Orbán Viktor kormányfő és David B. Cornstein budapesti amerikai nagykövet találkozott hétfőn este.

A nagykövetség tájékoztatása szerint megvitatták az országaink vezetői közötti együttműködés és kölcsönös bizalom erősítésének fontosságát.

A nagykövetség tájékoztatása szerint megvitatták az országaink vezetői közötti együttműködés és kölcsönös bizalom erősítésének fontosságát.

„A találkozó fontos lépés volt a bizalom és a kommunikáció helyreállításában,

és lerakja az alapját a további magas szintű kommunikációknak az országainkat érintő sok fontos ügyet illetően” – közölte Facebook-oldalán a budapesti képviselet.

Cikk- és címlapkép: Facebook/US Embassy Budapest

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sámannus
Ez azt is jelentheti, hogy közelebbről is megvizsgálja miért vagyunk ilyen "sikeresek".
tulipan
A hülye Dagadék már 20 éve ábrándozik!
tulipan
Éljen, az orszgágot, teljesen szétverő, az emberek tizezreit menekülésre kényszerítő, semmihez sem értő, hiszen soha egyetlen valamirevaló MUNKÁT nem végzett, viszont ostoba, éjsotét. mérhetetlenül kapzsi és hataloméehes, náciutód narancsos HORDA!!!

www.portfolio.hu/gazdasag/munkaugy/so...
kereső
"Nguyen Phu Trong – miután hétfőn Budapesten tárgyalt Orbán Viktor miniszterelnökkel – sajtónyilatkozatában nagyon eredményesnek minősítette tárgyalásait, amelyek nyitott, barátságos, bizalommal telt légkörben folytak.

A főtitkár egyetértett Orbán Viktorral abban, hogy erősíteni kell a két ország együttműködését, javítani, egyszerűsíteni kell a beruházási környezetet. Őszinte köszönetét fejezte ki a magyar nép hatékony segítségéért Vietnam "honvédelmi harcaihoz" és az ország újraépítéséhez."
tulipan
Gyerekek ! Tudja aalaki, hogy mi ennek az oka? Egyáltalán nem találok más orgánumot, amely az amerikai nagykövettel történt találkozást (?) megírja!!! Lehet, hogy kamú???
karma1
Biztos most tudta meg az USA-bol kitiltottak nevsorat a csuti torpe...:)
fekete
Meg volt a bizalom 56 ban is!Mindegy,hogy mit mond ez a RETYE.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.