Politikai szezonnyitót tartott a Demokratikus Koalíció, ahol Gyurcsány Ferenc arra szólította fel „a szabadság és a demokrácia mellett elkötelezett választókat”, hogy „szervezzék meg a parlamenten kívüli ellenállást, mert csak országgyűlési eszközökkel nem váltható le a demokrácia díszlete mögött diktatúrát építő kormány”. Azt mondta, nem akar felfordulást, de azt szeretné, ha minél több választó mozdulna meg, és „utcai tüntetésekkel, a szabad beszéd helyi fórumaival” ráznák fel az országot. Szerinte meg kell mutatniuk, hogy Európában ők vannak többségben, szemben a „lúzer, szájhős miniszterelnökkel”. A diktatúrához nem kell gulág, vagy hitleri bajusz, a kormány enélkül is uralma alá hajtotta a nyilvánosságot, pénzügyileg ellehetetlenítette az ellenzéket, megfojtotta a vele szemben álló civileket, tönkretette az igazságszolgáltatást - mondta Gyurcsány, aki szerint Brüsszel nem fogja leváltani a kormányt, azt csak „a szervezett népakarat buktathatja meg, mivel kizárólag az erő...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Azzal együtt, hogy Gyurcsány Ferenc rendelkezik POLITIKUSI VÉNÁVAL, de akkor miért nem amellett ÁLLT SIKRA, v mire, amikor VELE EGYÜTT elfogadták 2018-ban a voksukat!
.
Az lett "volna" az IGAZI ELLENÁLLÁS, ha a NER magával kukorékolhatott volna, és az ELLENZÉK nem ül be az Országunk Házába biódíszletnek.azt érzékelve, hogy többnyire az ÜRESEN KONGÓ ülésteremben az ELLENZÉKIEK a jegyzőkönyvnek adták elő INTERPELLÁCIÓJUKAT!
.
Tanulhatnának a NER-től a MEGÉLHETÉSI ELLENZÉKIEK!
.
www.google.hu/search?q=bojkott%C3%A1lt%C3%A1k+a+Fideszesek+a+rendk%C3%ADv%C3%BCli+%C3%BCl%C3%A9st&oq=bojkott%C3%A1lt%C3%A1k+a+Fideszesek+a+rendk%C3%ADv%C3%BCli+%C3%BCl%C3%A9st&aqs=chrome..69i57.18526j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Gyurcsánynak módjában ÁLLT VOLNA a bojkott kezdeményezése, hiszen NEKI NEM KENYÉRRE, tejre kell a LÓVÉ, akár az Alstromnál alkalmazhatta volna azokat, akiknek JÓ KERESETI LEHETŐSÉG a parlamentben való, a NER-től való megaláztatás!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.