Ne arcoskodjon, szépen csendben engedjen az erősebbnek és álljon félre autójával, ha észre veszi, hogy egy katonai konvojnak látszó ízé állja útját. Ez komoly dolog: hadgyakorlat. Bátor Harcos 2018 A Magyar Honvédség közösségi oldalán tudatja a lakossággal, hogy két nappal ezelőttől október végéig katonai menetoszlopok bukkanhatnak fel békés útjainkon.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@Shikari: Bruhaha!!! Mondtam, hogy nem ismered a szó jelentését!:-))))) Te tényleg egy rettentően buta stupid alak vagy!:-)))))
Shikari
@silber13: Rettegni? A liberálisoktól? Na ne kacagtass! A sok börtöntöltelék szokott vinnyogni, mert a magyaroktól retteg a sok degenerált! :-))))))))))))))
silber13
@Shikari: Mert te" Mátyárnak" érzed magad, kis dákó romcsi intruder?:-))))) Kellene az ország nagy reésze egészen a Tiszáig??
silber13
@Shikari: Figyelj te iszonyúan hülye! Miféle hadgyakorlatról ugatsz, mikor becsületes hadseregünk sincs, nulla felszereléssel, de helyette rengeteg mindenféle főnökkel? Ezek az úgynevezett katonák az lső puskalövésre a La-Manche csatornáig meg sem állnak!! Vagy te mjd az elsősorban menetelsz egy golyózáporban, mint a geroj Ivan Kosevoj
Shikari
@silber13: Ha nem vagy magyar és fogalmad nincs a hadseregünkről, miért pampogsz bele Romániából regáti?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.