ? túl bonyolult magának ?@Commenter:
Commenter
@durbincs: okés, kiállok, de küggyün má egy fél kukas pizzat erte? vagy megette? medvetap lett?
durbincs
@Commenter: Kérje el a Nyüves Heréltől ? az úgy is mindig pucol a mackók elől , enni se ér rá ?
fogyassza bátran @Commenter: azt a 1/2 Keménylegényt,tejfőlős fokhagymásan ? kappannak má úgyis mindegy ? Pizza Hungária ...@Commenter:
Commenter
@durbincs: Pizza Hungária [email protected] hát mé' adta oda a nyüvesnek ! Vazzemán'azt monttam hogy biskekbe küldje na fusson neki még 1x ...aggya oda a tefűt meg a foghagymát a biskeki főniknek...nehogy kiönccse...
durbincs
@Commenter:Ha maga nem evett még Keménylegényt,tejfőlős fokhagymásan? akkor nem is ember...
Commenter
@durbincs: piedone pizzát kértem egye meg maga a Keménylegényt meg a puhosat is tejfölösen fokhagymával menjen vegye ki az ebédszünetet. én meg kikukázok egy kis cikóriát. és nem tényleg nem vagyok ember. Maga is megmondta hogy romány meg dák vagyok, na ugye.
durbincs
@Commenter: Mert maga 1 gey Bizánci- kiknél nem terem meg a fokhagyma ,a barlangba ?
napfény kell neki @Commenter: ,_ mint csak magának ?
cikicakk55
@magyarbakancs: Ez igen! Minden tiszteletem a tied,hogy ennyi jelzőt kitudtál találni Durbincsunkra! Ráadásul még csak a B betűnél tartasz.Nekem nem jutott volna ennyi az eszmebe,nálam egyetlen egy szó ugrik be,az,hogy balf..sz
Commenter
@durbincs: jégeső..zivatar...soros emberei Csökken a felhőzet, de a középső és a keleti tájakon még szórványosan várható zápor, zivatar - főleg a délutáni órákban. A legtöbb napsütés nyugaton lehet. 26 fok körül alakul a hőmérséklet.
cikicakk55
@Commenter: nagyon tetszik ez a tájszólásos stílus amit durbinccsal folytatsz. Nem is nagyon tud mit írni rá,csak az álljon ki a napra,meg herélt,meg,néha olyan értelmetlen mondatok,aminek se leje se vége,de tartalma sem. Az Ő hsz-jét mindig áttekerem,ha ír is nekem,nem szoktam válaszolni,mert nagyon messze van attól a szinttől,aki még ha minimálisan is,de elérné azt a szintet,hogy emberszámba vegyem. Véglény egy csomó kérdőjellel.Ember? Állat? Élősdi? Parazita? Pokolfajzat? Bár az agy mosott se rossz,ám a legelvakultabb Orbán fanok is értelmesebben írnak.Nem értelmeset,csak értelmesebben.
Commenter
@cikicakk55: én úgy gondolom hogy nem szabad durbincsot bántani, mert orbánhoz képest ő nem is minusz iqs.ezért írogatok néha neki, és rendes mert mindig küld egy kis kikukázott pizzát de most elírta a rendelést, ráadásul a nyüves heréltnek adta oda pedig kértem hogy ne tegye, mert az minimum tripperes ha nem aidses,szóval felőle éhen is dögölhetek ma. Meg amúgy is. Ez van.
durbincs
@Commenter: Mert maga 1 gey Bizánci- kiknél nem terem meg a fokhagyma ,a barlangba ?
napfény kell neki @Commenter: ,_ mint csak magának ?
Nessy
@Commenter: Nekem is a napot ajánlgatta. Jelentem délelőtt bent jártam a Nagykörúton, és pont a napos oldalon volt dolgom. Úgy hogy én tejesítettem az óhaját. Csak picsogni nem vagyok hajlandó.
Nem hiszem, hogy ilyen ostoba. Felvette ezt a stílust. és beleszeretett. Aztán már rajta maradt, mint szamáron a fül.
Commenter
@durbincs: @@@@@@@@@@@@@@@@@@@1 gey Bizánci- kikné A ben gayra gondol vagy a beng alira, fájnak az ízületei...mondtam hogy ne rohannylyon a Nyüves herélt után!
durbincs
@Nessy: mondhatni azért magára hogy nem 1 cicababa ? de hogy még az 50IQ-jára büszke is legyen _kedves ?
durbincs
@Commenter: Mert maga 1 gey Bizánci- kiknél nem terem meg a fokhagyma ,a barlangba ?
napfény kell neki @Commenter: ,_ mint csak magának ?
Commenter
@cikicakk55: de jövőjük sem. De igen mert most már egymást kezdi marni a csicskahad ld. kásler-palkovics iQbajnokok konfliktusa, a főni agyára ráment a nomád köd végképp, de ha beüt a valós krach és megindul az eljárás 11-én ezeknek lassan de biztosan végük. Az EEP nem valószínű hogy a csutirém mellett kardoskodik miután Merkel támogatja Manfred Weber vezetői posztért való indulását. Webernek esélye sem lenne a poszt elnyerésére ha 11-én beállna ő és a pártja a csutgtzy mögé.Weber kihátrált mögüle és vele együtt a párt is. Seehofer már kevés itt. Dől a budi. Fulladjon bele.
kokopelli
@Aki Én: ..nekem "a lemming"-ek jutnak eszembe! Nem tudom mi a nevük magyarul,
de azok vonulnak,mint a Fidesz-csőcselék egymás után,és valószínűleg az új csatla-
kozó a "Soros" jelszóval beállhat hátra!Ész nélkül,amíg annyian vannak,hogy egy sza-
kadék,vagy egy nagy folyó sem állítja meg őket! A politikusok használják máshol az i-
lyen bandákra a "lemmini" nevet! ;-))
magyarbakancs
@durbincs:" @Commenter: @magyarbakancs: maguk szegény hülyék , mért nem állnak ki a napra ?"
Valami újat mert uncsi vagy te degenerált,aberrált kérdőjeles
magyarbakancs
@cikicakk55: Nem az én érdemem plagizáltam.
De sajnos nem igen kedvelem az úr,hölgy stílusát.
Különbem megtisztelő a dicséreted ,de tisztesség azt diktálja ,hogy én is csal le lestem valahonnan.
Jól vagy ?
magyarbakancs
@Commenter: mea culpa (lat.): bűnvalló formula: 'én vétkem'.
Commenter
@magyarbakancs: semmi gond. az összes amit írtál az nem csak arra igaz akire írtad hanem a kormányra is.
kereső
Ez is milyen szégyen már! egy 86 éves aggastyántól retteg egy egész ország, mert orbán viktor retteg tőle.És retteg a humánumtól,az empátiától,mindentől ami emberi.
magyarbakancs
@Commenter: Köszönöm a megtisztelő soraidat.
Commenter
@magyarbakancs: nem kis munka lehetett ezt kigyűjteni. Tegnap amúgy is totál szétoffolt mindent de hát neki ez a dolga.
cikicakk55
@Commenter: Tegnap 17:01
Nagyon jót röhögtem a válaszodon. Az biztos,hogy Orbánhoz képest IQ bajnok a cápafarok,és én évekig dolgoztam fogyatékosokkal,így meg is szoktam és megszerettem őket,de durbincsnak direkt nem válaszolok.Veletek jobban el van.Nekem értelmezhetetlenek a válaszai.
durbincs
@magyarbakancs: @Commenter: maguk szegény hülyék , mért nem állnak ki a napra ?
Commenter
@cikicakk55: Az biztos,hogy Orbánhoz képest IQ bajnok a cápafarok,és én évekig dolgoztam fogyatékosokkal,így meg is szoktam és megszerettem őket. Igen értem és minden tiszteletem a tiéd hogy így állsz hozzájuk, és nem úgy mint orbán aki azt mondta hogy aki idézem "képtelen magát ellátni önállóan az méltatlan az életre". Ennyi.
Commenter
@Nessy: ezt én is így gondolom. De amíg a moderátort nem zavarja ez az irodalmi stílus addig nem baj.
Qqberci
@durbincs: Ha meghaltál, azt körülötted mindenki észreveszi, csak te nem, mert hiszen meghaltál. Ugyanez a helyzet, ha hülye vagy...
desiro57
AZ BIZTOS, HOGY A LEGTÖBB vér komcsi a fitymaszban ül, de ennyi hülye is van köztük???
meg a többi fitymaszopós kártevő.
magyarbakancs
@durbincs: A napra állnák a szellemi árnyékom ellakatna, te szegény hülye.
durbincs
@magyarbakancs: @Commenter: maguk szegény, igen hülyék , mért nem állnak ki a napra ?
durbincs
@Eladott Ország: maga is itt ,lexikon kopírozó ? azt írni csak most tanul ?Ákkcentussal ?
durbincs
@Qqberci: azért ne bonyolítsa túl 50IQ-s , mert még belegabalyodik ,mint patkány a hurokba ?
Pálinkás Pál
"amelyre vissza kellene terelni az országot, máskülönben csak tovább fog romlani a helyzet, ráadásul a modell terjedni fog Európában."
nos kedves libsik...csak akkor terjed el valami ,ha van rá igény!!!...nos most akkor hogy is van ez???
durbincs
@Eladott Ország: ja irtó érdekes lehet,magának ?Gőgös Gúnárt már olvasta,vs Sicc Afrikába?
Sámannus
@magyarbakancs:
@durbincs: Aberált
Abnormális
Abortuszmaradék
Abszolút hülye
Ádáz
Agresszív
Ágrólszakadt
Agyabugyált
Agyalágyult
Agyatlan
Agybatetovált
Ágybavizelős
Agyfasz
Agyhalott
Agyonkúrt
Agyonvert
Agyrákos
AIDS-es
Akaratos
Akcentustalan
Alaktalan
Alapvetően fasz
Alattomos
Aljas
Alkalmatlan
Alkoholista
Állat
Állatkínzó
Alpári
Alulmaradt
Alultáplált
Amnéziás
Analfabéta
Anarchista
Animalsex-mániás
Anorexiás
Antibarom
Anyagi kár
Anyámasszony katonája
Anyaszomorító
Anyatetű
Apafej
Ápolatlan
Aprófaszú
Aranyeres
Arcátlan
Arcbarakott
Arrogáns
Ártalmas
Arzénos
Áskálódó
Aszalék
Aszaltfaszú
Aszott
Átbaszott
Átejtett
Átkozott
Átverhető
Azt a kurva, de fasz
Bababöfi
Balek
Balfácán
Balfasz
Balfék
Balfészek
Balfiók
Balga
Baljós
Baljós árny
Balkáni
Balkezes
Bandzsa
Bányarém
Bárány
Bárgyú
Barom
Baromfi
Baromfifasz
Basz-o-matic
Baszhatatlan
Basznivaló
Batári
Bazmeg
Bazzeg
Bebaszott
Bebörtönzött
Becsavarodott
Befosi
Begolyózott
Begyöpösödött
Behemót
Békapicsa
Beképzelt
Bekómált
Bekrepált
Bél
Bélböfi
Beleiből kiforgatott
Beles
Bélféreg
Bélpoklos
Bélszél
Béltartalom
Béna
Bennszülött
Benyomott
Beszari
Beteg
Beteges
Beteges
Betett
Betonfejű
Biszexuális
Bitang
Bitóravaló
Böffentyű
Böfögős
Bogaras
Bőgő masina
Böhöm
Boldogtalan
Bölény
Bolhafészek
Bolhanyakörves
Bolhás
Bolond
Bolondos
Bonyolult
5., 11:07
Ennek ágyba vizelés lesz a vége, ha elolvassa.:DDDD
tulipan
@Pálinkás Pál: Ez egyáltalán nem biztos, nagyon is lehet ERŐSZAKKAL terjeszjeteni!!
tulipan
@Sámannus: Egyetértek! Ez a sügér olyan hülye, hogy még agyatlan tátogóként is sok belőle!!!
durbincs
@Sámannus: azért ne bonyolítsa túl 50IQ-s , mert még belegabalyodik ,mint patkány a hurokba ?
durbincs
@tulipan: azért ne bonyolítsa túl 50IQ-s ,mert még belegabalyodik ,mint patkány a hurokba ?
durbincs
@tulipan: tényleg ily buta?de mért nem áll ki a napra?azt ott fonnyadjon már el,maga,parazita?
durbincs
@Qqberci: tényleg ily buta?de mért nem áll ki a napra?azt ott fonnyadjon már el,maga,parazita?
Blödli Ákkcentussal ,1000km-ről ?
Pálinkás Pál
@tulipan: Hát hogyne...Magyarország olyan erős és hatalmas hogy bármit tud erőszakkal terjeszteni,igaz??? Mi szedtél be??
tulipan
@Pálinkás Pál: A terjesztéshez nem kell sem erő, sem különösebb hatalmasság! Te miket szedsz??
tulipan
@durbincs: Ha mindenáron ezt akarod... Ám legyen, narancsos seggnyaló Sügérkém!!
tényleg ily buta?de mért nem áll ki a napra?azt ott fonnyadjon már el,maga,parazita?
Blödli Ákkcentussal ,1000km-ről ?
Pálinkás Pál
@tulipan: " Ez egyáltalán nem biztos, nagyon is lehet ERŐSZAKKAL terjeszjeteni!! " idézet tőled...vagy ezt már elfelejtetted közben??? Tényleg ütős anyag lehet!!
durbincs
@tulipan: tényleg ily buta?de mért nem áll ki a napra?azt ott fonnyadjon már el,maga,parazita?
anima
Támad a Mars - mondta a Népnemzethy Fazonra Nyírt Szakállverseny győztese.
"És még mit üzenne a magyaroknak, az európaiaknak, a világnak, és a Marson élőknek?"
"Világbéke."
tulipan
@durbincs: tényleg ily buta?de mért nem áll ki a napra?azt ott fonnyadjon már el,maga,parazita?
Ugyibárf Te narancsos seggnyaíló tágogi Sügér??
tulipan
@Pálinkás Pál: Tök mindegy is, mert a seggnyaló narancsosok szokása mindentf kiforegatni! Nem leptél meg!!!
Pálinkás Pál
@tulipan: Ez nagyon gyengére sikeredett,pedig tőled ez nem szokatlan...másik cikk alatt írtam neked,kutakodj adatok után mielőtt engem kóstolgatsz!!! bár ti libsik nem szeretitek a tényeket!!
durbincs
@tulipan: @csak úgy...: maguk szegény hülyék , mért nem állnak ki a napra ?
Grafix69
Szóval ezek szerint van több tíz millió Soros ügynök és van 23 igaz ember , azta kurva , akkor itt valami hibádzik.
tudode
Figyu fityiszesek!
.
Ne, is olyan régen, 7 évvel ezelőtt
.
----- Egymillió dollárt ad Soros alapítványa a katasztrófa áldozatainak
.
www.origo.hu/itthon/20101008-egymillio-dollart-ad-soros-gyorgy-alapitvanya-az-iszapkatasztrofa-aldozatainak.html
.
Oszt'
.
----- 2 MILLIÁRD GYŰLT ÖSSZE A VÖRÖSISZAP-KÁROSULTAKNAK, DE EGY FORINTOT SEM KAPTAK
.
alfahir.hu/2017/07/05/vorosiszap_magyar_gyorgy_kepli_lajos
.
Hol a LÓVÉ? A károsultak egy kanyit nem kaptak ebből a HALOM LÓVÉBÓL!
.
Na jó! Összelittyentettek az új kori KALÓZOK egy emlékparkot, ha emlékeim nem csalnak, csak ŐFENESÉGÜK!
tulipan
@durbincs: "maguk szegény hülyék , mért nem állnak ki a napra ?"
Te már kiálltál a napra és ugye jó alaposan kiszáradtál már, Te köcsög Sügér??
tulipan
@Pálinkás Pál: Milyen "tlynekre" gondolsz? Amiket a narancsosok mindig kiforgatnak, eredeti mivoltukból? NEM azt ÉN nem tartom hiteles tényeknek, mint pl. hogy a 10 Parancsolat gyógyít!!! llyen és hasonló orbitális marhaságokat, csakis egy narancsos okádhat ki a pofáján!!!
Pálinkás Pál
@tulipan: Te láttál valahol olyat hogy én komolyan veszem a narancsos baromságokat???
tulipan
Ludas Matyi
Hat igen. Sorry, tudom, hogy ez nem ide tartozik, de csak ugy fel füllel emlitenem meg. A 60-as evek gyereke vagyok. Bejartam az USA-t, Canadat, Angliat, Nemetorszagot eltem kint 40 evet.
Mivel belefaradtam a hajtasba, gondoltam az utolso 30 evemet nyugodtan fogom a szülöföldemen Magyarorszagon leelni. Hat ecsem. 1 eve vagyok itt, de pakolok es vissza megyek akarhova is nyugatra. 1 even belül többet hazudtak nekem itt, többször csaptak, többször loptak meg mint a 40 ev alatt nyugaton. Nem hogy fejlödött az orszag a 60-as evekhez viszonyitva, de nem latok külömbseget a magyarok, romanok es az arabok, törökök között egy hajszalnyit sem. Ugyan az a beallitottsag, ugyan az megbizhatatlansag, ugyan az a trehanysag. Sem közlekedesi, sem eletviteli fegyelem. Null. Tudja az Orban elvtars ,hogy mit csinal. Tudja az Orban elvtars, hogy a magyarok 99 %-a birka es ugy is kell banni velük. Ha levaltjak, vagy Sem 4 ev, vagy 5 ev mulva ,szarik bele. Mig ti eheztek, lerongyolodtok addig ö röhög rajtatok es mint többszörös EUR milliomos elvezi a hatralevö eveit. Igazan sajnalom, hogy a magyarok nem elöre hanem vissza fele hanyatlottak. Szegyen!!!
Pálinkás Pál
@tulipan: Egyetlen dologban értek egyet velük,az a migránsok kifelé...de elárulom neked,én radikálisabban oldottam volna meg!!!
durbincs
@tulipan: @csak úgy...: maguk szegény hülyék , mért nem állnak ki a napra ?
tulipan
@durbincs: Mi avn, Te seggnyaló, bunkó Sügér? Ugyan, feküdj már ki a nspra, hogy kissé jobban összeaszalódjál!!!
kokopelli
@tulipan: ..én már kiálltam a napra,de a halfarok anyja éppen, akkor ß@rta ki
a fórum hülyéjét,és nem volt gázálarcom a "vegyi támadás ellen"! Lophattam
volna egyet a seregből anno!...ha tudtam volna,hogy az egysejtűek is fórumoz-
hatnak akkor a szolg.vezető egyet "szocializált" volna nekem!!?...fizetés a kantin-
ban "Köbányai világos" valutában!! ;-)))))
tulipan
@durbincs: Te narancsos seggnyaló, szerencsétlen agyatlan Sügér, mért nem szárítkozol ki a napon ?
durbincs
@tulipan: @csak úgy...: maguk szegény hülyék , mért nem állnak ki a napra ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.