A Dunakeszi Rendőrkapitányság keresi azt a férfit, aki érvényes jegy nélkül utazott, majd megverte az őt számonkérő kalauzt.

Kopasz melák verte meg a kalauzt Budapest és Szob között – itt a fotó, ki ismeri fel?

A eset május 20-án reggel történt egy Budapest és Szob között közlekedő személyvonaton. A jegyellenőr egy férfi menetjegyét ellenőrizte, amelynek során az utast pótdíjfizetésre szólította fel a menetjegy érvénytelensége okán. A férfi erre nem volt hajlandó, majd az ellenőrt egy alkalommal megütötte, továbbá a Dunakeszi-Gyártelep megállóhelynél leszállva, a peronról ismét bántalmazta a sértettet.

Kopasz melák verte meg a kalauzt Budapest és Szob között – itt a fotó, ki ismeri fel?

A keresett személy a képeken látható, körülbelül 190 cm magas, kopasz, erős testalkatú, szemüveges, 30-40 év körüli életkorú férfi.

A Dunakeszi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki felismeri a képen látható személyt vagy tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központját a 06-1-236-2883-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Miért nem lehet azokon a vonatokon egy olyan, ""vészcsengő"" jellegű gombot felszerelni vagy akár a kalauz zsebébe tenni, ami a vezetőnél csörög és már a megállóban se nyissa ki az ajtót és ha úgy adódik, telefonáljon előre a következő állomás rendőreinek?
Néhány ilyen Erősjánost elcsípne a vasútnál szolgáló rendőrség és ""elbeszélgetne"" vele, mondjuk nyolc napon túl gyógyuló módon, biztos elterjedne a híre,hogy nem célszerű a kalauzzal izmozni.
BKV dettó. Szerintem az utasok se zajonganának, ha ilyen ok miatt 1-2 megállóval tovább kéne utazni, de később már a megállóban várná őket néhány megtermett szerv.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
Hiányolom a "Tudjuk milyen fajta volt." kommenteket.
namihami
@ila51: Nagyobb bajunk ne is legyen. És szerintem a kalauzok és a sofőrök se írnák tele a sajtót panaszlevelekkel.
wpym
@human: En pedig a rendet a fejekben.
szep napot
MEGLEPETES. Van egy sorom ra, hogy az osszes olvaso kozelebbrol is megnezte a kepeket.
solidedge
Hát kell itt migránccsal riogatni, amikor ilyen magyarjaink vannak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.