Az RTL Klub Szenzációs Négyes című műsorának tartalma miatt bejelentés érkezett a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatósághoz (NMHH) – hangzott el az M1 aktuális csatorna Híradójában kedd este.

A Híradóban közölték: "meztelenül, intim testrészeiket alig takarva táncoló férfiak" voltak láthatók az RTL Klub saját ötlete alapján készült műsorban, a Szenzációs Négyes című produkcióban, amely vasárnap este főműsoridőben debütált a csatornán.

A Fidesszel sokszor egyetértő szervezet panaszolta be az RTL Klubot a Médihatóságnál

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

Felhívták a figyelmet arra, hogy a műsor az RTL Klubon ennek ellenére 12-es korhatár-besorolást kapott, vagyis az ennél idősebb gyerekek már megnézhették.

Hozzátették: bejelentést tett a Fiatal Családosok Klubja (Ficsak) is.

Király Nóra, a szervezet elnöke szerint felháborító, hogy a kisgyermekek és a családok által az egyik leginkább nézett műsorsávban az RTL Klub egy "szeméremsértés határait súroló" műsort sugárzott.

Hozzátette: az RTL klub olyan tartalmat sugárzott, amely "káros kihatással van a gyermekek szellemi fejlődésére", és reményét fejezte ki, hogy a csatorna a jövőben nem ad ehhez hasonló műsorokat.

A Híradótól keresték az RTL klubot, hogy megkérdezzék, mivel indokolják a jelenetet, valamint, hogy szerintük a részlet belefér-e a 12-es korhatár-besorolásba, továbbá, hogy a nézők a jövőben számíthatnak-e hasonló jelenetekre a csatornán.

Az RTL Klub szerint "semmi olyan nem látszódott, ami egy nyári, balatoni hőség kapcsán készült Híradó-tudósításban ne lehetne benne". Szerintük "a testrészek takarva voltak, tehát nem látszódott semmi."

(MTI)

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Össztűz a RTL.Klubra ki kell csinálni, kiadta a parancsot a csutirém !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tudode
De van AKIT, nem is AKÁRKIT feljelentettek, annyit jelent, mint a FALRA HÁNYT borsó:
.
www.google.hu/search?q=Feljelentett%C3%A9k+Orb%C3%A1nt&oq=Feljelentett%C3%A9k+Orb%C3%A1nt&aqs=chrome..69i57.30222j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Húgy is van ez!!! Nincs aki, ami BÁTORKODNA???
.
Nincs kivel, hol, mikor! Akkor, amikor LENNE KIVEL, MIVEL, HOL, de a MÓKÁR VISSZAHÚZZA az illetékességteleneket!!!
papa.49
Össztűz a RTL.Klubra ki kell csinálni, kiadta a parancsot a csutirém !!!
Nessy
Amikor a celebek minden alkatrésze kipotyog a ruhából pl, a Hiradóban, nem zavarja a fiatal családosokat? Egyik, másik tv. beszélgető műsorainak a hangneme nem okoz gondot? Pedig, higgyék el, sokkal ártalmasabb!
Nessy
Azért érdeklődöm a fiatal családanyáktól és családatyáktól 16 éves koruk előtt nem engedik múzeumba a csemetéiket? Botticelli, Rubens, a görög szobrok, Rodin szobrai etc. remélem nem hatnak károsan a gyermekek szellemi fejlődésére?
namihami
@Nessy: Járnak múzeumba és áhitattal szemlélik az Istenük, mára múzeumi anyaggá nemesedett ifjonti hátizsákját. Van amit muszáj megnézni és az általad említett dolgokra kár az időt vesztegetni.
simmering73
12 éves vagy annál alig idősebb gyerekek már szülnek ficsakok. Ezen nem háborodtok fel? Szopófantomok és recskarémek országa vagyunk. Tegyük ki a 18-as karikát az országhatárra is.
Aki Én
Arról mikor lesz feljelentés, hogy 0-24-ben gyerekeinket riogatják, pánikot keltenek a társadalomban, rettegésben, megtévesztésben tartanak mindenkit? Hogy óvodás gyerekek migránsoznak, mert csak ezt hallják mindenhol.
Veszélyesebb, ártalmasabb, mint egy letolt gatya, mert az alatt isten teremtménye van, az előbbiben meg egy elmebeteg árnyékvilága.
De, hát értem én, hogy a rezsim kiszolgálása mindenek előtt.
görbetükör
Teljesen igaza van a feljelentőnek. Nem kell ilyesmit közszemlére kitenni.
Maradjon minden suba alatt, mint amikor a papok szexuálisan zaklatják a gyerekeket. Amiről nem beszélnek, az nincs. Így marad meg a magyar kereszténykultúra. Amire vigyázni kell, amit óvni kell hatalmi szóval!
Kutyuska
Bezzeg a sok szent fidesz nyaloncot a papok pedofíliája nem zavarja. Olyan cikket még nem láttam, amelyikben ez ellen tiltakoznának.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.