Bántalmazta, majd magára hagyta áldozatát Ózd-Susa település határában az a fiatalember, akit a rendőrök rövid idő alatt azonosítottak, majd elfogtak.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint "lakossági bejelentés érkezett a rendőrségre augusztus 30-án, hogy holtan találtak egy tehénpásztort Ózd-Susa település határában. A rendőrségi eljárás során és a szakértői vizsgálatok eredményeként megalapozottá vált a gyanú, hogy a 47 éves férfi halálát bántalmazás okozta.

Tehénpásztort vertek halálra Ózd mellett

Fotó: police.hu

A nyomozók rövid idő alatt azonosítottak, majd elfogtak egy – a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható – 16 éves ózdi fiatalkorú fiút, akivel szemben halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2018. augusztus 29-én a délutáni órákban elment az Ózd-Susa település határában teheneket őrző ismerőséhez. Kettőjük között szóváltás alakult ki, majd a fiú a gulyást bántalmazta, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen elhunyt.

Tehénpásztort vertek halálra Ózd mellett

Fotó: police.hu

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vette a fiatalkorút, továbbá a nyomozók 2018. szeptember 6-án előterjesztéssel éltek letartóztatásának indítványozására is az ügyészségen" – áll a közleményben.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
@Horizont: síkhülye és aljas és még a házszámot meg az állatfajt is eltévesztette. Kirgizisztánban kellett volna a birkapásztort agyonütni.
Pálinkás Pál
@Horizont: Belehalnátok ha leírnátok hogy cigó??? Nos jogvédők...vajon miért mindig ezek követik el a brutális bűncselekmények zömét??
Borsodi
Akár Magyar akár cigány nem érdemli meg az életet.Aki 16 évesen így viselkedik az már soha nem javul meg.Ilyen esetben a büntetés halál lenne egy normális országban.Nem etetni itatni elszállásolni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.