Budapest rendőrfőkapitánya bruttó egymillió forint nyomravezetői díjat ajánlott fel a szexuális erőszak miatt keresett menekült afgán férfi ügyében – közölte a rendőrség hétfő este a honlapján.

Egymillió forintos nyomravezetői díjat ajánlottak fel a menekült afgán erőszakoló ügyében

A közlemény szerint a díj annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, amelyek segítségével az elkövető felkutatható, megállapítható tartózkodási helye, és a rendőrség ez alapján el tudja fogni. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli, szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi – írták.

Emlékeztettek: az afgán férfi vasárnap a hajnali órákban Budapesten, egy belvárosi gyorsétterem mosdójában szexuális aktusra kényszerített egy nőt. A sértett feljelentésére a Budapesti Rendőr-főkapitányság szexuális kényszerítés bűntett gyanúja miatt indított nyomozást.

A rendőrök a nyomozás során további két bűncselekmény elkövetésével hozták összefüggésbe Sarhadi Bilal Ahmadot, aki június elsején 22 óra 30 perc körül a VII. kerületi Dohány utcában, valamint június 20-án hajnalban a VII. kerületi Király utca és a Lövölde tér közötti területen szeméremsértő módon viselkedett.

Sarhadi Bilal Ahmad ellen a nyomozóhatóság kezdeményezte európai elfogatóparancs kiadását is, amelyet a Budai Központi Kerületi Bíróság ügyeletes bírója soron kívül elrendelt – olvasható a rendőrség közleményében.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Hány nem napon barnult fiatalembert fognak feljelenteni???-:))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
most olvasom, hogy Linz magasságában, egy vonaton fogták el ezt az örökké fiatal migráncsot...Németországba szeretett volna utazni, mert ott bármit megtehet..
wagabund
...mint tudjuk, az áldozat egy 21 éves légiutas-kísérő volt, nem prosti..
jelenleg kiadatási őrizetben van az elkövető, az osztrák rendőrök résen voltak, nagyon ügyesek.
dr. prédikátor
Hülye faszok!!! Ausztriában már elfogták a rendőrök!!!
Commenter
@bencemacska: és mindenki: Cigánybűnözés csak a geci miatt van. A bűnözési hajlam genetikai adottság, torz jellemet takar és bőrszíntől független, szerintem.
bencemacska
@Commenter: ma, 12:08
Mondd el a fidesz hívőknek!
Az egymillió Ft-ért minden sötét bőrűt az afgán srácnak néznek.-:((((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.