Legördült a gyártósorról az egymilliomodik személyautó, amely büszkén viselheti a „Made-in-Kecskemét” feliratot. A Mercedes-Benz gyár folyamatos fejlődését az is jól mutatja, hogy a 2012-es termelési starthoz képest mintegy 4 esztendőre volt szükség ahhoz, hogy elkészüljön az első 500. 000 autó, de a második félmillióhoz már mindössze két és fél évre volt szükség.

Forrás: holvezessek.hu
Feltöltő: holvezessek.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Naperőművek és szélkerekek helyett lesz itt nekünk orosz atom, szivárgó reaktor, meg lukas barátság-vezeték. Passzív házakból álló, virágos falvak és modern tanyák helyett gázkazános lakótelep. Bio-farmerek és kert-Magyarország helyett latifundium, kiskirályok és zsellérek, illetve még azok sem, mert a félautomata nagyüzemi növény- és húsgyárakat néhány alkalmazott is eligazgatja majd, és az üzemzavarokat is egyszerűbb lesz eltussolni. Az összeszerelő-üzemekben és közmunkán, éhbérért dolgozó prolik majd úgyis megeszik a lecsókolbászt, parizert is, nem számít, hiszen az alkoholtól és kábítószertől tompa tudatukig Trianonon, a sumérokon és az aktuálisan gyűlölendő ellenségen kívül más úgysem fog eljutni. Ötvenévesen meg jó eséllyel úgyis elviszi őket vagy a szívroham vagy a rák. Vagy megüti őket a guta, mert a Felcsút megint kikapott a Kozármislenytől. Elhagyunk mindenkit, egyébként a
a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/3290/5268/original.gif?w=600&h
Németországban és Dániában nagyon jól tud keresni egy képzett szakember, akár nettó 2000 eurós (620 ezer forint) fizetést is hazavihet, de Szlovákiában is többet lehet keresni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.