A Párbeszéd azt javasolja, hogy tiltsanak ki mindenkit Magyarországról, aki letelepedési kötvénnyel érkezett.

Párbeszéd: tiltsanak ki mindenkit, aki letelepedési kötvénnyel érkezett!

Barabás Richárd, az ellenzéki párt szóvivője hétfői, budapesti sajtótájékoztatóján a 444.hu cikkére hivatkozott, amelyben azt írják: a Direkt36 oknyomozó portállal és a Novaja Gazeta nevű orosz lappal közös nyomozásuk kiderítette, hogy befolyásos oroszok – többek közt politikusok és állami cégvezetők – is kaptak magyar papírokat, és több esetben arról is sikerült megbizonyosodniuk, hogy ez a kötvényprogramon keresztül történt.

Az ellenzéki politikus azt kérte, hogy az ügyben hívják össze a nemzetbiztonsági bizottságot.

Más témában feltett kérdésre válaszolva azt mondta, hogy EP-képviselőjük, Jávor Benedek meg fogja szavazni a Sargentini-jelentés elfogadását. A dokumentum nem az országot kritizálja, hanem a kormányt – indokolt Barabás Richárd.

Még korai arról beszélni, hogy a Párbeszéd milyen módon fut neki az EP-választásnak – válaszolta arra a kérdésre, hogy a szocialistákkal közösen akarnak-e elindulni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Csak támogatni tudom, a kötvények árát, meg a kamatot fizesse a roggyanttonyo, meg a taponyárpi, meg a többi aki zsebre baszta a suskát !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
@Szeparepa2: @karma1: Ehhez nincs mit hozzátenni, igazatok van, ezt kellene tenni! Sokszor elgondolom, hogy közülünk kellene pár ember a döntéshozók közé, egyből lenne eredmény, megszűnne a maszatolás, meg a tunyhaság!
Commenter
@papa.49: ezt a retkes gecit kellene már kitiltani innen az országból teleokádta.
karma1
Annakidejen a szuleim is kitorolhettek a fenekuket a Bekekolcsonnel - senki nem fizetett vissza nekik semmit...
Azert az erdekes lenne elmagyarazni 40 ezer felboszult befizetonek, hogy matol coki, es pont ugy jartatok, mint a maganpenztaras nyugdijasok.
Eleg, ha kiall a selmeczi kiflicsucsok gabika elejuk, es megemliti, hogy "megvedik" a letelepedesi kotvenyesek penzet, oszt jonapot
Commenter
@karma1: Aljas bagazs, golyoerett mind..Tökéletes megfogalmazés
karma1
@Commenter: Felolem lehet kotel de a guillotine se rossz... Persze, ha kovetik a ceausescu fele hagyomanyt, az nekem megfelel.
Commenter
@karma1: Pál Sárközy fia Nicolas Sárközy volt francia elnök bérbe is adná szerintem (pedig ő is "konzervatív" csak európai értelemben és nagy szaros ugaros módon mint a csutigeci

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.