Kezdjük talán ott, hogy ha tetszik, ha nem a Föld népessége növekszik, sokkal nagyobb ütemben, mint azt élelmezéssel tudjuk követni (azt hiszem ezt nem kell magyaráznom..). Növénynemesítők, biotechnológusok, agrárszakemberek sokasága küzd nap, mint nap azért, hogy növeljük az egységnyi területről leszedhető termés mennyiségét, hogy a növekvő számú éhes szájat, kisebb területről, nagyobb terméspotenciállal tudjuk megetetni. ->Első tény: Kizárólag biogazdálkodással ez nem oldható meg! (Mint írtam, kizárólag bioval. Tehát nem baj, hogy van, nem vagyok ellene, de nem reális elvárás, hogy minden területen bioval termeljünk.) — Másik oldal: Beszéljünk a szabályokról. Magyarországon nagyon szigorú törvényi háttérrel állítunk elő élelmiszert és végzünk bármilyen növényvédelmi tevékenységet. Egy fehér könyves szakirányító minimum 5 évet tanult felsőfokú intézményben, az engedélye kiváltásáért. (Nem az internetről szedtük össze a tudásunkat.) Az engedélyünk hosszabbításához 5 évente...

Forrás: gazdahely.hu
Feltöltő: gazdahely
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kissé felnőttem
Más a szigorú szabályozás, és más a szabálykövető magatartás ha tetszik ezt érteni?: de vázolom: cseresznyefa virágzása:roskadnak az ágak a virágtól telitve méhekkel duruzsol a fa,megjelenik reggel 7,10 perckor a tulaj által felkért fazon és motoros permetezővel adj neki. Uniós jogszabályi előirás Naplementétől 23 óráig lehetne, csak hogy másnapig leszáradjon legyen a méheknek 8 óra és tán tulélik ha nem hát a kár mindenkié de 50-70 ezer ám egy méhcsalád. Még annyit 400 féle csak az a zöldségféle ( ugye felsorolni is sok?) amelyet a méhek poszméhek dongók poroznak be, Nem a szél ! A mostani nikotinaidok meg egyszerüen mérgek A repce gazdái meg repcefénybogárra Tisztelet a kivételnek !!! tutuló virágzás közepén mert ő úgy látja jónak? Hatóság meg ugyan, csak az autósokat szondázza, meg sem nézik há megyen a permetezős traktor meg méregkönyv meg egyebek ki ellenőrzi avagy miért is nem? mert igy egyszerűbb és a két kéz ugye mosdásra alkalmas ám! hol vezze mennyit, hol tárolja hol mennyit használt fel Úgyan micsoda macerás na hagyjuk inkább döglil a méhes 5 évet adott EINSTEIN azután pusztul a nép is világszerte mert éhen fog dögleni, csak nem óhajtja senki ezt se elhinni se tudomásul venni. Igy ugye a szigoru szabályozás mi is Irott malaszt. Pedig csak a MÉHEKET emlitettem: SZunyogirtás telitve a döglöttek permetszerrel hullnak az énekesmadarak a permettől alig van fecske mert permetszer? mert a táplálékuk mérgezett és nincs ráirva hogy MÉREGGEL permetezve ? meg gyorsan repülve nem tudják olvasni???! Ez is az emberek hibája.HA MÉG NEM KÉSŐ és fura de ez a téma pártsemleges, mindenkire viszont kihat !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.