Igazán örülök, hogy az eddigiek mellé még egy ellenséget jelöltek ki nekünk: Macron francia elnököt. Soros már kezdett uncsivá válni. De úgy érzem, egy kicsit még dolgozni kell az ügyön. A kormánysajtó azon próbálkozása, amely szerint a francia elnök ki akarja cserélni Európa egész lakosságát migránsokra, valahogy nem volt elég meggyőző. Jobb ötletem van. Macron a felelős a trianoni békéért!

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@advocat: talán nem értana a vad-matyar narratíva helyett a tényeket vizslatni a trianon-dologban. Gyorsan fény derülne: az arrogáns, pofátlan hazudozó kivagyis-kodó magyar politika szerepére. Főleg tanulságos lehet belegondolni, hogy mit eredményez az ilyen mentalitás !!! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
F_Viktor
@Pálinkás Pál: Tudnod kellene, ha már ezt a példát hoztad fel orbán 2/3-ának igazolására, hogy Macron a közel 61 százalékot a második fordulóban szerezte, méghozzá szavazatok útján! Nem másokra leadott voksokkal sikerült nyernie!
Az, hogy mennyire "utálják" hazájában, szintén jól jellemzi, hogy az elnökválasztáskor a 96 megyéből csak kettőben maradt alul!
Pálinkás Pál
@F_Viktor: nos...az első fordulóban többen szavaztak ellene,mint mellette!!!
F_Viktor
@Pálinkás Pál: A második fordulóban viszont fölényesen, szavazatokkal győzött, nem pedig a másikra adott voksokkal kormányoz.
Pálinkás Pál
@F_Viktor: én utálom orbánt...de ő ezt már egy fordulóval eldöntötte...és lehet itt csalásról beszélni,de mit csinált az a közel 4 millió ember aki nem szavazott??? Töketlen ellenzék...
Jozefina
Lendvai Ildikó humora és igazmondása mindig bejön!!!
Jozefina
A korházi állapotokhoz hozzátartozik kásler ügyködése is:
Világ elsők vagyunk a vastagbélrák betegségben:
propeller.hu/itthon/3373356-magyarorszag-vilagelso-vastagbelrak-elofordulasaban
Egy szégyen!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.