Akit érdekel az eredeti poszt, kattintson ide! “Ez nem Csernobil, hanem egy jelenleg is működő kórház Magyarországon” – ez a felirat azon a képen, amely mémként terjed a 9gag nevezetű amerikai viccoldalon. A fotón a budapesti Kútvölgyi Klinikai Tömb épülete látható. A viccoldalon 15 352 pontot adtak arra, hogy vicces a kép, valamint közel 1285 kommentben foglalkoznak az állapotokkal. A kommentek között van néhány kép a János kórház 2018-as állapotáról, ezek is beszédesek:

Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@division: Lattam a Kutvolgyirol keszitett hazai videot es kepeket hat azokbol lett ez kiemelve.
Ez nem az amerikai bulvar termeke hanem teny.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
division
@Aki Én: Azóta már megnéztem, valóban elég siralmasak az állapotok. Szeretek mindig meggyőződni először igaz e amit írnak, és ehhez tartom magam mindkét oldal esetében.
Nessy
@Eriksson: Már elnézést, ha az is a "honfitársam", aki még sohasem járt Magyarországon, pár szót bemagolt magyarul, és most kettős állampolgárként bizony alaposan belevau a mi életünkbe, jó pénzért, miközben nem kell vállalnia a döntésének az ódiumát.
papa.49
@wagabund: Na arra én is kíváncsi lennék HOVÁ TŰNT EL A BURKOLAT ???
Csak nem Hatvan pusztán landolt, az istálló falán ???
görbetükör
@Eriksson: - Talán mert félrehallasz és nem véletlenül. :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.