"Álljunk ki az európai hazánkért! Magyarország több mint Orbán" – ezekkel a jelszavakkal szervez tüntetést az ellenzék egy része.

"Magyarország nem Orbán Viktor!" – Tüntetés lesz Budapesten a Sargentini-jelentés margójára
Fotó: Mónus Márton/MTI

A 24.hu úgy tudja, csütörtökön jelentik majd be, hogy a Sargentini-jelentés elfogadása után Tóth Bertalan és Karácsony Gergely tüntetést szervez "egy Európa-párti Magyarországért Budapesten", a Nyugati téren. Az esemény vasárnap 17 órakor kezdődik.

Mutassuk meg magunknak és a világnak, hogy Magyarország nem Orbán Viktor! Sokkal több annál.

Aki az Orbán-kormány gaztetteit támadja, az nem Magyarországot támadja, hanem éppen a magyar emberek érdekeit, jogait védi.

Mutassuk meg, jobban szeretjük a hazánkat annál, hogy hagyjuk, hogy Orbán Viktor ország-világ előtt tönkre tegye azt

- írják a toborzó szövegben a tüntetés Facebook-oldalán.

76 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Egyszer csak összejön a ,,kritikus tömeg,, az a kb. 500 ezer ember, a VW. füstölgő kerekekkel startol Pestről az biztos !!!
Irány Kecskemét, és indul a ,,NEM KORMÁNY REPÜLŐ,, a pereputtyal !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1magyar
Tüntessenek csak, legalább látjuk kik a hazaárulók.
keresztapa
@1magyar: Kötelező olvasmány a kommunista ember tulajdonságairól ismerhetőségükről, nemzetellenes érzületükről. “A kommunistánál kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a történelem. Cinizmusuk, szemtelenségük, hataloméhségük, gátlástalanságuk, rombolási hajlamuk, kultúra- és szellemellenességük elképzelhetetlen minden más, normális, azaz nem kommunista ember számára. A kommunista nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot, és fogalma sincs arról, amit a keresztény etika így nevez: lelkiismeret. A kommunista eltorzult lélek! Egészséges szellemű európai ember nem lehet kommunista! Nincs olyan vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy kommunista szemrebbenés nélkül ki ne mondana, ha azt a mozgalom érdeke vagy az elvtársak szermélyes boldogulása így kívánja.”
kereső
@keresztapa: Csak gratulálni tudok.Ennél találóbban még senki nem irta le Orbán Viktor jellemét. Köszönet!
keresztapa
@kereső: Talán te is eltorzult lélek vagy? Név nincs említve az idézetbe, csak kommunista ismérveiről. A z igen- nel szavazók azok akik az idézetet kimerítették.
kereső
@keresztapa: nem tudom mi köze van az én lelkemnek ahhoz, hogy az általad leirtak alapján ráismertem orbán viktorra-mint olyan eltorzult jellemű emberre,akire tökéletesen illenek az általad leirt ismérvek.Én csak nevesitettem korunk kommunistáját-ha,és amennyiben ezek tényleg a "kommunisták" ismérvei.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.