"Minősített hazugságok gyűjteményének" nevezte a Sargentini-jelentést újságírók előtt a külgazdasági és külügyminiszter hétfőn, Budapesten.

Szijjártó szerint minősített hazugságok gyűjteménye a Sargentini-jelentés

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter sajtótájékoztatót tart minisztériumban 2018. szeptember 10-én. A miniszter a határon túli magyar anyanyelvi oktatás fontosságáról beszélt annak kapcsán, hogy Marosvásárhelyen ezen a napon tartják a korábban bezárt katolikus líceum tanévnyitó ünnepséget. MTI Fotó: Soós Lajos

A jelentés méltatlan támadás Magyarország ellen, bosszúállási kísérlet, mert Magyarország megvédi határait, nem hajlandó illegális bevándorlók befogadására – jelentette ki Szijjártó Péter. Hozzátette, a mai Európai Parlamentben többségben vannak azok, akik az illegális bevándorlást pártolják.

A külügyminiszter kiemelte, Orbán Viktor miniszterelnök kedden személyesen lesz jelen a jelentés vitáján, és meg fogja védeni Magyarországot.

Szijjártó Péter kitért arra, hogy az Európai Néppárton belül is nagy vita folyik arról, hogyan kell megítélni a migráció kérdését. Elmondta: Magyarország "nagy energiákkal" vesz részt a vitában.

Kifejtette, bízik abban, hogy a jövőben, főként az európai parlamenti választások kampányában az Európai Néppárt az európai emberek akaratának megfelelően egy migrációval szembeni, az európai emberek biztonságát előtérbe helyező politikát képvisel majd.

(MTI)

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A jelentés az országban uralkodó állapotot írja , a te nyilatkozatod MINDEN SZAVA HAZUGSÁG !!!
Elhibázta a szülészorvos téged kellett volna kidobni nem a placentát !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
A jelentés az országban uralkodó állapotot írja , a te nyilatkozatod MINDEN SZAVA HAZUGSÁG !!!
Elhibázta a szülészorvos téged kellett volna kidobni nem a placentát !!!
RonaGyuri
folyik a néphülyítés: szinte mindre lehetne hasonlóan reagálni:
A kis-sally majdnem történelmi párhuzama

Ahogy szokta a derék párt-csinovnyik hetet értékel a Magyar Hírlapban

„Kiszelly Zoltán politológus szerint az EP-vitában hiába próbálják majd a magyar kormányfőt védekezésre kényszeríteni, Orbán Viktor vádlottból vádlóvá lép elő
” harsogja a lead és engem ez elgondolkodtatott. Igen „déjà vu” érzésem lett. Beugrottak történelmi tanulmányaim során hallottak az un. Reichstag perről. A gaz nácik megpróbálták besározni a mi jó Dimitrov elvtársunkat, aki azonban vádlottból vádlóvá nemesítette magát! =))
magyarbakancs
"Magyarország megvédi határait, nem hajlandó illegális bevándorlók befogadására – jelentette ki Szijjártó Péter. Hozzátette, a mai Európai Parlamentben többségben vannak azok, akik az illegális bevándorlást pártolják."
A Magyar parlamentben is többségben vannak az idegenek letelepedését támogató gépviselők.
Megszavazták a letelepedési kötvényt úgy hogy a kutya nem elellenőrizte le ,hogy milyen hátterű emberek vesznek útilaput Magyarországra,és az EU-ba.. Hány Szíriai gyilkos,Orosz ,Kínai maffiózó ,Afgán drogbáró.
Tehát a legnagyobb letelepedés támogató párt hazánkban a Fidesz.
magyarbakancs
Aki veszi a fáradságot és megnézi a Német ,Román,Magyar film híradót 1935-45 köztit hasonlóságot fog felfedezni a ma MTVA1 Hiradó által sugárzott híradóban.
Ugyan az a manipulált hir ,és agy mosás folyik.
Macskaszem
A Sargentini jelentésnek mindössze egy- tizenketted része szól a migrációról, a többi tizenegy a fidesz aljasságáról, kártékonyságáról, a jogállamiság, a demokrácia tiprásáról, sajtószabadság megszüntetéséről, diktatúra építésről stb szól. Geciék meg csak migránsoznak akkor is, ha nem az a téma.
Eladott Ország
A hazugságok gyűjteménye arról szól, hogy szétvertétek a hatalmi ágak rendszerét, médiát stb. Ellopjátok az uniós állampolgárok pénzét. Ti a nyomorral üzleteltek, a tudatlanságból éltek, a félelemből táplálkoztok. Nektek van pofátok az uniós segélycsomagokat úgy odaadni a rászorulóknak, hogy ráírjátok: azt a magyar kormány, a Fidesz-kormány adta. Még az éhezésből is üzletet csináltok, a nyomorból is hasznot húztok. Ti nem látjátok az embert. Soha, senki szemébe nem néztek bele. Még egymás szemébe se. Ti elzártátok a vidéken élő embereket a valóságtól, betömtétek a fülüket és a szemüket a saját propagandátokkal, sokukhoz csak Mészáros és Habony lapjai, Vajna tévéje és a közpénzből élősködő párttévé jut el. Semmi más. Ti rettegésben tartjátok ezeket az embereket, rettegnek a migránsoktól, rettegnek Soros Györgytől. Ti a tudatlanságra és a félelemre építettétek fel a hatalmatokat. Hazug szemetek vagytok. Tolvajok vagytok. Élősködők vagytok.Ez a kormány, ez az ember megbukott. Akkor is, ha sikerül megvásárolnia még valamennyi időt a sötétségben reszketőktől, akkor is megbukott. És amikor ez nyilvánvalóvá válik, az szörnyű lesz. Mindenkinek. Mert a mostani hívek is megértik azt, amit mindenki más már régen tud. Ezektől szépen nem lehet megszabadulni. Nem lesz ünneplő tömeg az utcákon, nem lesz megkönnyebbült sóhaj. Zűrzavar lesz, mocsok és őrület. Mert aki mocsárra építi a várát, az mocsárban fog elpusztulni. Mint ahogy ez a rendszer. Vagdalkozva, ordítva, tíz körömmel kapaszkodva. De el fog pusztulni. Mert ez Európa, a huszonegyedik század és mert a gyerekeink jövője fontosabb, mint a paraziták luxusa.
Peller Anikó
És ki minősíti hazugságnak hazudós gecik?
tulipan
Emberek, nem tudjátok? Mindenki hazudik az egész világon, csak EZ a Szargyártó Kakadú MOND igazat! Nemde???
kereső
Ha a fidesz,és benne szijjártó összes minősitett hazugságát összegyüjtenénk ,mondjuk CSAK!2002-től, az egyenlitő hosszával vetekedne. Imádom,amikor a hazug!!! kergeti a sánta kutyát. Ej péter,külügyminiszterek gyöngye- szórj hamut a fejedre,és bujdokolj el a egynehászázmilliós kis palotádba. Göebbels csak kérhetne,és jelenthetne nektek.
Nessy
Hogy nem esett a fejére a falon lévő feszület!
Nem a migrációról szól a jelentés, kedves külügyérünk!
Esetleg talán lehetne cáfolni tényekkel a felsoroltakat???
Ja, hogy az nem megy!
Tényleg a szamárbőgés nem hallatszik az égbe, ezért nem esett a fejére a kereszt!
csak úgy....
"Minősített hazugságok gyűjteményének"nevezte...
Miért nem minösíthetetlennek nevezte a szentem ?
Minö minösített hazugságokra épült a fidesz ?
Ugye,hogy hülyén hangzik!? ;)
Lepényleső
...és mondja ezt a kereszttel a háta mögött. Akkor talán ennyit a kereszténységről. Létezik itt
valami,amit ne hazudnának le zsigerből?
Commenter
@papa.49: nem már a falra kiverhette volna az apja
desiro57
petike a ti minősíthetetlen hazugságotokkal mi a helyzet, köcsög???
Ó-buda
nézd a sok hülye mind szembejön az autopályán...
Borsodi
Igen mindenki hazudik aki nem fideszes,és az igazsággal nehéz szembe nézni elismerni,hogy a Magyarok egy részét sikerült megvezetni,de mit mondjunk erre a jelentésre? Mi tudjuk aki fideszes nem mondhat igazat, és már annyira elhiszik amit mondanak,hogy valójában nem veszik észre ha egyfolytában hazudnak. Szíjjártó meg ránézésre is az igazság bajnoka,jó fizetésért nem mondhat mást.Ez a jelentés hiába igaz,bebeszélik a sok agyhalottnak,hogy ellenünk irányul,hazugság minden szava.Bár az lenne,de sajnos ez igaz.
www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/sargentini-jelentes-orban.669556.html
papa.49
@bakcsubakka: Az se rossz megoldás ))))))
babp1982
És ki nem szarja le , hogy te mit hazudsz? Jó az ostoba durbincs akinek egy írását nem lehet èrtelmezni mert zagyvaság az egész meg a màsik debil sikagyú issza szavaimat de màs normàlis ember csak röhög a kakastaréjodon-:))))
vadsanca
Ki minősítette a Sargentini-jelentést? Talán Te? Szóba mersz állni a pórnéppel? Vagy ahhoz már gyáva vagy? Na majd ők megmondanák mi van itt lent!! Csak ne hazudoznál a haverjaiddal ennyire! Ezt biztos tanítják valahol, vagy így születtél?
Hány réteg bőr van még a p ...?
Desischado
Mi van te hazugok főnöke, fáj az igazság? Te mersz igazságról papolni?4 Minden szavatok hazugság, pétör!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.