Nagyon sajnálja az EP döntését, és azt is, hogy párttársai ebben részt vettek.

"Magyarország megbüntetésének" pusztító hatása lesz – kiakadt a CDU politikusa

Története egyik legnagyobb hibáját követte el az Európai Parlament "Magyarország megbüntetésével"

- jelentette ki a Sargentini-jelentés elfogadásáról Arnold Vaatz, a német Kereszténydemokrata Unió (CDU) politikusa, a CDU és a bajor testvérpárt, a Keresztényszociális Unió (CSU) közös szövetségi parlamenti (Bundestag-) frakciójának helyettes vezetője szerdán Berlinben.

A magyar közmédiának adott nyilatkozatában kiemelte, hogy nagyon sajnálja az EP döntését, és azt is, hogy számos párttársa részt vett a "Magyarország elleni büntető akcióban".

Az EP döntésének "pusztító" hatása lesz, mert "a kelet-európai országok az eddiginél is komolyabban elgondolkodnak azon, hogy miként fordulhatnak el Európától nagyobb anyagi veszteség nélkül"

- mondta Arnold Vaatz.

A Sargentini-jelentésben a magyar sajtó helyzetéről tett megállapításokat bírálva hozzátette: a jelentés nyugat-európai készítői abból indulnak ki, hogy Nyugat-Európában természetes adottság a sajtó teljes szabadsága, holott a német média működését tekintve kérdés, hogy ez valóban így van-e.

Kiemelte: számos felmérés bizonyítja, hogy Németországban az újságírók nagyjából 80 százaléka baloldali pártok híve.

Mint mondta, a jelentést összeállító nyugati politikusok

nem élték meg az 1989-90 előtti, pártállami sajtóirányítás rendszerét, amelyben minden egyes szóról a pártközpont döntötte el, hogy bekerülhet-e az újságokba.

A jelenkori magyar sajtóviszonyokat ehhez a rendszerhez hasonlítani annyira súlyos melléfogás, hogy hatására "a nullához közelít" majd a kelet-európai társadalmak hite abban, hogy az EU fel tudja fogni a valóságot és meg tudja érteni a társadalmi folyamatokat.

A CDU/CSU frakcióvezető-helyettese előítéletekkel és ideológiai elfogultságokkal terhelt, professzionális elemzést nélkülöző dokumentumnak nevezte a Sargentini-jelentést.

Kiemelte, hogy

a jelentés és a róla folytatott vita elfogadhatatlan minősége a nyugat-európai politikusok "lelkiállapotának" is tulajdonítható.

Nyugat-Európa ugyanis semmit sem tett a kelet-európai országok társadalmai által 1989-90-ben kivívott átalakulásért, a térség népei saját erejükből szerezték vissza szabadságukat, ami az utóbbi évszázadok egyik legnagyszerűbb történelmi fordulata volt. Európa nyugati része ebből kimaradt, ami sérti az ottani politikusok hiúságát – fejtette ki Arnold Vaatz.

Hozzátette: megértést kér Magyarországtól a nyugat-európai társadalmak "irigysége és kisebbrendűségi érzései" iránt, amelyek jellemző megnyilvánulása a Sargentini-jelentés.

85 hozzászólásarrow_drop_down_circle

TASzSz
Jelenlévők száma: 693 fő, ebből igen: 448, nem: 197, tartózkodott: 48...

Tehát 64,6 % támogatta...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Grafix69
Az Úr totál nincs képben a magyar viszonyokról .
human
"A jelenkori magyar sajtóviszonyokat ehhez a rendszerhez hasonlítani annyira súlyos melléfogás"
Aha. Akkor ez mi, ha nem központilag irányított média?
azonnali.hu/attachment/0007/6711_copy_1_mindket_szavazatot_a_fideszre.jpg
RonaGyuri
te sem élted meg, hogy "nem élték meg az 1989-90 előtti, pártállami sajtóirányítás rendszerét, amelyben minden egyes szóról a pártközpont döntötte el, hogy bekerülhet-e az újságokba".
Ezért nem vagy tisztában azzal, hogy mi van itt! =))
kokopelli
@RonaGyuri: ..hátsópados ismeretlen fószer,a "futottak még" kategóriából!
Az,hogy nem ért a dologhoz,miért tartaná vissza a dumálástól? ;-))
tudode
Mi jár annak, akinek I-GAZA van MONDHATJA AKÁRKI!
.
www.youtube.com/watch?v=SFGDzHAeTrE
.
De azé az sem semmi, hogy TÖRTÉNELMI IDŐKET élünk, mondta ÜKUKI OV, anno, amiko elkezdte a KARAKTER GYILKOLÁSZOS mondó-KÁJÁT:
.
----- orbán viktor a LIBERÁLIS KORMÁNY szükségességéről (1992)
www.youtube.com/watch?v=ARxL56UnIF4
.
Biz'a TÖRTÉNELMI IDŐKET ÉLÜNK, első között szándékozik bevetetni az EP az "un" atombombáját, nem Mo., hanem AMIATT aki nem csak hazudik, csencsel is!
Borsodi
Nem Magyarországot büntetik, csak a kormányunkat próbálják megállítani,nem a Népünkkel van baj,hanem a Miniszterünkkel,aki a család barátok és saját érdekeit helyezi előtérbe .Példa rá a veje,és Mészáros vagyonosodása.Már rég nem a Magyar népet védi ha nem magát.Lehet fikázni a jelentés elfogadását .Sajtó szabadság,szólás szabadság,média irányítása,félelem kellés,jog állam,korrupció,bevándorlás eu pénz elherdálása .Bármit nézünk a jelentés igaz.
cikicakk55
Akár mit is ugat ez a fószer,nagyon is jogos volt a büntetés.Nagyjából hallottam,olvastam mi van abban a jelentésben és bizony minden igaz. Talán az kevésbé,hogy nálunk a kisebbséget bántják és nem foglalkoznak velük érdemben,vagy hogy nálunk a zsidókat piszkálják. Sem a kisebbséget nem macerálják( gondoljunk csak arra,hogy a választások előtt kik kaptak krumplit,fát, pörköltet, pénzt? Kiket utaztattak a szavazás helyszínére. Nem a fehér Magyarokat az biztos. Az sem igaz,hogy nálunk annyira üldöznék a zsidókat,hisz a kormány is tele van velük és szinte a 100 leggazdagabb Magyar 80%-ban zsidó. Persze ez az én véleményem.Erre felénk még senkitől nem hallottam,hogy szidta volna a zsidókat. A többi dolog a jelentésben teljesen igaz sajnos. Tényleg nincs már semmilyen szabad média felülete az ellenzéknek.Talán még a Neten van.bár egyre többször látom és hallom,hogy bizonyos oldalakról törlik a nem Orbán barát megjegyzéseket. Nem tudom ez mekkora bajt zúdít a nyakunkba,de Orbánnál nagyobb bajt elképzelni sem tudok. Még egyetlen párt vagy Miniszterelnök alatt sem volt ennyi igazságtalanság és nyomor.
wagabund
..."megértést kér Magyarországtól a nyugat-európai társadalmak "irigysége és kisebbrendűségi érzései" iránt"...

a nyugat-európai társadalmak irigysége iránt megértést?...

ennyire hülye egy ember nem lehet...
simmering73
Annál nagyobb pusztítás már nem érheti az országot, amit ezek műveltek itt nyolc év alatt.
Csizmás Kond
@Borsodi: ...persze hogy nem Magyarországot...de mégis ő kapja.
Tudod amikor kisgyerek voltam a barátokkal bementünk egy kertbe és epret loptunk...szép nagy eprek voltak ...elkapott a bácsi, elszaladni nem mertünk mert azt mondta ránkszabadítja a kutyát, hát megáltunk...ő meg amíg dorgált minket, hogy miért nem kértük stb, egy vékony pálcával rá-rá koppintott a fejünkre, kértük ne verjen de ő azt mondta nem minket üt hanem a sapkánkat...ez ilyen egyszerű.
A zunió egy ganaj társaság, élükön ezzel a baszatlan kurvával, aki majdnem elélvezett amikor megtudta hogy sikerült egy országot megaláznia...remélem még lesz folytatása és akkor nem fognak ilyen hangosan tapsolni.
Aki Én
Volt köztévésektől és volt Hírtévésektől tudjuk, hogy ma is minden hír a pártközpontból érkezik.
Egyébként a közmédia a fidesztévé, a média nagy része pedig fideszesek, pontosabban orbán kezében van.
Egyébként az említett pártállami sajtót is ezek az emberek szolgálták, illetve családjuk.
Kell ezt magyarázni?
Szerencsére a többség logikusan, józanul és nyitott szemmel szemlélődik.
tudode
@bakcsubakka: .
Általában a hsz-eimehez az EMLÉKEIMBŐL előhozott LINK-kekkel támasztom alá igyekezve, áttekinthetően, hosszúnak tűnve.
.
Emiatt, ha a "nyaloncok" nem hisznek az ÜKUKI-nak sem, azt már csak a NARANCSKÖD okozhatja.
.
Bár MEGEMBERELTE volna magát a RENDSZERVÁLTÁS reménysége, és nem lenne a nap minden szakában róla utólag olyan híreket látni, olvasni, ami miatt MÉG MINDIG FEL LEHETNE tenni a kérdést "mi lett a Fideszből" az "lenne" nyerő ennek az országnak, köztük nekem is!
.
Sajnos NAGYOBB BAJ VAN az országban, mint amire számítottunk, nem az ő, a RENDSZERVÁLTÁSKOR 1990-ben!!!
.
ELKÉPESZTŐ!
.
Még el sem kezdődött az ŐSZI ÜLÉSSZAK, de most a CÉLSZEMÉLY tsaság az EU!
Jozefina
Ennak a (Arnold Vaatz, a német Kereszténydemokrata Unió (CDU) politikusának) gőze sincs a magyar viszonyokról!!! Ez a "felháborodása"egy színjáték és semmi más!!!
Persze a hírt iderakó sem merte a nevét adni!!!
SystemError
Mivel a fidesz eddig mindent kilopott, ami támogatás, mi Magyarok meg sem fogjuk érezni. A fidesz maffia gépezete viszont csak a zsíros millióktól működik. Ez valószínüleg kártyavárként fog összeomlani
fergeteg
Az Eu-nalk ennyit ér a tudománya,a sok libsi elmehet a búspicsába!!!
Ria-Ria-Hungária !
Hajrá MAGYARORSZÁG!
Hajrá VIKTOR!
lampa laz
Nem az Eu. hanem orbán alázta meg a magyar embereket, mélységesen. Ezt a "kokit, sallert" már régen ki kellett volna osztani neki, akkor talán nem jutottunk volna el eddig.
csak úgy....
én azon szoktam kiakadni,hogy az egyik tetves politikus a másikat mossa ki a szarból...
csak úgy....
@Horizont: tucc te annyirán lassan beszélni,hogy a cirmos vegye a lapot? ;) Nincs valami kutyás ösmerösöd? -azok fogékonyabbak ;)
Zeta
Valaki világositsa fel az urat!
Hány újság nincs kormányközeli tulaj kezében?
A hvg, a Népszava kivételevel az egyszerű állampolgár hány lapot tud még megnevezni? még ezeket sem, az Élet és Irodalomról ne is beszéljünk, a 168 órával együtt. Ezeket jóval kevesebben ismerik, mint kellene.
A tv adói közül Rtl 1- azaz egy. Ott is csak a hírek.
Atv már csak van , nem lehet rá azt mondani, hogy ellenzéki.. akkor miről beszél?
anima
"Magyarország megbüntetésének" pusztító hatása lesz"
És tényleg.
Vasárnap tüntetés a zsarnok ellen - aki ipari szinten hazudik, lop, csal, öl maffiamódszerekkel.
Leszünk egy millióan, vagy csak tízezren?
Az egész világ a Magyarországra figyel vasárnap.
Én remélem, hogy nem a szegénységi bizonyítványunkat állítjuk ki, hanem belevilágítunk az éjszakába egymillióan a mobilunkkal, hogy még az űrből is látható legyen!

SZABADSÁG, SZERETEM !!!
fekete
Gondolom,hogy Trianonban eszt ma'r eldontettek,ezek a patkanyok.
Nessy
Ez a jótét lélek is a királyi médiából tájékozódik!
Megszédíti a pávatánc! Orbán hűséges az unióhoz, az utolsó ellopható eurocentig! Egyébként meg Putyin és kelet felé veszi az irányt.
Legjobb barátai diktátorok, van aki a látszatra sem ad már.
Jöjjön ide mezei polgárnak inkognitóban pár hónapra, aztán kezdhetünk polemizálni, hogy hogy is van az úgy van!
Peller Anikó
"a kelet-európai országok az eddiginél is komolyabban elgondolkodnak azon, hogy miként fordulhatnak el Európától nagyobb anyagi veszteség nélkül"

Sehogy te marha. Nem az országok gondolkodnak ezen hanem csak egyes kormányok és azoknak egyes vezetői. Akik maguk alá szeretnék gyűrni az egész országot, miután magukévá tették.
csak úgy....
@Peller Anikó: Ünnep nap a mai,...bírunk mi 1et is érteni ! :)
Borsodi
@Csizmás Kond: Látod rá koppintottak a fejedre és a mai napig eszedbe van,hogy ha epret lopsz ezt kapod.Orbánnak is most koppintottak a fejére,hogy ne a közeli ismerősei rokonai és saját zsebébe vándoroljanak az uniós pénzek.Ezt nekünk ,vagy az ellenzéknek kellett volna elérnünk.Ez a nő neked kurva oké,az én szememben egy angyal.Mert legalább mert lépni a Magyar nép érdekében,Én nem érzem magam megalázottnak,inkább akkor amikor egy fideszes fenyegetőzik a hatalmával,kapcsolatával.
csipetke
Amit ma orbán kapott,azért keményen megdolgozott.Csak azt kapta,amit megérdemelt.
Szép nap ez a mai! Majdnem ellensúlyozza a választás napja iránti gyászt. Az igazi az lenne,ha orbán ezekután lemondana az összes maffiózóval együtt..
kripton
@Peller Anikó: Te foglalkozz inkább a fekete lyukaiddal. Ehhez a feketénél is sötétebb vagy. Majd ha az afgán birkapásztorok faszán vonyíttasz, akkor te is rájössz.
csak úgy....
@kripton: te születési vagy fejlödési problémákkal küzdesz? ...ha valaki bunkó ,az nagyon kripton,...akarom mondani,gáz...
kripton
@csak úgy...: Születési problémával.
Szerintem nagy probléma, hogy te megszülettél. Az emberiség számára nagyon üdvös lenne, ha a tefajtájú elleményeket az ellés utáni nyolcvan évig, bármikor abortálni lehetne.
Manhattan
@kripton: Menj, mosd ki a szád! Tele van szarral!
Desischado
@bakcsubakka: Jól mondod, Csubi! (Istenem, de imádom a névadódat!) Napok óta arról hazudik a közmédia, meg az orbán banda, hogy a migráncsok elutasítása miatt büntetnek. Holott a Sargentini jelentés nem erről szól. De a birkáknak is be kell valamit adni. És nekem is az a véleményem, hogy orbánnál és a bandájánál nem kell nagyobb baj az országra.
csak úgy....
@kripton: tudod gázos...,vannak dógok mikben a közepibe tudsz trafálni! ha tudtam vóna elöre,hogy ilyen ökrök közé születek mint te , erre az elbaßott világra...
máskor korábban figyelmeztess...
justhpeter
Szegény német emberkének fogalma sincs a NER-ről. De biztosan fel lenne háborodva, ha a mi Viktorunk ezt náluk is bevezetné. Pedig nem történt más, Orbán helybe ment a pofonért.
nevemnick
Na de, hova tűnt Orbán Viktor?
Mert a közmédiában még nem háborog... pedig Magyarország (kormánya) jól teljesít?
Aki Én
@a kiégett kripton: Mondtam már, attól, hogy izzó az avatarod, még nem fényeskedsz. Sőt...
A jelentés nem a migrációról, meg az arabok faszáról szól.
Ha ezt akarod erőltetni bután, menj a szektához.
A többségnek, akik nem szavaztak a rezsimre, mást is jelent a jogállam, szabadság, demokrácia.
Hát még a kereszténység.
tulipan
@CsipkeRózsa : A Dagadéknak CSAK PUSZTITÓ HATÁSA VAN!
1magyar
@Shikari: Ezek a szarháziak azt hitték majd Orbánt szépen zsebreteszik. De ő nem hátrál meg az árulóktól. Mi sem.
kokopelli
@justhpeter: ..a "genosse Watz" Gera-ból már csak tudja a keletnémet politikai
pályafutásából,hogy hogy kell hirtelen a kereszténydemokrata párt ölében a régi
tanokat megtagadni! Az ilyenek a legnagyobb "fartisztító" politikusok a '89-es pál-
fordulás után! Sajnos még elég sokan vannak az ilyen "mitläufer" DDR-esek,akik-
anno nem úgy gondolták,és már akkor aláásták a "Honi" rémuralmát,szidva a "nyu-
gati kizsákmányoló renszert,aminek későbbhasznos tagjai lettek!! !!.. hovaß@rjak,
hogy feltünő legyen"?
Aki Én
@Shikari: @1magyar: ,,Egy fasiszta hatalma és úgynevezett “karizmája” mögött kizárólag a gátlástalansága áll. A normális polgárt zavarba ejti a pofátlansága és lehengerli az arcátlansága. Mint ahogy most Orbán érvénytelennek nyilvánítja az EP szavazást, mert nem számolták be a tartózkodókat. Mármint a “nem” szavazatok közé. Ugyanis a tartózkodók nemcsak attól tartózkodtak, hogy a jelentésre igent mondjanak, hanem attól is, hogy nemet. Aki tartózkodik, az nem szavaz, nem nyilvánít véleményt, ezért őt nem lehet egyik oldalba sem beszámolni.

De Orbán arrogáns pofátlanságának netovábbja, hogy úgy kéri a “nem” szavazatokhoz adni a tartózkodókat, hogy neki soha a büdös életben nem lett volna sem kétharmada, de még egyszerű többsége sem, ha a tartózkodókat, nem szavazókat az ellenzékhez számítják be. De ez nem zavarja. Az igazság nem érdekli. Nem jön ettől zavarba. Skizofrén elmebeteg, egy pszichopata. Nem számít az, hogy az EP kétharmados többséggel a magyar nép jogai mellé állt vele szemben. Teli pofával állítja, hogy az EU a magyar népet támadja. Ha valaki komolyan vesz egy elmebeteget, védtelenné válik, mert keveredik a irreális és a valóság."

nepszava.us/kifejezodott-az-orbannal-szembeni-europai-kozutalat/
Aki Én
@Shikari a kettősmérce maga: Mi bajod volt azzal, hogy az érvénytelen népszavazást 98%-os sikernek elkönyvelő kormánynak szóltak ,,páran,, ,hogy halló, az érvénytelen?
Vagy azzal, hogy az elcsalt választást megkérdőjelezték páran?
Van lehetőség erre? Akkor miért vetted volna el, és miért volt hazaáruló, aki ezzel akart élni?
Az EP szavazásba csak elmebetegek kötnek bele, hiszen nyilvános, nem volt ,,rendszerleállás", a számok magukért beszélnek.
De te csak toljad lúzer :) Ez itt nem a lebutított szektád.
kereső
@KisTehen: nem nehéz az! Még az ülés megkezdése előtt közölte az EB jogi irodája- mert ugye megkérdezték!!!,hogy a szavazás számlálásnál a tartozkodó szavazatokat nem kell figyelmbe venni. A tartózkodás miért egyértelműen NEM szavazat szerinted? Ugyanúgy lehet igen IS!
Hiszen azért tartózkodott-azaz nem mondott se igent,se nemt,mert nem tudott dönteni.Akkor most ilyen-olyan értelmezésekkel miért akar MÁS! dönteni helyettük?
Tehát a kormány úgy ment bele ebbe a vitába,hogy ismerte a feltételeket.
Azért gondolj bele, hogy az április 8-i választás után az ellenzék azt kezdi el követelni,hogy a szavazatokat másként kell mandátummá konvertálni, nem ahogy a választási Tv. rendelkezik.Nos?
kereső
@KisTehen: az eu-parlamentjének szavazási rendjében!!! ez az általános elfogadott gyakorlat.
Ettől nem tértek el most sem a fidesz és orbán kedvéért.Ezért kérdezett rá a jogászokra a parlament elnöke Tanjani.
Aki Én
@KisTehen: Csak te hiszed, hogy ez ennyire egyszerű. Nem az. Egyébként ez az EP-s gyakorlat.
A lényegen egyébként nem változtat, vagyis, hogy az Eu nagy többsége hogyan vélekedik az orbáni rezsimről.

www.youtube.com/watch?v=Anv0AzV4FMQ
1magyar
@Aki Én: A tartózkodást nem is engedném a szavazáskor. Mi a f@nak vannak felelős pozícióban akik nem tudnak dönteni.
Aki Én
@1magyar: Ebben egyet értünk. De mit szólsz a hazai gyakorlathoz? A mi ,,képviselőink" be se mennek. A fidesz rendszeresen szabotálja az újító javaslatokat. A korrupció elleni, a devizahitelesek védelme, az eü állapota...
kereső
@KisTehen: most ezt miért is hoztad ide?A ház tagjainak száma 751 fő.Igennel szavazott 448 fő, tehát a minősitett 50%+1 megvan. A kétharmad is megvan .Akkor mi a probléma?
Aki Én
@KisTehen: Ez a szavazás nem 2019-ben lesz, hanem tegnap volt.
Hát, te sem lógsz ki a csapatból :(
Desischado
@tulipan: Köszi, szétröhögtem az agyamat is! Ez volt a csúcs, nézzétek meg!
www.youtube.com/watch?time_continue=23&v=q1Ai3xFfPDk

@bakcsubakka: Jól mondod! Ez már nagyon kellett. És mondanom sem kell, hogy boldogan árulok egy gyékényen veled, és az összes normális, felvilágosult emberekkel, akikből istennek hála, bőven van itt!

@Szeparepa2: Drága barátom, a próféta szóljon belőled!
kereső
@KisTehen: és MINDENKI!,akit érdekel. nos a rejtély tökéletesen megoldódott.A fidesz!-és a kormány most se hazudott,csak nem bontotta ki az igazság minden részletét. Tehát a 7.cikkely szerint-39 év óta e szerint szavaz az eu parlamentje- a parlamenti képviselők össz.létszámának minősitett többsége 50%+1 fő, és a jelenlévő képviselők kétharmada.A szavazatok számlásánál a tartozkodók szavazatát nem kell figyelembe venni. KIVÉVE!!!: ha kivételes eljárásról van szó.
Antonio Tajáni az EP elnöke ezért fordult a jogi irodához ,hogy ennek a bizottsági jelentésnek a szavazása során érvényesiteni kell-e a "7.cikkely szerinti KIVÉTELES" eljárást.
A jogi iroda nemet mondott- tehát ,az EP a normál ügymenetben a házszabály és a 7.cikkely szerint szavazott. Amit a fidesz még az EP ülés szerint el szeretett volna érni,hogy a bizottsági jeklentésről a KIVÉTELES szabályok szerint szavazzanak.
Persze most is tökéletesen tisztában vannak a helyzettel- de úgy látszik orbán a saját hatalmának kiterjesztése érdekében a harcot választja.
nevemnick
Magyarország megbüntetésének" pusztító hatása VAN - 2010-től!
kereső
Mivel az úr! megszólalásával kapcsolatban már mindenki elmondta ,hogy a helyzet tényleges ismerete nélkül nyilatkozott-ezzel egyet értetek.
DE! Tényleg pusztitó hatású lesz az ország számára,hogy orbánék a Sargentini jelentést arra használják fel itthon- mert most mindenki ezzel van elfoglalva-hogy teljesen kivegyék az MTA kezéből a tudomány irányitását-lesz MTA, de csak egy tartalom nélküli forma,mint a parlament-tudományos műhelyeket lehetlenitenek el,számolnak fel.És magánegyetemmé alakitják a Közgázt!-ami azt is jelenti,hogy az "elit" számára lesz egy pénzt paripát fegyvert-azaz mindent megkapó egyetem,ahonnan természetesen a tehetséges de anyagiakkal nem rendelkezők eleve ki lesznek zárva.És ez még csak nem is a középosztály egyeteme lesz,csak a felső tizezeré. Elvesznek ezek minden lehetőséget,elvesznek ezek mindent.
Akik meg ezeket a javakat,és értékeket létrehozták- a nagyszüleink,szüleink,forognak a sirjukban. De nekünk az orbáni diktatúra kell.Scheppele asszony kimondta azt, amit már jó ideje érzékelünk-és amit a magyar "irástudó értelmiség" elmismásol.
Csizmás Kond
@Horizont: ...szótagolás közben gondolkodj...és amikor majd beérik a gyümölcse az általad is dicsért intézkedésnek remélem még meg tudjuk vitatni, hogy mi volt a jó és mi nem.
...amúgy aki a saját érveiből úgy próbál erényt kovácsolni, hogy a másiknak kitalált tartózkodási helyévvel érvel az nem érv hanem hiány...
...az ilyen már csak azért sem érdekel mert minden egyes ilyen elszólalásoddal hatalmasat lősz mellé, más irányba, de ha neked így esik jól, hát te kell szégyelld magadat érte.
Most is azt mondom és mindig is azt mondtam, hogy ez nem egyéb mint a liberális sehonnaiság egyetemi szintre vitele, ahol nem lesz sem ember sem nem, sem faj csak jó szolga vagy rossz szolga...amit majd genetikailag odanevelnek hogy mindenki jó szolga legyen...mert nekik nem ember kell hanem hangnélküli kiszolgáló...és ez nem politika hanem pénz...és ma a pénz az úr...dde remélem még születhi fog egy jézus...
Csizmás Kond
@Borsodi: ...minden kurvát mindenki másképp értékel...ennyit illene tudni...a többi csak lecsó.
Csizmás Kond
@Horizont: ...mivel biztos vagyok benne,hogy nem ismerkedési szándékaid vannak csak annyit írok hogy egy nyugatiban...:)
tulipan
A Daagdék narancsos vezérnek van, immáron 20 éve, puszítitó "hatása", az egész világra nézve! II. Hitler, még, hadsereg nélkül!!
tulipan
@Csizmás Kond: Szégyellhetnéd inkább, Te magad, amiért egy ilyen senkiházi, semmihez sem értő, lusta s végletekig BUTA, hóhányót igyekszel abban támogatni, hogy az MAGYARországot letörölje a a térképról!!!
TASzSz
Jelenlévők száma: 693 fő, ebből igen: 448, nem: 197, tartózkodott: 48...

Tehát 64,6 % támogatta...
Csizmás Kond
@Horizont: ...ez egy hülye duma...valamiért rámkattantál, és így éled ki a vélt intelligenciádat...mert valakiről hazugságot állítani az még gondolom Gyöngyösön is szégyen...sőt minden hozzászólásba belekavarni már rögeszme...
Csizmás Kond
@Horizont: Neked csak azért fontos mert esz a fene mint nőt, ha nem tudsz valamit valakiről...na de ez velem mellé trafáltad...:)
...ilyen tehetséggel akár térfigyelő kamerai állást is megpályázhatnál...vagy egy kis gyakorlattal akár helyettesíthetnéd a habble teleszkópot...:))
Csizmás Kond
@Horizont: ...neked újabbana meggyőződés lett a betegséget, amúgy te minden hülyeséget fel szoktál szedni...sajnálom...és miután neked a pontosság és a hitelesség néhány hozzád hasonló téfigyelő megállapításán alapszik ezért még haragudni sem lehet rád...remélem a hidegek közeledtével majd csak a falhoz ér a pucér feneked és felébredsz a rémálmaidból...:)
Csizmás Kond
@Horizont: Nem vezért vagy valakit védek, hanem a meggyőződésemet írom le és tartok ki mellette. Nektek a házi feladat, hogy mindig valakit tuszkoltok magatok előtt...emlékezz a vonulós szépidőkre...:)...neked nem meggyőződésed van, pontosabban nincs olyasmid, hanem hol ennek hol annak a nótáját fújod, és nem is tudod elképzelni hogy vannak emberek akik nem azt csinálják...fel sem fogod mekkora szégyen az amikor nincs önakaratod...
Csizmás Kond
@Horizont: ...hosszas volna a magyarázkodás...:)...de idézd fel csak úgy az Orbán kormány alatt hány embert akartál kormányfőnek, persze mindenküknek mások voltak az elvei...a pártokról nem is beszélve...mert a te szavaiddal élve (persze te is mástól vetted ) akár az ördöggel is...emlékszel ?
...
Csizmás Kond
@Horizont: ...ezt most akkor úgy érted, hogy csak neked van jogod maszatolni másokról ?
Csizmás Kond
@Horizont: ..ja..más szemében a szálkát mindenki jobban látja...
Csizmás Kond
@Horizont: Soha egyetlen szóval sem írtam, hogy én lennék a tökély...csak van véleményem amit nem változtatok minden napofordulóra.
Csizmás Kond
@Horizont: ...de én nem is ítéllek el érte...
Csizmás Kond
@Horizont: Akkor azt hogy kell érteni, hogy csak az mondhat véleményt akit te magyarnak tartasz ?...mert nekem folyton azzal jössz ha nincs érved.
Csizmás Kond
@Horizont: ...mindegy mert ez amúgy is egyhelyre vezet...azt viszont hogy ki hol él és, vagy kit pártol másnak még nem láttam, hogy felróttad volna...pedig vannak itt hazánk fiai akik véglegesen kint élnek, vannak akik soha nem éltek itt és vannak akik holitt hol máshol és akiknek véleményük is sokszor hasonló az enyémmel csak róluk még nem kezdte el senki hogy hol élnek...
A más farka meg ...hogy is mondjam hogy ne fájjon...a hozzánemértés, a konyhapolitika ...ugyanis azzal hogy itt beszélgetünk még nem változik semmi de te meg vagy győződve hogy ha egy indián ideír az rossz neked...tényleg nem fáj ?
Csizmás Kond
@Horizont: ...Te soha nem fogod megérteni...nem a véleményeken múlik a hatalom hölgyem, hanem a választáson, ott ahová nem szoktak eljárni. Itt írhat bárki bármit ez nem oszt nem szoroz...így itt szembeköpni sem lehet senkit...
Csizmás Kond
@Horizont: ez nem tudáson múlik hanem odafigyelésen...
tudode
Mint egy "fürdős" panaszkodott a FEKETE DOBOZBAN a papájára, mert BÁNCSA

------ Orbán Viktor: Vert az apám és mindig volt egy kis skizofrén hajlamom.
www.youtube.com/watch?v=GDZJUIwGogY&t=517s
.
Mindenki BÁNCSA, most már az EU is báncsa, ő nem csinált semmit, csak, a KÖZJOGI TISZTSÉGE
.
Csizmás Kond
@Horizont: ...ha fáraszt ne válaszolj...vagy szereted kergetni a saját farkadat ?
tudode
Bocs. Leokéztam. Folyt!
.
Mint egy "fürdős" panaszkodott a FEKETE DOBOZBAN a papájára, mert BÁNCSA

------ Orbán Viktor: Vert az apám és mindig volt egy kis skizofrén hajlamom.
www.youtube.com/watch?v=GDZJUIwGogY&t...
.
Mindenki BÁNCSA, most már az EU is báncsa, ő nem csinált semmit, csak, a KÖZJOGI TISZTSÉGÉVEL visszaélve "Brüsszelben" aláírt mindent, megígért mindent, vesztére a SOROS ELNÖKSÉGE alatt kezdett bemutatkozni nem is olyan SZENDE gyerek miután hazajött KIPLAKÁLTOTTA az országot "ÁLLÍTSUK MEG BRÜSSZELT", oszt az EU-s állampolgárok lóvéját is megcsapolták a fiuk!
.
Amit Brüsszelben kapott, az NEM FEHÉR EMBERNEK való,
.
www.youtube.com/results?search_query=Orb%C3%A1n+kapott+hideg%2C+meleget+br%C3%BCsszelben+2011
.
Sok beszédnek sok a "csata" ZAJA
tulipan
"megértést kér Magyarország a saját , több évszázados leküzdhetetlen irigysége és kisebbrendűségi érzései" miatt!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.