Böröcz László, a nagyobbik kormánypárt országgyűlési képviselője vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy a héten az Európai Parlamentben (EP) a bevándorláspárti erők meg akarják bélyegezni Magyarországot és a magyar embereket, amiért elutasítják a migrációt.

A Fidesz felszólította az ellenzéket, hogy utasítsa el a Sargentini-jelentést

Fotó: Böröcz László / Facebook

Úgy fogalmazott: Judith Sargentini "a Soros-birodalom közreműködésével egy politikai vádiratot készített Magyarország ellen".

Az EP-ben ülő ellenzéki képviselőknek most újra lehetőségük van megmutatni, hogy a bevándorláspárti erők vagy pedig a magyar emberek oldalán állnak – hangoztatta Böröcz László, hozzátéve: a magyar emberek már többször kinyilvánították, hogy elutasítják a migrációt.

Kérdésre válaszolva a fideszes képviselő bohózatba illőnek nevezte, hogy egy olyan magyarul nem beszélő holland zöldpárti képviselő készített átfogó jelentést Magyarország helyzetéről, aki csupán kétszer-háromszor járt itt, ráadásul olyan ügyeket is kritizál, amiket már rég lezártak az Európai Bizottság előtt.

(MTI)

78 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Grafix69
Már elnézést, a büdös kurva anyátokat akarják megbélyegezni azért mert ilyen fasiszta bűnözőket hozott a világra. Tudjátok ki támogasson titeket ? Akiknek a pénztárcáját kitömtétek a nép pénzéből , tetves hazaáruló fasiszta banda.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
@Peller Anikó: Igaz. És most meg ezerrel nyomatják a közmédiában, hogy a migráncsokat akarják beengedni az országba, hogy meg kell az országot védeni, és blablabla. Pedig szó sincs a migránsokról.
karma1
Anyjukat kerjek fel, de ne az ellenzeket. AMikor ok voltak ellenzekben, hanyszor tettek eleget a kormanypart keresenek?
kereső
Ha ez a "töketlenek" gyülekezete, akik már hónapok óta ismerik ennek a jelentésnek a szövegét- a pontokba szedett jogtalanságokat, amelyeket orbán követett el "nép"! ellen- és csak ezt az utolsót nyomtatják szórólapra,plakátra,vagy krétával a házak falára- akkor tisztábban látnák az emberek,hogy miről is szól tulajdonképpen ez az egész- ill.egészen pontosan el kellett volna már mondani,hogy ez pont róluk szól- a napi gondjaikról,az életükről-és nem a migráncsokról etc...
"12. Gazdasági és szociális jogok: (Szerintem a legfontosabb és a kormány által leginkább elhallgatott fejezet) . A jelentés kárhoztatja a rengeteg kilakoltatást, és főleg, amikor a gyerekeket kiszakítják a családból. (Devizahitelesek, figyeltek?) Szóvá teszi a gyerekszegénységet, a hajléktalanok bűnözőként kezelését, azt, hogy "az öregségi nyugdíj minimál-összege nem megfelelő", hogy az Unióban nálunk a legrövidebb és a legkisebb összegű a munkanélküli ellátás, hogy "nem garantált a szociális szolgáltatásokhoz való egyenlő hozzáférés".(Ki meri cáfolni?) Kárhoztatja a sztrájkjog és a munkavállalói jogok korlátozását."
Ehelyett hagyták,hogy ebben IS! a rogán-habony-szijjártó és a csahos ujságjaik tematizálják ebben is a közbeszédet.
Én mondjuk megértem,hogy nyár, meg parlamenti szünet- mondjuk akkor is kapjátok a szép kis fizut-meg nyaralás,meg minden- de ,ha nektek csak! az jelenti az ellenzékiséget,hogy felszólaltok a parlamentben,benyujtjátok javaslataitokat a bizottságokban/ amit még tárgysorozatba sem vesznek/, akkor talán el kellene gondolkodnotok az " ellenzéki" léten.
Mivel "profi" politikusok vagytok-tényleg?-jó lenne,ha csinálnátok IS! valamit, ellenzékként.Ha azok vagytok.
evacica
Ha megszavaznák saját magukat köpnék szemen!Elárulnák szavazóikat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.