A Süddeutsche Zeitung című liberális német lap, a The Wall Street Journal című amerikai újság és a Politico brüsszeli hírportál is a Sargentini-jelentés körül kialakult uniós feszültségekről cikkezett kedden.

Forrás: hirstart.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Egyszerűen mindent és mindenkit elhallgattatnak, aki nem áll be a sorba, ezzel megfélemlítve azokat, akik a későbbiekben esetleg megpróbálnának ellenállni. Ezzel Orbán pontosan tisztában van, ezért is nyúl ehhez a módszerhez lassan már heti szinten. Az alaptörvény sokszori átírásával már törvényi korlátja sincs annak, hogy azt szüntessen meg, amit csak akar. Politikai pártokat lehetetlenít el, állami intézmények bevonásával. A rendőrséget, valamint a nyomozóhatóságokat használja sokszor saját céljai eléréséhez. Orbán Viktor elhallgattatta a még független vidéki rádió és tv csatornákat, ellehetetlenítette a számára kellemetlen tevékenységet folytató civil szervezetek tucatjait, valamint az erőszakszervezeteket fegyverként használva megfélemlíti a lázadni készülőket. Mára eljutottunk odáig, hogy nem maga Orbán tiporja el az ellentmondókat, hanem az önkéntes szekértolók és seggnyaló csinovnyikok hada. Házmesterország.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
@karma1: Azt tudod, hogy a szavazás aránya nem azonos a megválasztott parlamenti képviselők számának arányával? És az bizony a Fidesz túlsúlyát mutatja, akárhogy is machináltak egymás közt az ún. ellenzékiek.
SystemError
@Eriksson: 12:07. Csöndben voltatok? Ugyanez volt akkor is? Ha csak Orbánt és a fideszt kicserélnénk ellenzéki pártra, de a hatalomtechnika és a kommunikáció maradna, akkorezt szépen tűrné bárki vagy a második nap lenne Kubatov kopaszokkal az ország? Én biztosan nem az leszek, aki fekete-fehéren látja bármely oldalt, de a rendszerváltás óta, ennyit és ilyen pofátlanúl nem loptak. Ennyire még soha nem darálta be senki a jogállami intézményeket a maradékból, pedig bábjátékot csinált. Ha szerinted volt ennél durvább is, akkor az elöző kérdésemre, miszerint ugyanezt nem a fidesz csinálná, akkor tetszene-e szépen tessék rányomni, hogy igen..:)
tudode
Az egy dolog, hogy Mr Mikrofonállvány = alias Mr Viktor Orbán NEM VÁLTOZOTT SEMMIT az óta, ami óta a FEKETE DOBOZ-ban egy falu széli vályogház LAKÓJAKÉNT elpanaszolhatta országnak, világnak, hogy BÁNCSA ŐT a papája
.
www.youtube.com/watch?v=92GlIUI8NxU&t=174s
.
Ráhergelte magát, visszaélve JOGI tudományával, amelyet "soha nem használt" , csak kis-, és nagy kapukat alkotva, ,POFAKARATÉVAL, mindenki báncsával szinte minden szinten, FLOLVASGATÁSSAL, a faterjához hasonló hadicselekkel, ma már KÖZJOGILAG ÉRVÉNYTELEN cédulával a HOKIZSEBÉBEN "ráolvas" az EU-ra is, hogy nem őt, Hungarít báncsák, amit KIKÉRI KI!
.
Az nem semmi, hogy Mr MIKROFONÁLLVÁNY már az EU-t is kóstolgatja, miután, előtt, mögött a papi bányája mellé
.
www.magyartudat.com/ime-igy-lopta-szet-a-fidesz-7-ev-alatt-az-orszagot-teljes-lista/
.
A kalózok "is" megirigyelhetnék ezt a FOSZTÁSI protokollt, amelyet UTÁNOZHATATLAN pléh orcával követ el a MINDENRE HATÓ!
Eriksson
@SystemError: Én egy megállapítást tettem, hogy látom a múltat és jelent.
Amikor én voltam fiatal és befolyásolható, akkor még sehol nem volt Orbán Viktor és a Fidesz, csak a kommunista forradalom.
Rockxy
Miféle korlátlan hatalom az, amibe a külföldiek két oldalról is belepofáznak és itthon mindkét oldalnak vannak haszonleső pribékei?
Illik tudni, hogy miről írtam itt fenn!
Eriksson
@Apoca: Tolod a hülyeséget. A hatalomvágy, a kapzsiság minden oldalon ugyanúgy megvan, nem lehet különbséget tenni. Itt inkább azon van a hangsúly, hogy a kisebbség akarja uralni a többséget és piszkosul ki vannak akadva, hogy nem jön össze a dolog.
Szégyen, hogy saját tehetetlenségük tudatában képesek a hazát is kiárulni, csakhogy visszatérjen a korábbi korlátlan hatalmuk.
De ismét lőttek egy öngólt. Becsületes ember nem érthet velük egyet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.