Szexuális visszaélés miatt emeltek vádat Zalaegerszegen egy férfi ellen, aki éveken át erőszakoskodott fia barátnőjének kiskorú lánytestvérével – tájékoztatta a Zala Megyei Főügyészség szóvivője pénteken az MTI-t.

Kiskorú lánnyal erőszakoskodott éveken át egy zalai férfi

Pirger Csaba közölte: a 49 éves Zala megyei férfi 2013-ban ismerkedett meg a 11 éves kislánnyal és a családjával, akik bizalmukba fogadták. A vádlott a következő években többször is elvitte a lányt, cukrászdába, kirándulni vagy horgászni, és eközben gyakran fogdosta, molesztálta.

Az ügyészség szexuális erőszak és szexuális visszaélés miatt emelt vádat a férfi ellen.

(MTI)

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Klubtag
@Pálinkás Pál: ???
Pc hírforrásból hogyan szokott kiderülni, hogy az elkövető esetleg "cigó", hacsak nem közölnek fotót is róla és sötétnek tűnik a bőre?
Magyarországon szerinted tehát él kb. 9.300.000 magyar és kb. 700.000 "cigó", akik nem
magyarok?...Próbából keress rá a szexuális bűnözés címszóra, meg fogsz lepődni... például: "Dagad a botrány! Magyar olimpiai bajnok vízilabdázó is megerőszakolhatta a 11 éves kislányt" A Vajna féle TV2 Tények című műsora is közölt ezzel kapcsolatos információkat, tehát néhány elvakult kommentelőtől eltekintve - akik kamuhírnek tartják - mégis csak van valami alapja.
De nem is ez a lényeg, arra szerettem volna reflektálni, hogy nem kell minden bűncselekményt a migránsok nyakába varrni, sajnos van még itthon is megbotránkozni való bőven...
Pálinkás Pál
@Klubtag: ez igaz...de te is utánanézhetsz,vajh kik követik el általában az erőszakos bűncselekményeket,kissebbség létükre??
Klubtag
@Pálinkás Pál: Addig, amíg egy többségi társadalom a teljes népesség kárára - a választott politikusaik által - elkövetett fehérgalléros bűnözést elnézi, naplána még védelmébe is veszi és újra bizalmat szavaz nekik, ott ne rugózzanak a másfajta bűnelkövetők származási hovatartozásán. Utóbbi esetben ugyanis bár sajnálatos, de mégiscsak kisszámű személy kárára történik a cselekmény, amit aztán persze látványosan üldöznek és rendre a híradók számolnak be az ítéletekről.
Pálinkás Pál
@Klubtag: Ezt talán azoknak mond akik elszenvedik a cigánydúlást!!!Arról nem beszélve...hogy jó része látens marad a bűncselekményeknek,mert terrorban tartják az áldozatokat!!! El kell intézni a fehérgalléros bűnözőket is...de a cigókat meg szegregálni,azt maguk közt azt csinálnak amit akarnak...szerintem senkinek nem potyognának a könnyei ha kinyírnák egymást!!!
Klubtag
@Pálinkás Pál: Mi egymást nem kell, hogy győzködjük. A fontossági sorrendben nem értünk maximum egyet. Szívesen megkövetem a "cigánydúlást" elszenvedőket, ha erre van szükség. Viszont nem látom a másik csoport érdemi felelősségre vonását, mivel jelentős - az ügyeiket takargató, elfogadó, sőt buzdító - polgártársak száma, amire előszeretettel hivatkoznak is...
A kör tehát bezárult...marad mindkettőnk" kívánságlistája" érdemi változások helyett.
Csupán más-más sorrendben sóhajtozzuk bele keserveinket a nagy magyar éjszakába...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.