Szerda este 10 óra előtt néhány perccel valaki felmászott a Lánchídra a budai oldalról, majd a Dunába ugrott.

A Blikk újabb szemtanút talált, aki szerint nem valószínű, hogy öngyilkossági szándékkal mászott fel a Lánchídra és ugrott a Dunába a fiatalember.

Még mindig nem találták meg a Lánchídról leugrott férfit

Fotó: Pixabay

– A parton voltam, amikor megérkeztek a turistabuszok a hídhoz. A tömeg leszállt, nem sokkal később pedig megláttam, ahogy három fiatal srác a hídpillérnél sétál. Egyikük elöl mászott fel a tetejére, miközben levette a nadrágját. A barátai nem úgy tűntek, mintha lebeszélnék arról, amit csinálna: néhány méterrel hátrébb az egészet végig videózták. Pár pillanat sem telt el, és már ugrott is. Nem sokkal a vízbeérése után kiérkeztek a rendőrök és a tűzoltók – mondta a szemtanú.

A szerencsétlenül járt fiatal férfi holttestét még péntekre sem találták meg. A rendőrség eltűntként keresi a turistát, az ügyet pedig öngyilkosságként kezeli.

A Blikk a Will Smith által elindított hídmászási őrületre vezeti vissza a tragédiát; a hollywoodi színész hídmászós akcióját követően ugyanis divattá vált a Lánchídra való felkapaszkodás, ami természetesen nem csak illegális, hanem életveszélyes is.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja (mobilról is) a 116-123-as, ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel azongyilkossagmegelozes.hu-t.

(Bors)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.