A Párbeszéd azt javasolja, hogy tiltsanak ki mindenkit Magyarországról, aki letelepedési kötvénnyel érkezett.

Párbeszéd: tiltsanak ki mindenkit, aki letelepedési kötvénnyel érkezett!

Barabás Richárd, az ellenzéki párt szóvivője hétfői, budapesti sajtótájékoztatóján a 444.hu cikkére hivatkozott, amelyben azt írják: a Direkt36 oknyomozó portállal és a Novaja Gazeta nevű orosz lappal közös nyomozásuk kiderítette, hogy befolyásos oroszok – többek közt politikusok és állami cégvezetők – is kaptak magyar papírokat, és több esetben arról is sikerült megbizonyosodniuk, hogy ez a kötvényprogramon keresztül történt.

Az ellenzéki politikus azt kérte, hogy az ügyben hívják össze a nemzetbiztonsági bizottságot.

Más témában feltett kérdésre válaszolva azt mondta, hogy EP-képviselőjük, Jávor Benedek meg fogja szavazni a Sargentini-jelentés elfogadását. A dokumentum nem az országot kritizálja, hanem a kormányt – indokolt Barabás Richárd.

Még korai arról beszélni, hogy a Párbeszéd milyen módon fut neki az EP-választásnak – válaszolta arra a kérdésre, hogy a szocialistákkal közösen akarnak-e elindulni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Csak támogatni tudom, a kötvények árát, meg a kamatot fizesse a roggyanttonyo, meg a taponyárpi, meg a többi aki zsebre baszta a suskát !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Hellcat
Terroristák, kínaiak, orosz kémek...kön itt minden bazdmeg a letelepedésivel.
tudode
Hiú ábránd ez a KITILTÁSI elképzelés abból az ELKÉPZELHETETLEN állambiztonsági helyzetből kiindulva, hogy - szinte minden szinten - u.a. EKLEKTIKUS helyzetben van az ország, mint ahonnan ÉRKEZETT a MINDENRE HATÓ, hiszen
.
----- Orbán az egyetlen miniszterelnök, aki nem esett át nemzetbiztonsági ellenőrzésen
.
168ora.hu/itthon/orban-az-egyetlen-miniszterelnok-aki-nem-esett-at-nemzetbiztonsagi-ellenorzesen-3722
..
Ebből kiindulva "is", és Magyarország jogállásának helyzetére tekintettel azzal ZSIBIZIK a pátriár-KÁNK, ami csak a sajátságos ÉSZJÁRÁSA vezérli őt, nem tudva éppen MELYIK SZEMÉLYISÉGE mit sugall neki!
papa.49
Csak támogatni tudom, a kötvények árát, meg a kamatot fizesse a roggyanttonyo, meg a taponyárpi, meg a többi aki zsebre baszta a suskát !!!
Nessy
@papa.49: Az a baj, hogy ezt bizony mi fizetjük vissza! De hát Putyinnak is kellett kedvezni!
papa.49
@Nessy: Ezt a ,,falon kikelt bandát,, kell először elkergetni, a halál nemi szervére, és kiverni belőlük az utolsó petákot is !!!
Eladott Ország
A jó migránsokat szereti, támogatja és kebelére öleli a kormány, holott könnyen elképzelhető, hogy sokkal veszélyesebb arcok lehetnek közöttük, mint azok a nyomorultak, akik embercsempészek segítségével próbálnak eljutni onnan ide. Szóval ebben az egészben nem csak az a tragédia, hogy Rogán és Habony helyett az állampolgároknak kell visszafizetni ezeknek a kötvényeknek az árát és hozamát, hogy Rogán és Habony, valamint a csatolt offshore-cégek teszik el a hasznot, hanem hogy a magyar emberek nagyfene biztonságát csillapíthatatlan pénzéhségükben valójában leszarják. Van bármilyen akadálya annak, hogy ilyen nevetséges feltételek mellett akár terroristák is bevásárolják magukat Magyarországra és a schengeni övezetbe.
karma1
Konyorgom, valaki vegye mar a faradsagot, es hasonlitsa ossze a kotvenyesek nevsorat az Interpol potencialis terroristaveszely miatt korozott szemelyeinek a listajaval, es ha egy kozos szemelyt is talalnak mindket listan, akkor annal ekesebb bizonyitek nem kell orban hazaarulasara.
De erre meg senki sem gondolt, meg az aprolekos tenyfeltaro Hadhazy sem! Ne keslekedjenek, mert mar iden vissza kellett fizetni 437 kotvenyt, 300 000 euro + kamat + hozammal. Amit a magyar adofizetok fizetnek abbol a penzbol, ami a korhazfelujitasokra, orvosok, noverek, tanarok, tuzoltok fizetesere , nyugdijemelesre kellene forditani.
Aljas bagazs, golyoerett mind..
Desischado
@Szeparepa2: @karma1: Ehhez nincs mit hozzátenni, igazatok van, ezt kellene tenni! Sokszor elgondolom, hogy közülünk kellene pár ember a döntéshozók közé, egyből lenne eredmény, megszűnne a maszatolás, meg a tunyhaság!
Commenter
@papa.49: ezt a retkes gecit kellene már kitiltani innen az országból teleokádta.
karma1
Annakidejen a szuleim is kitorolhettek a fenekuket a Bekekolcsonnel - senki nem fizetett vissza nekik semmit...
Azert az erdekes lenne elmagyarazni 40 ezer felboszult befizetonek, hogy matol coki, es pont ugy jartatok, mint a maganpenztaras nyugdijasok.
Eleg, ha kiall a selmeczi kiflicsucsok gabika elejuk, es megemliti, hogy "megvedik" a letelepedesi kotvenyesek penzet, oszt jonapot
Commenter
@karma1: Aljas bagazs, golyoerett mind..Tökéletes megfogalmazés
karma1
@Commenter: Felolem lehet kotel de a guillotine se rossz... Persze, ha kovetik a ceausescu fele hagyomanyt, az nekem megfelel.
Commenter
@karma1: Pál Sárközy fia Nicolas Sárközy volt francia elnök bérbe is adná szerintem (pedig ő is "konzervatív" csak európai értelemben és nagy szaros ugaros módon mint a csutigeci

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.