A jövő héten indulhatnak a nyomozati cselekmények azon feljelentés nyomán, amely szerint ismert sportolók folytathattak szexuális viszonyt egy 11 éves kislánnyal.

Szexuális erőszak: megszólaltak a gyanúba kevert sportolók

A hétvégén a Blikk beszélt az egyik feljelentett sportoló ügyvédjével, aki elmondta, hogy ügyfele mindenben a hatóság rendelkezésére áll.

A férfi mellett ismert személyiségek is kiálltak, mondván, nem tudják róla elképzelni a feljelentésben leírt állításokat.

Maguk az érintettek egy Facebook-posztban megköszönték a biztató szavakat, és azt, hogy többen kiálltak mellettük, s abban bíznak, hogy gyorsan kiderül az igazság.

(Blikk)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
Még emlékszem a Kiss ügyre. Ő is tagadta és sokan ki álltak mellette. A végén csak beismerte és bocsánatot kért. Akik meg mosták a szennyesét csöndben el sunnyogtak.
Legyünk türelmesek a végén úgyis kiderül az igazság.
Mellékesen mondom én nem tudom elképzelni hogy egy 13 éves ilyet kitalál. Vagy ha igen akkor a közvetlen környezetéből pecézi ki azt akire valamiért haragszik.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Dr plágium
Még emlékszem a Kiss ügyre. Ő is tagadta és sokan ki álltak mellette. A végén csak beismerte és bocsánatot kért. Akik meg mosták a szennyesét csöndben el sunnyogtak.
Legyünk türelmesek a végén úgyis kiderül az igazság.
Mellékesen mondom én nem tudom elképzelni hogy egy 13 éves ilyet kitalál. Vagy ha igen akkor a közvetlen környezetéből pecézi ki azt akire valamiért haragszik.
human
Én meg azt nem tudom elképzelni ,hogy egy 11 éves kitaláljon ilyen dolgokat csak úgy, minden ok nélkül. Kis László ügyében viszont már láttunk rá példát, hogy az áldozathibáztatás azonnal beindul ilyen esetekben. Na ezért sok áldozat inkább magába folytja a történteket. Aztán ha sok év múlva beszél róla, akkor meg "Miért most jön elő vele.".
Micike
Olvassatok bele az alábbi történetekbe, hogy mit áll ki ilyenkor egy gyerek és lehet hogy soha az életben nem meri elmondani senkinek. Cipeli a terhét, a fájdalmát, a szégyenét egy életen át, majd talán egyszer valamikor, 40-50-60 évesen kiírja magából egy blogban. Nem mondhatta el senkinek, elmondja hát mindenkinek:
www.beszeljrola.hu/tortenetek
human
@Micike: Ezt magyarázhatod az ösztönlényeknek. Mint például ennek az észlénynek:
www.youtube.com/watch?v=e9t0oYiKuSU
Edmond Dantes
Az jogilag hogyan kezelendő,hogy "nem tudom róla elképzelni"?
Dr plágium
@Micike: Szörnyű. Egy biztos, ha az én lányommal tett volna ilyet valaki megöltem volna. Nem bíztam volna a bíróságra, mert kap pár évet és ott folytatja ahol abba hagyta.
Edmond Dantes
Amit most ez a kislány kapni fog,az legalább olyan borzasztó lesz,mit maga az abúzus.Bayer, az az állat már lekurvázta.
vanison
Nagyon sokszor van úgy, hogy nem tudjuk elképzelni, de megtörténik, és nagyon sokszor van úgy, hogy elképzeljük, aztán nem, vagy nem úgy történt. Ez így már egy mocskos ügy. Karrier derékba, (ha ők voltak, ha nem), kislány földbe döngölve, családok tönkre, ügyvédek gyarapodnak, karrierük megindul. Nehéz ügy.
wagabund
@Edmond Dantes: Bayernak is vannak gyerekei? mert ha igen, akkor elég bátran ítélkezik..
nezelodo
Hála Istennek a gyanúsítottak nem afgán menedékkérők, mert akkor már akár nemzetközi elfogatóparancs is lenne ellenük, aztán sitt, ha igaz, ha nem. (Ezek vszlg jó NER társak). De itt csak a történések részletes leírása van, és talán a helyszín is létezik, aztán meg egy állítás a sértett részéről, + ügyvéd, és + két tagadás két ügyvéddel. Gondolom ez esetben a kislány elmeállapota lesz a vizsgálat tárgya, nem úgy mint máskor, amikor készpénz a gyanú.
dr. prédikátor
Érdekes! Annak idején a kiss lászlóról se hitték el hogy erőszakolt!!!Erről a két ganyéról is el tudom képzelni , mivel /itt olvastam!/ volt már rendőrségi ügyük!!!
dr. prédikátor
Ezt most találtam:Nem először halljuk ezt a két nevet így együtt, szerepeltek ők már közösen a sajtóban, sok évvel ezelőtt, egy bűnüggyel kapcsolatban. Az akkori híradások szerint „2009. február 5-én első fokon bűnösnek mondta ki a rendőrökkel incidensbe keveredő vízilabdázókat a Budai Központi Kerületi Bíróság: Petőváry Zsolt hivatalos személy elleni erőszak, garázdaság és rongálás miatt 10 hónap, 3 évre felfüggesztett börtönbüntetést kapott, az olimpiai bajnok Kósz Zoltánt pedig 75 ezer forint pénzbüntetésre ítélték ittas vezetés miatt.

A bíróság és az ügyészség szerint megállapítást nyert, hogy a vízilabdázókat 2007. november 23-án Budán, az Alagút utcában rendőrök igazoltatták. Kósz Zoltánt, aki a megállított gépkocsit vezette, szondáztatni akarták a rendőrök, ám ő – a vád szerint – többször is a szükségesnél rövidebb ideig fújta a szondákat. Ennek ellenére az egyik szonda elszíneződött, vagyis alkoholt mutatott ki a sportoló szervezetében. Ezt a szerkezetet Kósz Zoltán zsebre tette, és nem adta vissza a rendőröknek. A rendőrök ezután megkérték, hogy menjen velük a Gyorskocsi utcába vérvételre, de erre a vízilabdázó nem volt hajlandó. Ezután megbilincselték őt – ezalatt Kósz Zoltán nem szándékosan, hanem passzív ellenállást tanúsítva, leverte az egyik rendőrautó rendszámtábláját –, majd előállítottak. Az intézkedés közben Petőváry Zsolt elsőrendű vádlott az egyik intézkedő rendőr kezét ellökte, kiabált, közéjük akart rontani, egyiküket megütötte, és egy rendőrautót megrongált.

Az ügyész indítványában súlyosbító körülménynek nevezte, hogy a két élsportoló sok fiatal számára példakép, s ezt magánéletükben is figyelembe kell venniük. Ennek azonban a bíróság nem adott helyt. Arra azonban kitért indoklása során a bíró, hogy az élsportolóknak példamutatásban élen kell járniuk.”
dr. prédikátor
@dr. prédikátor: Hát ennyit a két ártatlan élsportolórol ez az igazi példamutatás! Ezek után simán el tudom képzelni az erőszakot is!!!
Levendula
"A férfi mellett ismert személyiségek is kiálltak, mondván, nem tudják róla elképzelni a feljelentésben leírt állításokat."
Erről csak annyit tudnék mesélni, hogy a szomszédságunkban élnek olyan egyének, akik otthon ütik-verik a feleségüket, a gyerekeiket, de amikor kimennek az ajtón, akkor összekarolva, mosolyogva mennek az utcán. Ezekről sem tudják elképzelni, hogy milyen életmódot folytatnak a falakon belül, amelyek olyan vékonyak, hogy akaratlanul is hallani a pofonok csattogását és a sírás-rívást.
Én olyan vagyok, ami szívemen, a számon (erre már sokszor rá is fáztam) ezért mindenkinek megmondom a véleményemet, házon belül is kívül, családtagoknak és idegeneknek egyaránt.
Viszont a mi családunkban nem fordulhat elő sem verés, sem fizikai, sem érzelmi bántás.
Macskaszem
A tényői, a kulcsi és a többi családirtóról is ki hitte volna,,,,,,,,,,,, aztán mégis.
A nemi erőszakban az a legrosszabb, hogy nehezen bizonyítható az ártatlanság épp úgy, mint a bűnösség. Pláne évek múlva. Sajnálom a kislányt, ha megtörtént akkor azért, ha meg kitalálta, (bár azt azért kétlem), akkor azért mert más probléma van vele.
lampa laz
Azt még nem olvastam, h jogi útra terelnék a tv2 állításait az érintettek. Vajon miért nem?
De, h egy bayernerlovaggal szembe, h volt bátorsága a szennycsatornának ilyet állítani nem is értem. Vagy csak megint elfelejtettek egyeztetni.
Ha igazak a kislány állításai, akkor ezek a toldi alkatú barmok jó lesz ha sűrű imába fognak, mert csak ez az egy kapaszkodójuk marad amikor a börtön igazságosztó számonkérik rajtuk a bűnüket..
anima
A börtönben csak és kizárólag ártatlanok ülnek.
Ártatlan vagyok biztos, úr.
human
@Horizont: És a végén mikor látta, hogy mellé lőtt a poharas példával egyből kihátrált, hogy ő sem gondolta komolyan. Aha.
dr. prédikátor
Nem tudom, csak nekem tünt fel hogy ez a két pedofil egy szóval se tagadta ,vagy tiltakozott a vád ellen???
terlasz
@dr. prédikátor: Nem tagadták csak annyit mondtak, hogy alig várják már, hogy kiderüljön az igazság. Valószínűleg a kislány erőszakolta meg őket.
simmering73
Azt viszont el tudom képzelni, hogy valaki(k) ki akarják csinálni őket és ehhez a kislány a katalizátor. Egy 11 éves gyerek megerőszakolása komoly fizikai sérülésekkel járhat, ami nem maradhatott volna eddig titokban.
Úgy érzem mostanában túltolták ezt a szexuális fegyvert. Elég megvádolnom a szomszédomat és onnantól kezdve egy ártatlan ember kényszerül védekezésre. De mire hónapok múlva kiderül az ártatlansága, már egzisztenciálisan padlóra kerül.
Dr plágium
@human: Csapó világ életében egy bunkó paraszt volt.
vacsi
Sajnos, olyan gyerek is volt, aki az anyja biztatására az apját vádolta meg - aki szintén padlóra került...
Katalina62
@simmering73: jelen esetben, pillanatnyilag, nem lehet kiállni a két férfi ártatlansága,vagy bűnössége mellett! De egyetértek!
human
@Dr plágium: Nem ismerem, szerencsére.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.