Azokat vizsgálják, akik nem folytatnak bevallásuk szerint gazdasági tevékenységet, de az ellenkezőjét lehet kiolvasni a kontrolladatokból.

Az adóhatóság szeptember 10-től megkezdi azon adózók utólagos ellenőrzését, akik a hivatalhoz benyújtott bevallásaik alapján nem folytatnak gazdasági tevékenységet, ám a rendelkezésre álló kontrolladatokból ezzel ellentétes következtetés vonható le.

Jövő héttől ellenőrzi a NAV a tevékenységüket eltitkoló adózókat

Fotó: NAV

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) honlapján csütörtökön, az ADÓtraffipax rovatban közzétett tájékoztató szerint a vizsgálatok célja az adózók valós tevékenységének feltárása, valamint ennek alapján a tényleges adófizetési kötelezettség megállapítása, előírása.

(MTI)

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Bocs, de [email protected]! Hat hogy a Joistenbe tudna a NAV barmilyen olyan tevekenyseget megvizsgalni, amit ELTITKOLNAK???
Hat eppen ebben volt eddig is a hiba, hogy ELTITKOLTAK, vagyis nincs nyomonkovetheto nyoma a tevekenyseguknek!

A sok kiadasuk mellett nem kene egy kicsit kolteni magyar tanarokra is? Szerintem megerne, mert nem neznek oket nagyon hulyenek...
A fekete munkara egyebkent van egy jo kifejezes az angolban: "under the table", vagyis "asztal alatti" munkanak hivjak az eltitkolt tevekenyseget.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@papa.49: mert a posta online pénztárgépes nyugtát ad,minden esetben,Ha számlát kérsz,azért kelll előre jelezni,mert a ptárgépen erre külön funkció szolgál.Tehát a kezelőnek mielőtt" beüti a tételt"-bár postán /legalábbis a nagyobbakon ez már vonalküdleolvasóról megy/-tudnia kell ,hogy milyen "utasitást" adjon a gépnek.Ennyi csak a trükk,
papa.49
@kereső: Biztos igazad van mentségemre csak azt tudom felhozni a postai ügyeket Anya intézi már vagy 40 éve . DDDDDDDD
kereső
@papa.49: igy a "kényelmes" ugyi- meg hát igy van jó kezekben a család pénze. D...
papa.49
@kereső: Egy asszonnyal pénzen vitatkozni a világ legnagyobb marhasága, erre már régen rájöttem, én dolgozom, ő meg elkölti ))))))))))))
Persze ő is jön velem melózni ...
kereső
@papa.49: igy gondoltam én is, hiszen már emlitetted.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.